Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Victoria 2

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Penthesilea said:

abi eu3'u ezbere bilen birine biraz victoria 2 anlatir misiniz.

ekonomiyi duzeltemiyorum lan isvecle oynayayim dedim, egitime full yatirim yapmak istiyorum ama mumkun degil naparsam ypayim eksideyim abi? tam sicis oldu biraz taktik verin isvecle napilir falan

endüstri sekmesinde ilk sıradaki techleri kasman şart ekonomi düzeltmek için, tax techlerinden çok daha faydalı. bi de bürokrat kasıp tarifften kazanabilirsin çok sıkışırsan ama isveçte hiç ihtiyaç duymadım ben. isveçte çok büyük bi orduya ihtiyacın yok, askeri harcamaları ve ekonomiyi düzeltene kadar national stock harcamalarını %10 seviyelerinde tutabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
evet a house divided şahane olmuş, dün gece bayağı oynadım. popular movements şahane, artık reform geçirebiliyorsunuz halk eline yabaları almadan. yabancı yatırım olayı da güzel ama ai pek ayak uyduramadı bana, NGF'yi 7-8 yılda kurdum avusturya ile savaşmaya gerek kalmadan.

1.4'teki soldier, bureucrat pop'larının saçmalaması da düzeltilmiş sanırım ama daha oynamam lazım emin olmam için.

kısacası ck2 ve ja'dan hemen önce gelmesi çok kötü oldu heh.
Sosyal ağlarda paylaş

ekonomiyi bayağı baltalamışlar ama, herkes aç sefil geziyor oyunda resmen. ordularını dağıtıyorlar. high demand eşyaları bile satamıyorum milletin parası olmadığından. hammadde de zaten bulunmuyor ve aşırı pahalı. para basması gereken fabrikalarım bile zarar ediyor. 1867 oldu, daha ngf, fransa ve ingiltere harici fabrika işletebilen ülke yok.

ck2 çıksın bunu nadasa bırakırım herhalde yamalansın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ekonominin cidden canına okumuşlar, 1868'de fabrika sübvansiyonlarına gidiyor bütün vergiler. dünyada 750 wine satın alınırken 250'ye düştü bir yıl içerisinde.

çimento mesela, demand 500, supply 350, actual bought 250. hal böyle olunca gittikçe pahalanıyor, alabilen de alamaz hale geliyor. süper kar eden fabrikalar inanılmaz zarar etmeye başladı. etrafta savaş filan da döndüğü yok.

harbi batırmışlar oyunu, reform movements olmasa eski haline dönerdim direkt. neyse ck2 en azından saçmalamadı gibi, bunu kenara koyarım yamalasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...