Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Victoria 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet işte ülkeler orduya para bulamadığı için savaş da olmuyor, endüstri puanı gelişmeyince prestij tech'lerini kaparak bile gp olunabiliyor. zar zor almanya oldum çünkü 8. sırada bavyera, 9 württemberg, 10. baden idi toplam skorda. birini düşürsem öbürü yerine geçiyordu. rusya da gp'likten düştü hatta bir süre.

ja2 ve ck2'ye bakarken buna yama gelir herhalde.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ama insan olarak iyisin o ayrı

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?542887-Empire-Mod

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?503248-Imperium

şu ikisine bakacam bi
Mesaj tarihi:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/attachment.php?attachmentid=37169&d=1308440984

şu txtyi bi indirip bana atarmısınız ya. indiremiyorum ben bişey D::D:D:
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şahane, en çok istediğim şeydi v2'de şu dünya savaşı olayı ama expansion'da ekonomilerin canına okudular, bırak büyük savaşı, küçük savaş için bile parası yok kimsenin. 10 brigade'le mi savaşacak avusturya, italya?
Mesaj tarihi:
sam, expansion'u hala oynamadım ben expansion'u kurduktan sonra da normal bu yeni patch çıktığında kurunca expansion'u da patchliyor yani dimi mega son versiyon bir şey oluyor oyun yoksa expansion ayrı bu ayrı şeklinde değildir heralde?
Mesaj tarihi:
şu a house divided da indirime girse güzel olcak.

sam başka ülkelerin altyapısına yada fabrikalarına vs yatırım yapmak nasıl işlenmiş oyunda? baya leziz bir fikir ama oyunda nasıl yapmışlar merak ediyorum
Mesaj tarihi:
işte bayağı bayağı railroad ve fabrika kurabiliyorsun kendi paranla ama geliri onlara gidiyor, yalnız kurulmalarında hammadde bulabilmeleri başka mesele. bizden gitmiyor. inşaatını başlattığım demiryolu ancak 10 yıl sonra filan tamamlandı iran'da mesela.

spektrumda sosyalizme yakın ekonomik modeller izin vermiyor ama dış yatırımlara.

yatırımın ana olayı demiryolu bonusu sayesinde belli hammaddelerin dünya üretimini arttırmak (demiryolu max lvl'a gidemiyor artık dağlık bölgelerde, bu bakımdan bayağı üretim düşüşü var harita genelinde) ve influence penalty koymak millete çünkü ai ASLA yatırım yapmıyor. çok tek taraflı olmuş. yamayla düzeltilmiş midir bilmiyorum, oynamadım aylardır.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
steam'de paradox'un son günü indirimlerde, house divided'a özel indirim gelmedi maalesef ama benim gibi önceden old vic'li v2 alanlara ilave %15 indirimle %65 indirim oluyor, 7$ yani. isteyenler kaçırmasın derim.
Mesaj tarihi:
Sam said:

steam'de paradox'un son günü indirimlerde, house divided'a özel indirim gelmedi maalesef ama benim gibi önceden old vic'li v2 alanlara ilave %15 indirimle %65 indirim oluyor, 7$ yani. isteyenler kaçırmasın derim.

suan yüzde 50 indirim var house divided'da ama victoria steamde yok benim. steame eklenmiyor sanırım. buradan alsam ikisi alaksız olur dimi? oynanamaz?
Mesaj tarihi:
Aslinda biraz ugrasarak ikisini birbiriyle calistirabilirsin sanirim; EU3'de falan benzer seyler yapmistim. Ama ugrastigina degmez. Ikisini de ayni yerden almani tavsiye ederim.
  • Yeni Oluştur...