Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Victoria 2

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

evet işte ülkeler orduya para bulamadığı için savaş da olmuyor, endüstri puanı gelişmeyince prestij tech'lerini kaparak bile gp olunabiliyor. zar zor almanya oldum çünkü 8. sırada bavyera, 9 württemberg, 10. baden idi toplam skorda. birini düşürsem öbürü yerine geçiyordu. rusya da gp'likten düştü hatta bir süre.

ja2 ve ck2'ye bakarken buna yama gelir herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
işte bayağı bayağı railroad ve fabrika kurabiliyorsun kendi paranla ama geliri onlara gidiyor, yalnız kurulmalarında hammadde bulabilmeleri başka mesele. bizden gitmiyor. inşaatını başlattığım demiryolu ancak 10 yıl sonra filan tamamlandı iran'da mesela.

spektrumda sosyalizme yakın ekonomik modeller izin vermiyor ama dış yatırımlara.

yatırımın ana olayı demiryolu bonusu sayesinde belli hammaddelerin dünya üretimini arttırmak (demiryolu max lvl'a gidemiyor artık dağlık bölgelerde, bu bakımdan bayağı üretim düşüşü var harita genelinde) ve influence penalty koymak millete çünkü ai ASLA yatırım yapmıyor. çok tek taraflı olmuş. yamayla düzeltilmiş midir bilmiyorum, oynamadım aylardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Sam said:

steam'de paradox'un son günü indirimlerde, house divided'a özel indirim gelmedi maalesef ama benim gibi önceden old vic'li v2 alanlara ilave %15 indirimle %65 indirim oluyor, 7$ yani. isteyenler kaçırmasın derim.

suan yüzde 50 indirim var house divided'da ama victoria steamde yok benim. steame eklenmiyor sanırım. buradan alsam ikisi alaksız olur dimi? oynanamaz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...