Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Victoria 2

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

slider'larla hep. harcama slider'ı hem harcamayı ve pop maaşlarını belirleyip hem de teşvik ediyor. pop window'u biraz kurcalayıp hangi ayarda neyin ne kadar teşvik edildiğini görebilirsin.

ingiltere ultra imba ya 1.2'de, 1500 standing + 1000 mobilization ordusu var 1894'de. 12000 industry score ile bütün piyasayı doyuma ulaştırdı. çin de great power oldu, soi'dan çıktı tam ayvayı yedim. neyse bakalım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ingiltereyi çok abartı yapmışlar. 3.ye girdim indiayı kurayım diye. sphereden çıkıp kafayı azıcık uzatınca tokatladılar direk. kıçımı yırtıım great power olucam diye oldum da ama direk indirdi ingiltere aşşa.

şimdi japonyayla başladım military kasamıyorum bu sefer de
Sosyal ağlarda paylaş

japonya benim oyunumda üçüncü sırada military olarak, military slider'ı arttıracaksın ve devamlı brigade yapacaksın. eğer asker popların %60'ını kullanmamışsan yeni askere alınmıyor kimse.

japonya çok iyi endüstrileşme olayında da kalabalık ve az sayıda eyaleti olduğundan. ben çok seviyorum arkadan gelip sağdan sollamayı milleti gerçekte yaptıkları gibi. :)

çin'i soi'ya alacaksın hemen. sakhalin adasını da kolonileşip alırsan doğrudan karaya geçebiliyordu sanırım askerler. çin ile beraber hindistan'a bile yürürsün ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyun mekanızmasını derınlemesıne tam olarak anlamıs degılım ama ilk basladıgımda japonya ıle oynadım bıraz kaptım

sonrasında osmanlı ıle basladım oyun bıttıgınde 2. sırada ıdım bıraz daha uzun olsa ıngıltereyıde gecerdım cunku askerı olarak yarı ordusuna sahıp olmama rahmen tokat ustune tokat atıyordum.yanlıs hatırlamıyorsam 15k sanayı puanım fln vardı ki zaten ingiltereden baska kımse karsımda duracak gucte degıldı adamlarda toplam 25k score point varken bende 22k sonrasında 10k ıle fransa gelıyordu yanlıs hatırlamıyorsam.

sımdı bıraz daha oyuna hakımım yıl 1885 cıvarı amerika ile 1. sırada gıdıyorum.ingilizlere saldırıyorum 80 warscoreli topraklarına çökücem..

1.2 yı daha kurmadım olmassa bıde onla denıyım belkı daha zordur.
Sosyal ağlarda paylaş

NF leri kullanmak gerekiyor
önce kendin fabrikaları demiryollarını kurup,nf ile craftmen promote ettirip en son capitalist'e abanıyorum national focusla.

ya ben oyunu bikaç kere oynadım ve birdaha oynamamak üzere kapattım bu arada,çünkü,YAPCAK HİÇBİŞİ YOK,sliderları fln ayarlayıp bikaç ayda bir NF değiştirmek dışında hiç bişi yok,oyunun en eğlenceli kısmı savaşmak fln,o bile baya sıkıcı.

hoi'de bile daha aktif bi şekilde ülkene şekil verebiliyorsun.

mod'a,exp'e,sevgiye ihtiyacı var oyunun şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

bok attım bi dünya ama dayanamayıp oynadım şekilde gözüktüğü gibi

kolonilere göç ve assimilation'ı kısan bi modla oynadım , o olmasa cok daha güçlü bitirebilirdim ama bölede baya can yaktım

son bi cb'm vardı,rusyayı tam 2 ye bölüp overseas maintence bindirecektim kafalarına,zaman yetmedi.

%75 liteacy
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şuna patch yapsınlar çabuk. basıcam binayı dövücem yoksa hepsini

persiayı aldım adam ettim kıçım çıktı adam edene kadar. tebrize endüstri üssü kurdum. tam great power oluyodum artık o raddeye geldi iş. ingiltere geldi ver bakim tebrizi dedi. oo artis dedim. belki vermem dedim. ally filan da çağırmamış. benim 100 küsür military powerım var, ingiltereye bi baktım 4000(dörtbin) military power var. alt fdördü bastım çıktım. içimi döküyorum şimdi. ağlamaklı oldum ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Two Sicilies'le ya fabrika işçisi kalmıo yada asker kalmıyor ikisi yeterli sayıda tutamıyorum bir türlü biri varken öbürü olmuyor... Birde Red Shirtler diğer italyan devletlerinde yönetimi ele geçirince italya'yı kuruyorlar o yüzden müdahale ediyorum onlara ama bende ele geçirince yönetimi ben italya olamıyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadaşlar ben yeni başladımda, affınıza sığınarak sorucam bunu, bu colonial range nedir tam olarak ? her yere fort yaptım ama bir işime yaramıyor sanırsam, kara devleti olaraktan.

edit. he birde, bende dehşet para birikti, daha oyun başı ama 400k falan para var ( prussia ile oynuyorum ) ama yapıcak hiçbişey yok, bi kere ordu üretemiyorum, hiç bi yer üretmiyor, anlamadım neden. birde kurucak hiçbişey yok, bütün şehirlere railroad ve fort döşedim, fabrikaları sürekli upgrade ediyorum, başka bişey yok mu bu parayı harcıyabilceğim ?
Sosyal ağlarda paylaş

savaş çıkınca, bir de abluka yersen gelirlerin dibe vuruyor. o nedenle romalıların dediği gibi "barış için, savaşa hazırlanın". bunun anlamı o parayı biriktir fazla geliyorsa bile. :p

colonial range koloni kurabileceğin sınır anlamına geliyor. karadağ avustralya'ya oturamasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...