Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 çete savaşları gibi anasayfamı gangliyodu bu oyun da, engelledim rahat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 traktör çok gereklimidir kine? lvl 16ya dooru koşturuyorum. bide gold coin diilde dier kağıt para ne ayak nasıl kazanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 traktör iyi ya, ama çübücik tarlam var yine de yetmiyor benzini benzin de bikaç saatte doluyo anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ekinler büyüdükten sonra ne kadar sürede çürüyor? yetişme zamanının %x i gibi bişiler mi yoksa her ekin için aynı süre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 EKİNLER DİZE KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 FATİH GEL BİZE KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 göd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ya o kağıt para illa gerçek parayla mı alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sanırım ama.. 5ti 8 oldu benim bişey yapınca gelio ama ne.. belki ribbonlar getiriodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ben para verip alınıyo die biliyorum. ben de tarlayı genişletcem insallah 75k lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Archangel_ said: ekinler büyüdükten sonra ne kadar sürede çürüyor? yetişme zamanının %x i gibi bişiler mi yoksa her ekin için aynı süre mi? olum senin bu oyunlara matematiksel yaklaşımını napacaz bilmiyorum lan. %x miş lan bi kere de kaptırma kendini ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 diyene bak, ne biçim kasıyorsun sen de, puandan malum :=) cevabı biliyon mu onu söyle forum falan gezdirme bana bu gereksiz oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 araştırdım %x miş abi. ulan gezme tabi akışına bırak solan solar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bendemi oynasam. nası bişi sarıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sarsa ben bırakmam ki. 3 er 3 er sardırırım olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende merak ettim yaf şimdi herkez harıl harıl oynuyor, bende mi başlasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Traktörü efektif kullanmak için tarlayı 2 ye bölüp 2 ayrı ürün yetiştirmek lazım. Böyle 12 saat aralı falan böylece rahat rahat yetiyor benzin =) çok da rahatlattı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 vallahamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hayır valhalla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oğlun nerde senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sarıyor ya oyun baya :D ama yeni şeyler eklemeleri lazım yakında yoksa yapcak bişi kalmıcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Daha yeni 19 a adım attım patide farmville başlığı oldunu bilmiyodum :) Ama herkeze architectural ve Decorasyonu tavsiye ederim gayet hızlı atlatıyo :) Lvlları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ya super berry ektim sonra 3 saat sonra bakabildim anca ve hepsi çürümüştü. sıfır da param var nolcak bu iş şimdi. gündelikçi olalım bari başkasının farmlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 komşu ekle 1000 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ağaçların ya da hayvanların falan varsa şimdilik onları satabilirsin sermaye olması için. Bir de komşularından free gift falan iste o gift'leri sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar