Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Devam mecburiyeti varsa bi çok dersten devamdan çakarsın sölim. :D 1.5 saatlik yola gitmek haftada 5 gün adamı bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Hazır senenin sonuna gelmişken ne oldu ne bitti bi hatırlatayım. Dede evine çıktım demiştim herhalde, dedem falan ortada yok 9 aydır tekim. Mükemmel bir sene geçirdim, İstanbul varken mal gibi gidip kocaeli'de kalmakla hata yapmışım diyorum hala. Tek yaşamak çok çok şey kattı, çok daha süper güçlü bi insan olduğumu hissediyorum şu an. Diğer yandan İstanbul'da tek kalmanın vermiş olduğu bayaa büyük pozitif bir takım şeyler var. Tek problemli nokta dersler oldu, geçen dönem 2 dersim kaldı alttan, bu dönem de bir iki tane garanti kalır. Ama değdi mi, değdi argadaş. Her insan hayatının bir döneminde yalnız yaşamalı. Bu kadar net konuşuyorum. Kişilik gelişimi için cidden önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 gülsuyunda kalıcağıma 3 saat gider 3 saat geri dönerim ben, dedeyi iptal et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Gülsuyu çok boktan bi yer. İzmit çok daha iyi bi yer hatta Maltepe, Gülsuyu, Pendik ve ötesine göre. Ama şöyle düşündüm, zaten gülsuyunda zaman geçirmicem yani. Dışarı çıkıyorum 15 dakikada falan kadıköyde oluyorum zaten. Sadece evim orda. Yöre halkından da tanıdığım tek insan marketteki kasiyer. Dolayısıyla sorun olmuyo. Beni bi de "mahallemize üniversiteli geldi fohoş yapoyor içki içeyorlar taşlayın itoğlunu" tarzı bi yaklaşım olur da sorun çıkar olayı korkutuyodu, komşularım zaten "ölü", mahalledeki çocuklar da tip tip bakmak dışında henüz bi atraksiyona girmediler. Yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 okula uzaklık max 30dk olmalı yoksa çok fena bayıyor soğuyosun herşeyden okulla ev arasında kalıyosun. son sınıf ogrencisi olaraktan söylüyorum. ilk 3 sene okula iki iki buçuk saatte gittim, ağlayarak. metrobusle beraber 1 saate düştü yolculuk sürem. o 1 saatlik farkın verdiği hazzı sana tarif edemem yani. hatta 2 saat dönüşüde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Yine bu seneki tecrübelerimden hareketle cevap vereyim, 2. sınıftayım, bu sene sırf servisle gidip geldim 1 saat falan sürüyor yol. Uyuyarak falan geçiyor da, sorun o değil, sorun atıyorum 11.45 te dersin varsa 7 servisine binip 8 de okulda olup 2-3 saat beklemek oldu bu sene benim için. Bunun yanı sıra, okula gelmem ilk dönem genel olarak düzenliydi, İstanbul'da sevgili veya arkadaş ortamınız varsa yavaştan sıçıyor, sonra ayrılınca toptan sıçıyo, sonra tekrar bi düzeliyosun okula falan gideyim diye, şimdi izmitli biriyle çıkıyorum mesela, 2. dönem vizelerden sonra devam sorunu yaşamadıysam onun sayesinde yani asklj. Okul çekiciliğini çok kaybediyo servis olayında ya. Ulan ben bu adamın saçmalaması için mi 6 da kalkıp servise binip 1 saat yol çektim diyosun. O yüzden okula bağlayacak farklı sebepler bulmalı. Yine de İstanbul'da oturan Kocaeli üniversitesi öğrencileri için tekrarlıyorum ve de tekrarlıyorum, mümkünse İstanbul'dan gelip gidin. Çile çekecekseniz yollarda olsun. Ha aile baskısı varsa kaçın tabii. Orası ayrı. İnciciler için özet: Aile baskısı>İstanbul İstanbul>İzmit İstanbul'dan servisle her gün 1 saat yol çekmek>İzmit'te kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 değirmendere>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 galiba mühendislikte tepeye taşındı şimdi, d.dereden gitmek için 2 vasıta gerekir, prefabrikteyken iyiydi. ama olsun yinede değirmendere>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 değirmendere umuttepe arası 35 ışık yılı falan yalnız. bi de bozuk yollar, ölüm resmen. audi q7'm olsa çekilmez. edit: q7 benzetmesi biraz fazla kaçmış. AHAHAH Bİ DE İLK MESAJI TEKRAR OKUDUM DA, ne hayvan harçlık, ne de araba sözkonusu şu anda asdlkjaskdjlasd ne yemişler beni arkadaş. ama eve hiç gelmedi o konuda rahatım. yine de harçlık + arabayı tercih ederdim adi dede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kalacak bir yer lazim pati halkı istanbul avrupa yakasinda +1 arayanlar ya da bakırkoy-avcilar arasi ev bosaltacaklar ÖM atarlarsa sevinirim not: isyerim beylikduzundedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dede ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi dedeler :( lan nerde gorsem artik tirsar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 "roket adam" said: İstanbul'da sevgili veya arkadaş ortamınız varsa yavaştan sıçıyor, sonra ayrılınca toptan sıçıyo, sonra tekrar bi düzeliyosun okula falan gideyim diye, şimdi izmitli biriyle çıkıyorum mesela, kalmak ya işin magazin boyutu olacak kusura bakma da, abicim daha üç ay önce bunalım şarkı istek topicinde sana "to bid you farewell, black falan gibi şarkıları diziyoduk, hemen de yeni arkadaş bulmuşsun ya. tebrikler kendimi kötü hissettirdin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 pascalnouman said: kalacak bir yer lazim pati halkı istanbul avrupa yakasinda +1 arayanlar ya da bakırkoy-avcilar arasi ev bosaltacaklar ÖM atarlarsa sevinirim not: isyerim beylikduzundedir topici ele gecirmem lazim sorry kaldigim yerde kafayı sıyırmam an meselesi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 goldbären said: "roket adam" said: İstanbul'da sevgili veya arkadaş ortamınız varsa yavaştan sıçıyor, sonra ayrılınca toptan sıçıyo, sonra tekrar bi düzeliyosun okula falan gideyim diye, şimdi izmitli biriyle çıkıyorum mesela, kalmak ya işin magazin boyutu olacak kusura bakma da, abicim daha üç ay önce bunalım şarkı istek topicinde sana "to bid you farewell, black falan gibi şarkıları diziyoduk, hemen de yeni arkadaş bulmuşsun ya. tebrikler kendimi kötü hissettirdin :P ahahah abi ben her daim bunalım takılabiliyorum, zevk veren bi aktivite benim için. açarım anathema'mı opeth'in leş şarkılarını, dinlerim en bunalım parçaları, biraz içer sonra uyurum yani bu çok zevkli bişi bence. hep neşeli olmaz ki insan. "hayat çok reröre kimse beni anlamıyo" deyip bunalım müzikler dinlemişliğim çok azdır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar