roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Selam gençler; kalacak yer problemim var, bir de patiye danışayım dedim. Kocaeli'de üniversite 2. sınıfa geçmiş bir adet roket adamım. İstanbulluyum, Eyüp'te oturuyorum. Genelde beyoğlu civarlarında takılıyorum. Bundan önceki 2 yılda yurtta kaldım ve yurt hayatından İNANILMAZ baydım. Artık nefret ediyorum. 3 seçeneğim var; 1_ Eyüp'ten servis tutmak. Her gün Kocaeli'ye gidip gelmek. (En iğrenç seçenek. Fakat evimde olacağım vs. vs. 1.5 saat yol çekicem.) 2_ Kocaeli'de ev tutmak (Tutarsam güzel bir yerde tutacağım, kocaeli'nin en güzel semtlerinin birinde, 2 kişi kalacağız, çoğu yönden rahat olacağız fakat maliyeti yüksek olacak. Diğer ihtimallere göre ilk ay en az 1500 lira, sonraki aylarda 300-400'er lira masraf edeceğim. Biraz daha sıkışık olacak para konusu. Fakat servis derdi yok, direkt okulumdayım 10 dk da.) 3_ Maltepe'de, dedemin evinde kalmak, servisle gidip gelmek (Gülsuyu'nda dedemin evi var. Tam oraya yakın halamlar da oturuyor, dedem genelde halamlarda takılıyor. Evin her şeyi yenilendi, çok güzel oldu da, giriş kat ve binanın dışı güzel değil açıkçası. Orada kalıp, evi istediğim gibi dekore edip takılabilirim. Üstüne üstlük ilk ay 1500 lira, ikinci ve müteakip aylarda 300-400 lira cebime kalacak direkt. Dezavantajları, arada bir dedem gelip kendi evinde kalmak isteyebilir,ve tek yaşamak nasıl olacak bilmiyorum. Ayrıca her gün yaklaşık 1.5 saat yol çekicem servisle. Ayrıca şimdiye kadar anadolu yakasına çok çok az gittim diyebilirim. Nerede ne var hiç bilmiyorum. Avrupa'yı çok seven bi insan olarak pek gitme ihtiyacı hissetmedim) Sormak istediğim konular; anadolu yakası ve yaşam tek yaşamak dede faktörü (şeker gibi bi dede gerçi, dede sevgilim gelicek desem evi boşaltır yani. ayrıca hayvan harçlık var. araba da alabilir ikna edersem sdf.) okuldan önce ve sonra her gün 1.5x2 saat yol Ne yapardınız yerimde olsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dedede kalırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bir sene boyunca kemerde oturup antalyada okumuş ve her sabah akşam 1-1.5 saat yol çekmiş bir insan olarak diyorum ki: okula 10 dk mesafede eve çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kocaelinde eve cıkardım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Dede tek kasarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 senelerce bahçeşehir-maslak yapmış biri olarak söylüyorum ki 10dklık yere çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bi kere kocaelinin en güzel yeri değirmendere dir. önce o noktayı bi aydınlatayım :) sonra para derdin çok çok sıkışık değilse ev tut. evin rahatlığı başka hiçbir yerde olmuyor. ama masrafı da çok işte yurda göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 eve çık eve. 1.5 saat yol çok fena. valla servis olmasa ben çoktan bırakmıştım kendi okulumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 evimde kalırdım ben, eğer sabahın köründe değilse dersler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 daha ikinci sınıftasın zamanla tüm bu seçenekleri deneyeceksin nasılsa. sana en yakından başla turlamaya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 1.5 saat zor tabi. kulaga cok geliyo da, her gidiste ve dönüste ders calisirsin. eve gelince de cok dersin kalmaz. böle düsün bi de. o parayla da daha güzel seyler yaparsin. ben olsam sirf rahat edeyim diye o kadar para vermezdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fede said: dedede kalırdım dede kasmasın dsf. Bence çık kendi evine bak keyfine, hergün 1.5 saat gideceğine istediğin zaman gider istanbulda olursun hem de evinde kalırsın gittiğinde miss gibin bence edit: kelime yazmayı unutmuşum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 1.5 1.5 3 saatten bahsediyoruz dimi burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 evet. ya paran varsa yaparsin iste. herkes burda kendi maddi durumunu göz önünde bulundurarak bi yorum yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kasar ya o yol her gün her gün.Ev, olmazsa dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ev iyidir rahattır. akraba ile kalmak sıkıntıdır. sigara alkol olayın varsa. rahat olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 araba alacaksan maltepe-umuttepe 50-55 dakka ;) ama araba olmayacaksa sırf hayvani harçlık için dedeye gidilmez, para sıkıntısı yoksa ev tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 eve çık en rahatı o. ama 1.5 saati de öyle gözünde büyütme,ben de hergün -okula gittiğim zaman yani- en az 1.5 saat yol çekiyorum bazen 2 bile oluyor.geçiyor bir şekilde,gerçi sen otobüs ile gidiceksin herhalde sıkıcı olur ben vapur kullanıyorum çok seviyorum. eve çık.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 3>2>1 3. secenekte kari kiz olayi ters olabilir :) dede ne der bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ev tut.Ev arkdaşına da yamuk yapma sakın dönem ortasında bırakıp gitmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dede rahat ya. zaten dedemle yaşamicam dediğim gibi. ev arkadaşım olacak it evi tutacağımız son haftada "hacı ailemi ikna edemiyorum :(((" demeye başladı o yüzden böyle ek çözümler peşinde koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 olm dark zaten evde kalmıyormuydu?sen darkla çıkmıyor musun eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ya işte o şerrefsizle çıkacağıdık. ev bakmaya gideceğimiz hafta yan çizmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 olm adam evde kalıyor zaten neye ikna edecek ki ailesini? tek bşaına kalmasını mı istiyorlar?bi de bu zaman kadar niye tutmadınız lan ev?bu ara zor bulursunuz diyim ben ya da +50 +100 milyona blursunuz ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tek kişi kalıyordu ya. iki kişi çıkmaya ikna edecek arkadaş. haynsnstym ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar