madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Griswold said: Belli bir yaştan sonra hala uzun saçlıysan, önceki yıllarda dayanıksız çıkarak saçını kestirmiş bütün arkadaşların seni yer yer harasslayacak kestirsene olm çok rahat falan diye. YANİ, saçımı kestirmiş olsaydım kes anasını satayım derdim ben de. Ama hala inatla kestirmiyor olduğumdan sana da kestirme diyorum. Ya katılıyorum buna lakin şu da bir gerçek saçı uzatıp onu kaldırabilen insan sayısı çok az, evet iyi güzel uzun saçta olay bir noktadan sonra insanların dayanıp dayanamaması değil, o saçı kaldırıp kaldıramaması. Rock Star falan değiliz en nihayetinde, ben heves olarak bakıyorum saç uzatmaya. Uzakttıktan sonra harbi güzel durur bırakırsın kalır öyle uzun seneler ama eğer kaptan mağra adamlığına doğru bir yönelim varsa kestirip kurtulmak en mantıklısı. Yani seni kısa saçlı hayal edemiyorum açıkcası Levent, ki bence sana gayet yakışıyor ama benim de uzun saçlı ve kısa saçlı halimi biliyorsun, kaptan mağra adamı olarak geçirim resmen hayatımın bir dönemini. Neyse sonuç olarak bence kestir, paraya kıyıp güzel bir kuaförde güzel de bir şekil verdir. İçine falan sinmezse kısa hali uzatırsın tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bizim dediklerimize uyacaksan eğer. PEMBEYE BOYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fede said: Longshanks said: bilge bir arkadaşım "uzun saç erkeğin mini eteğidir" demişti. onu söyleme gereği duydum=D AHAHHAHAHyiyosa kestirme lan:D dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben griswold un dedigi noktadan giderek kestir diyorum yazın basında kestirdim epic oldu super oldu hastası oldu suan sag ve sol omzumda uyuyan kızlar var ben patiye yazıyorum kafam rahat oyle dusun.. sen fedesin BUYUK dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kökü sende , istediğin zaman yine hobi olarak uzatırsın.. http://img198.imageshack.us/img198/1165/imageaxdp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 mulgear6 said: DeadSkinMask said: uzun saçlı fede = brevhart kısa saçlı fede = ona daha sıfat bulamadım ama kötü abi ya asdasf kestirme kalsın böle. erol büyükburç mulgear6 tespit başarılı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kestir kestir, hatta ben de kestireyim. Her yerde engel haline geldi, stajdaydım ben de bir hafta önce İMKB'de kimse birşey demedi demedi, son gün müdür yardımcılarından birisi patladı, saçların iyi hoş da o saçlarla kamuda çalıştırmazlar seni dedi. Doğru da söyledi 750 personelli 28 stajerli koca İMKB'de saçı uzun bir ben vardım bir de vespa kullanan, sırt çantalı bir broker. Yıkamasıyla, kaşağılamasıyla uğraşmazsın hem de alışırsın kısa saçlara işte ne güzel, hiç kestirmesen askerde gg, öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 DeadSkinMask said: mulgear6 said: DeadSkinMask said: uzun saçlı fede = brevhart kısa saçlı fede = ona daha sıfat bulamadım ama kötü abi ya asdasf kestirme kalsın böle. erol büyükburç mulgear6 tespit başarılı! AHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 deadwoll said: Kestir kestir, hatta ben de kestireyim. Her yerde engel haline geldi, stajdaydım ben de bir hafta önce İMKB'de kimse birşey demedi demedi, son gün müdür yardımcılarından birisi patladı, saçların iyi hoş da o saçlarla kamuda çalıştırmazlar seni dedi. Doğru da söyledi 750 personelli 28 stajerli koca İMKB'de saçı uzun bir ben vardım bir de vespa kullanan, sırt çantalı bir broker. Yıkamasıyla, kaşağılamasıyla uğraşmazsın hem de alışırsın kısa saçlara işte ne güzel, hiç kestirmesen askerde gg, öyle düşün. işte o yüzden İMKB de geçen bi filmimiz yok wall streette geçenler gibi sdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kestirme diyorum.ama ekliyorum:HER HALİNLE GUZELSİN BEBEYİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hör törlü süpörsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oha seks kopmuş ilk ben yazdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kestirecem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ya diğer sayfalara bakmadım yeni foton varmı görmedim ama o fotolara bakarak konuşmak gerekirse, abi ne bçim öyle fotoğraf, uzun hali bildiğin psikopat, boş zamanlarında adam kesen bi tip gibi çıkmış, ton olarakta kırmızı yapmışın tam gitmiş, kısa hali ise mülayim kendi halinde boş zamanlarında dayak yiyen bi tip gibi olmuş. karışık bişiler yap sen en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kanka 3 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kanka peter petrelli kıvamına getir. saçları da geriye tara jöle ile akabinde atlet ile gez. on numara adam olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 tabi sakalın da kalsın öyle yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bundan bile yakışıklı olursun fatih mutlaka kestir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hakaret mi şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fede said: hakaret mi şimdi bu ne hakareti oluam sana hayatının iltifatını yapıorum gururunu okşuorum vs ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 omuzları düşük bunun yahu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 evet cidden düşükmüş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 evet. 25 santim omuz var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar