BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Saol Sam hallettim.Büyük değişiklik değilmişte normalde 1850lerde yaptığım westernization 1865 e sarktı.İngiltere ve Avusturya bende daha 2 tane reformla gelen fabrika varken 400-500 industrial pointi bulmuş.Neyse bakalım bukadar geriden gelip geçebilicemmi Yanlız ara sıra oyunda feci ekonomik krizler patlak veriyo bütün mallar zarar ediyo falan.Bu expansion pack olmadan fabrikalardan zarar edenler olunca kapamasamda çok dokunmuyoda şimdi direk batırıyolar ülkeyi kontrol etmiyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 evet o olay beni de soğutmuştu a house divided'dan, (yakınmalarım vardı başlıkta) en son yamalı halini oynamadım gerçi henüz. umarım düzeltmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bakalım birazdan giricem oyuna da şu olay beni çok heyecanlandırıyor: bir satellite vs kurdurup sonra adamların ülkesini geliştirip biraz adama benzetmek falan çok hoş olacak gibi inşallah güzel yapmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Japonya için bir iki taktik versenize oyun başında ne yapmak mantıklı a house divided'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ahd çok oynamadım ama civ. olmak baya zorlaşmış. Çünkü gerekli araştırmaları yapmak için research pointi biriktirmek lazım. O arada muhafazakarlar mı ne baya isyan ediyor. Civ. olduktan sonra kolay. Kore ve Çin'e saldır sömürgecilik yap falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ahd senaryosunda zaten civ olmaktan bir adım ötede filan, en az rp isteyen reformu basıp direkt civ ol. sonra en kalabalık eyaletlerde craftsmen. japonya'nın state capitalism avantajı da var reactionary faction sağolsun. industry tech git yeterince ki paso zarar etme. arada biraz kritik army tech'leri de al çünkü rusya'nın kaşı gözü oynuyor, ben başka ülke oynarken illa dalıyordu japonya'ya hokkaido için. rahatça 100 brigade filan beslersin zaten. kolonileşmeye tabii geç kalıyorsun genelde ama tarihi şekilde kore'yi tayvan'ı filan alırsın. çin devletleri aynı kıtada olduğu için gene soi'ye almak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 grand campaign ile başlarsam ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rusya ezmeye başlamadan reformları basıp civilized olman lazım. kendi halinde takıl öyle, başka tehdit yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ahd ile başladım çin ve rusyayı tokatladım bana karşı ally oldu itler. kore'yi serbest bıraktım. iki de soi'ye katacak çin vassalı peşindeyim. japan op mi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu serbest bıraktığınız ülkenin relationship inin düşük olması olayı düzeldimi oynamayalı baya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 japonya bütün victoria'larda kuvvetli meiji dönemiyle beraber. tek millet, kalabalık eyaletler. makul çünkü dönemin en büyük atılımını yapan muhtemelen üç ülkeden biri. öbürleri de almanya ve abd zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 beyler über gerçekçi bi strateji oyunu istiyorum dedim arkadaş bunu önerdi. var mıdır daha gerçekçisi? kronolojik olarak doğru olan, isveçle anadoluyu fethedemeyeceğimiz falan bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 evet o oyun bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 edebilirsin gerçi acquire state casus belli kasıp osmanlıya savaş açarak isveç ile (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 allah kahretsin yeni mod buldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 nüfusum var, silahım var ama asker basamıyorum likörüm yok diye. halbusü likör fabrikalarım bile var. bug denmiş, dış pazar-iç pazar bişeler denmiş ama derdimi çözecek 159 brigade in sadece 79 unu doldurabildim ve avursturya'ya acaip savaş açasım var. derdimi çözün, avusturya'ya savaş açayım, mutlu olayım, sizi de mutlu edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 birinin sphereindesindir, senden önce o alıyodur prestijin kötüdür, prestiji yüksek olanlar senden önce alıyodur likör fabrikarlın iş talebi karşılayamıyodur. nüfusun fazladır ama asker popun azdır. bi sürü sebebi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hiç birisi değil. prestijde 4. sıradayım, net ihracatçıyım likörde. kimsenin ekseninde falan da değilim, koskoca anlı şanlı prusya'yım. fede, bana likör bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 e satma ozaman hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 2000 likör var zulada zaten. parayı bastım aldım, ülkede yer gök şişe oldu ama askerlere gitmiyor meret. 0.59 likör diyor asker basma ekranında öyle kalıyor 2 sene, bir tane asker ağzına içki sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 inv'de varsa askerleri en azından üretirken ilk oradan kullanması lazım, normal bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 askerlerin müslüman olmasın kardeş??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 stocka 2000 likör basmışsın ama galiba stocktan halkın kullanmasına mı izin vermiyosun. otomatiğe al bi öyle dene. o stok sütununda sol üstteki küçük kutucuğu işaretle. yine olmazsa bug olmuştur. baştan başla sdjfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Sam said: inv'de varsa askerleri en azından üretirken ilk oradan kullanması lazım, normal bir durum değil. şunu diyorum işte. bazen saçmalıyo ama o da maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ya ben simdi USA ile oynuyorum ne zaman meksikaya savas açsam war %50 sini felan isgal etsem ingiltere bana savaş açıyo. bide CSA nedir devamlı core aliyo benden. Bu arada ingiltere ile relation 200. Bide asker bastirtmiyo USA nedendir. Birde militancy ile concussnes nedir? Daha yeni başladımda bi yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar