Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ANKET] Saçları Kestireyim mi?

fede

Öne çıkan mesajlar

Griswold said:

Belli bir yaştan sonra hala uzun saçlıysan, önceki yıllarda dayanıksız çıkarak saçını kestirmiş bütün arkadaşların seni yer yer harasslayacak kestirsene olm çok rahat falan diye.

YANİ, saçımı kestirmiş olsaydım kes anasını satayım derdim ben de. Ama hala inatla kestirmiyor olduğumdan sana da kestirme diyorum.

Ya katılıyorum buna lakin şu da bir gerçek saçı uzatıp onu kaldırabilen insan sayısı çok az, evet iyi güzel uzun saçta olay bir noktadan sonra insanların dayanıp dayanamaması değil, o saçı kaldırıp kaldıramaması. Rock Star falan değiliz en nihayetinde, ben heves olarak bakıyorum saç uzatmaya. Uzakttıktan sonra harbi güzel durur bırakırsın kalır öyle uzun seneler ama eğer kaptan mağra adamlığına doğru bir yönelim varsa kestirip kurtulmak en mantıklısı. Yani seni kısa saçlı hayal edemiyorum açıkcası Levent, ki bence sana gayet yakışıyor ama benim de uzun saçlı ve kısa saçlı halimi biliyorsun, kaptan mağra adamı olarak geçirim resmen hayatımın bir dönemini. Neyse sonuç olarak bence kestir, paraya kıyıp güzel bir kuaförde güzel de bir şekil verdir. İçine falan sinmezse kısa hali uzatırsın tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kestir kestir, hatta ben de kestireyim. Her yerde engel haline geldi, stajdaydım ben de bir hafta önce İMKB'de kimse birşey demedi demedi, son gün müdür yardımcılarından birisi patladı, saçların iyi hoş da o saçlarla kamuda çalıştırmazlar seni dedi. Doğru da söyledi 750 personelli 28 stajerli koca İMKB'de saçı uzun bir ben vardım bir de vespa kullanan, sırt çantalı bir broker.

Yıkamasıyla, kaşağılamasıyla uğraşmazsın hem de alışırsın kısa saçlara işte ne güzel, hiç kestirmesen askerde gg, öyle düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Kestir kestir, hatta ben de kestireyim. Her yerde engel haline geldi, stajdaydım ben de bir hafta önce İMKB'de kimse birşey demedi demedi, son gün müdür yardımcılarından birisi patladı, saçların iyi hoş da o saçlarla kamuda çalıştırmazlar seni dedi. Doğru da söyledi 750 personelli 28 stajerli koca İMKB'de saçı uzun bir ben vardım bir de vespa kullanan, sırt çantalı bir broker.

Yıkamasıyla, kaşağılamasıyla uğraşmazsın hem de alışırsın kısa saçlara işte ne güzel, hiç kestirmesen askerde gg, öyle düşün.

işte o yüzden İMKB de geçen bi filmimiz yok wall streette geçenler gibi sdfkjl
Sosyal ağlarda paylaş

ya diğer sayfalara bakmadım yeni foton varmı görmedim ama o fotolara bakarak konuşmak gerekirse, abi ne bçim öyle fotoğraf, uzun hali bildiğin psikopat, boş zamanlarında adam kesen bi tip gibi çıkmış, ton olarakta kırmızı yapmışın tam gitmiş, kısa hali ise mülayim kendi halinde boş zamanlarında dayak yiyen bi tip gibi olmuş. karışık bişiler yap sen en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...