fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 panjabla oynadım ben de. taxlerle education sekmesini dolduramıyodum. biraz kötüymüş osmanlıda filan sorun olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 my little victoria: industry is magic http://img14.imageshack.us/img14/8232/equestria.png http://img64.imageshack.us/img64/9492/popsi.png http://img703.imageshack.us/img703/5479/bestyoungflier.png offf :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ahd baya saçma geldi bana. oyunda sürekli isviçre süper güç oluyor. doğru düzgün savaş çıkmıyor. peç lazm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 evet işte ülkeler orduya para bulamadığı için savaş da olmuyor, endüstri puanı gelişmeyince prestij tech'lerini kaparak bile gp olunabiliyor. zar zor almanya oldum çünkü 8. sırada bavyera, 9 württemberg, 10. baden idi toplam skorda. birini düşürsem öbürü yerine geçiyordu. rusya da gp'likten düştü hatta bir süre. ja2 ve ck2'ye bakarken buna yama gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 mod lazım beyler. iyi modlar yazın buralara pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 kötü modsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ama insan olarak iyisin o ayrı http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?542887-Empire-Mod http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?503248-Imperium şu ikisine bakacam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://forum.paradoxplaza.com/forum/attachment.php?attachmentid=37169&d=1308440984 şu txtyi bi indirip bana atarmısınız ya. indiremiyorum ben bişey D::D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?597908-DD16-Keep-the-good-times-rolling-Part-2!&p=13643763 yeni patch yeni ülkeler great war AKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 şahane, en çok istediğim şeydi v2'de şu dünya savaşı olayı ama expansion'da ekonomilerin canına okudular, bırak büyük savaşı, küçük savaş için bile parası yok kimsenin. 10 brigade'le mi savaşacak avusturya, italya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 oha bence süper olmuş, vizeler başlıyor bu pazartesi akarım direk. paradox hep okula çalışıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sam, expansion'u hala oynamadım ben expansion'u kurduktan sonra da normal bu yeni patch çıktığında kurunca expansion'u da patchliyor yani dimi mega son versiyon bir şey oluyor oyun yoksa expansion ayrı bu ayrı şeklinde değildir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 expansion'ın yaması ayrı oluyor bildiğim, launcher'dan indirmek en güvenlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 şu a house divided da indirime girse güzel olcak. sam başka ülkelerin altyapısına yada fabrikalarına vs yatırım yapmak nasıl işlenmiş oyunda? baya leziz bir fikir ama oyunda nasıl yapmışlar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 işte bayağı bayağı railroad ve fabrika kurabiliyorsun kendi paranla ama geliri onlara gidiyor, yalnız kurulmalarında hammadde bulabilmeleri başka mesele. bizden gitmiyor. inşaatını başlattığım demiryolu ancak 10 yıl sonra filan tamamlandı iran'da mesela. spektrumda sosyalizme yakın ekonomik modeller izin vermiyor ama dış yatırımlara. yatırımın ana olayı demiryolu bonusu sayesinde belli hammaddelerin dünya üretimini arttırmak (demiryolu max lvl'a gidemiyor artık dağlık bölgelerde, bu bakımdan bayağı üretim düşüşü var harita genelinde) ve influence penalty koymak millete çünkü ai ASLA yatırım yapmıyor. çok tek taraflı olmuş. yamayla düzeltilmiş midir bilmiyorum, oynamadım aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 steam'de paradox'un son günü indirimlerde, house divided'a özel indirim gelmedi maalesef ama benim gibi önceden old vic'li v2 alanlara ilave %15 indirimle %65 indirim oluyor, 7$ yani. isteyenler kaçırmasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Off su indirime oyle sinir oluyorum ki... En sevdigim firmalardan birinin oyunlari icin indirim var, ama hicbir oyunu alamiyorum, cunku zaten hepsini aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sam said: steam'de paradox'un son günü indirimlerde, house divided'a özel indirim gelmedi maalesef ama benim gibi önceden old vic'li v2 alanlara ilave %15 indirimle %65 indirim oluyor, 7$ yani. isteyenler kaçırmasın derim. suan yüzde 50 indirim var house divided'da ama victoria steamde yok benim. steame eklenmiyor sanırım. buradan alsam ikisi alaksız olur dimi? oynanamaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Aslinda biraz ugrasarak ikisini birbiriyle calistirabilirsin sanirim; EU3'de falan benzer seyler yapmistim. Ama ugrastigina degmez. Ikisini de ayni yerden almani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 gamersgate'de falanda 9 dolarmış a house divided. oradan alıcam sanırım da steame eklmek istiyordum kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 evet aynı yerden alman lazım, uyumsuzdu geçmişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 a house divided'ı nereden alcam ki şimdi ben? victoria II normal kutusu var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yau Westernization değişmiş tamamen.Nası westernize edicem ülkemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 reformlar yapıyorsun science puanlarıyla. %100 westernize olunca civilized'a geçiyorsun. çok dramatik bir değişiklik değil esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar