Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Konusu..

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler;
kalacak yer problemim var, bir de patiye danışayım dedim.

Kocaeli'de üniversite 2. sınıfa geçmiş bir adet roket adamım. İstanbulluyum, Eyüp'te oturuyorum. Genelde beyoğlu civarlarında takılıyorum.

Bundan önceki 2 yılda yurtta kaldım ve yurt hayatından İNANILMAZ baydım. Artık nefret ediyorum.

3 seçeneğim var;

1_ Eyüp'ten servis tutmak. Her gün Kocaeli'ye gidip gelmek. (En iğrenç seçenek. Fakat evimde olacağım vs. vs. 1.5 saat yol çekicem.)

2_ Kocaeli'de ev tutmak (Tutarsam güzel bir yerde tutacağım, kocaeli'nin en güzel semtlerinin birinde, 2 kişi kalacağız, çoğu yönden rahat olacağız fakat maliyeti yüksek olacak. Diğer ihtimallere göre ilk ay en az 1500 lira, sonraki aylarda 300-400'er lira masraf edeceğim. Biraz daha sıkışık olacak para konusu. Fakat servis derdi yok, direkt okulumdayım 10 dk da.)

3_ Maltepe'de, dedemin evinde kalmak, servisle gidip gelmek (Gülsuyu'nda dedemin evi var. Tam oraya yakın halamlar da oturuyor, dedem genelde halamlarda takılıyor. Evin her şeyi yenilendi, çok güzel oldu da, giriş kat ve binanın dışı güzel değil açıkçası. Orada kalıp, evi istediğim gibi dekore edip takılabilirim. Üstüne üstlük ilk ay 1500 lira, ikinci ve müteakip aylarda 300-400 lira cebime kalacak direkt. Dezavantajları, arada bir dedem gelip kendi evinde kalmak isteyebilir,ve tek yaşamak nasıl olacak bilmiyorum. Ayrıca her gün yaklaşık 1.5 saat yol çekicem servisle. Ayrıca şimdiye kadar anadolu yakasına çok çok az gittim diyebilirim. Nerede ne var hiç bilmiyorum. Avrupa'yı çok seven bi insan olarak pek gitme ihtiyacı hissetmedim)

Sormak istediğim konular;
anadolu yakası ve yaşam
tek yaşamak
dede faktörü (şeker gibi bi dede gerçi, dede sevgilim gelicek desem evi boşaltır yani. ayrıca hayvan harçlık var. araba da alabilir ikna edersem sdf.)
okuldan önce ve sonra her gün 1.5x2 saat yol

Ne yapardınız yerimde olsanız?
Sosyal ağlarda paylaş

eve çık en rahatı o.

ama 1.5 saati de öyle gözünde büyütme,ben de hergün -okula gittiğim zaman yani- en az 1.5 saat yol çekiyorum bazen 2 bile oluyor.geçiyor bir şekilde,gerçi sen otobüs ile gidiceksin herhalde sıkıcı olur ben vapur kullanıyorum çok seviyorum.

eve çık.evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...