fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 olmamış maalesef. hatta sıvamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?490692-Strange-Screenshots/page2&s=8a06ac0ef9312ee4043b6dc13208d1b5 of bu thread çok iyiymiş ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 göz yaşlarım sel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 1913 Nisan'ında oyun çöküyor abi delircem her seferinde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Sam said: http://anticopyrighttr.files.wordpress.com/2009/12/rosa-luxemburg.jpg ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi eu3'u ezbere bilen birine biraz victoria 2 anlatir misiniz. ekonomiyi duzeltemiyorum lan isvecle oynayayim dedim, egitime full yatirim yapmak istiyorum ama mumkun degil naparsam ypayim eksideyim abi? tam sicis oldu biraz taktik verin isvecle napilir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Abi eu3 ü bende çok oynadım.Portekizle her yeri kolonileştirmem falan vardır hatta ama victoria 2 yi oynayamıyorum.Olmuyo yani,detayı mı fazla geldi püf noktalarımı bilmiyorum anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Penthesilea said: abi eu3'u ezbere bilen birine biraz victoria 2 anlatir misiniz. ekonomiyi duzeltemiyorum lan isvecle oynayayim dedim, egitime full yatirim yapmak istiyorum ama mumkun degil naparsam ypayim eksideyim abi? tam sicis oldu biraz taktik verin isvecle napilir falan endüstri sekmesinde ilk sıradaki techleri kasman şart ekonomi düzeltmek için, tax techlerinden çok daha faydalı. bi de bürokrat kasıp tarifften kazanabilirsin çok sıkışırsan ama isveçte hiç ihtiyaç duymadım ben. isveçte çok büyük bi orduya ihtiyacın yok, askeri harcamaları ve ekonomiyi düzeltene kadar national stock harcamalarını %10 seviyelerinde tutabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben bu oyunu bi türlü öğrenemiyorum ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu topiğin hepsini oku oyunun tutorialını elektronik alet manueli okur gibi oku bitir easyde bi kaç deneme yap. yaparken sürekli karıştır ordaki bilgileri oku. gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hatta bunların da üstüne git paradox forumlarında birkaç gün geçir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://haberoyun.net/?p=883 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çıktı http://www.paradoxplaza.com/sites/default/files/victoria2_a_house_divided_packshot_2d_blank_hires_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bekliyorum kaç vakittir, bu akşam ilgileneceğim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 patch var mı peki fixler için. yoksa sadec exp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yamayla beraber çıkıyor her zaman expansion, herhalde v2'ye 1.4 final çıkarırlar beraberinde tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Steam'de günlük indirime girdi, tüm DLC leriyle beraber toplam $8.80, seven alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 değişiklikler çok şahane olmuş şöyle bi girdim baktım da. oyun içine etkilerine bakmadım ama daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 evet a house divided şahane olmuş, dün gece bayağı oynadım. popular movements şahane, artık reform geçirebiliyorsunuz halk eline yabaları almadan. yabancı yatırım olayı da güzel ama ai pek ayak uyduramadı bana, NGF'yi 7-8 yılda kurdum avusturya ile savaşmaya gerek kalmadan. 1.4'teki soldier, bureucrat pop'larının saçmalaması da düzeltilmiş sanırım ama daha oynamam lazım emin olmam için. kısacası ck2 ve ja'dan hemen önce gelmesi çok kötü oldu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 dengeler müthşi olmuş ayrıca 1.3 te lan şunu şmyle yapsalardı dediğim ya da şurası bozuk düzeltseler keşke dediğim herşeyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 En çok oynamak istediğim oyunlar içerisinde ama işte yetersiz ingilizce bilgisi :( Damn it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ekonomiyi bayağı baltalamışlar ama, herkes aç sefil geziyor oyunda resmen. ordularını dağıtıyorlar. high demand eşyaları bile satamıyorum milletin parası olmadığından. hammadde de zaten bulunmuyor ve aşırı pahalı. para basması gereken fabrikalarım bile zarar ediyor. 1867 oldu, daha ngf, fransa ve ingiltere harici fabrika işletebilen ülke yok. ck2 çıksın bunu nadasa bırakırım herhalde yamalansın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 e gerçeğe yakın olmuş işte baya. o ülkelerden başka sanayisi sürekli artışta olan yoktu pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 iyi de almanya'nın iş makinesi satamadığı için fabrikasının iflas ettiği bir sanayi devrimi hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ekonominin cidden canına okumuşlar, 1868'de fabrika sübvansiyonlarına gidiyor bütün vergiler. dünyada 750 wine satın alınırken 250'ye düştü bir yıl içerisinde. çimento mesela, demand 500, supply 350, actual bought 250. hal böyle olunca gittikçe pahalanıyor, alabilen de alamaz hale geliyor. süper kar eden fabrikalar inanılmaz zarar etmeye başladı. etrafta savaş filan da döndüğü yok. harbi batırmışlar oyunu, reform movements olmasa eski haline dönerdim direkt. neyse ck2 en azından saçmalamadı gibi, bunu kenara koyarım yamalasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar