Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Victoria 2

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

Saol Sam hallettim.Büyük değişiklik değilmişte normalde 1850lerde yaptığım westernization 1865 e sarktı.İngiltere ve Avusturya bende daha 2 tane reformla gelen fabrika varken 400-500 industrial pointi bulmuş.Neyse bakalım bukadar geriden gelip geçebilicemmi

Yanlız ara sıra oyunda feci ekonomik krizler patlak veriyo bütün mallar zarar ediyo falan.Bu expansion pack olmadan fabrikalardan zarar edenler olunca kapamasamda çok dokunmuyoda şimdi direk batırıyolar ülkeyi kontrol etmiyince.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ahd senaryosunda zaten civ olmaktan bir adım ötede filan, en az rp isteyen reformu basıp direkt civ ol. sonra en kalabalık eyaletlerde craftsmen. japonya'nın state capitalism avantajı da var reactionary faction sağolsun. industry tech git yeterince ki paso zarar etme. arada biraz kritik army tech'leri de al çünkü rusya'nın kaşı gözü oynuyor, ben başka ülke oynarken illa dalıyordu japonya'ya hokkaido için. rahatça 100 brigade filan beslersin zaten.

kolonileşmeye tabii geç kalıyorsun genelde ama tarihi şekilde kore'yi tayvan'ı filan alırsın. çin devletleri aynı kıtada olduğu için gene soi'ye almak kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
nüfusum var, silahım var ama asker basamıyorum likörüm yok diye. halbusü likör fabrikalarım bile var.

bug denmiş, dış pazar-iç pazar bişeler denmiş ama derdimi çözecek 159 brigade in sadece 79 unu doldurabildim ve avursturya'ya acaip savaş açasım var.

derdimi çözün, avusturya'ya savaş açayım, mutlu olayım, sizi de mutlu edeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben simdi USA ile oynuyorum ne zaman meksikaya savas açsam war %50 sini felan isgal etsem ingiltere bana savaş açıyo. bide CSA nedir devamlı core aliyo benden. Bu arada ingiltere ile relation 200. Bide asker bastirtmiyo USA nedendir. Birde militancy ile concussnes nedir? Daha yeni başladımda bi yardım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...