Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotolar bunlar (yeni konu taze resim)

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

cerceve olarak fotorafın blurlu halini kullanmak cok iyi bi fikir dğeil gibi geldi bana.

yanı zaten cerceve kullanmayı sevmıyen biriyim, bide bu kadar güclü bi cerceve yanlış bence. Etkisini cok azaltıyo fotorafların, kadrajı daraltıyo. Kadrajdan taşan objeler cizgiler sanki taşmıyomuş orda bitmiş gibi kalıyo, buda fotorafı iyice daraltıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

cerceve olarak fotorafın blurlu halini kullanmak cok iyi bi fikir dğeil gibi geldi bana.

yanı zaten cerceve kullanmayı sevmıyen biriyim, bide bu kadar güclü bi cerceve yanlış bence. Etkisini cok azaltıyo fotorafların, kadrajı daraltıyo. Kadrajdan taşan objeler cizgiler sanki taşmıyomuş orda bitmiş gibi kalıyo, buda fotorafı iyice daraltıyo.

ya of fotoğrafların, çerçevesiz, siyah çerçeveli ve blurlu çerçeveli hallerini gören birisi olarak bunun çok daha etkili ve fotoğrafın içine çektiğini farkettim ve öyle düşünüyorum ben. çerçeveyi yaparken kadrajdan kısmıyorum bir de...

b1vRiP said:

ben 5. fotorafı çok beğendim. nedir o bu arada?

universal studios, waterworld.

PATA said:

Ben çerçeveleri beğendim bence hoş durmuşlar.Fotoğraflarda gerçekten şahane olmuşlar ellerine sağlık.

çok teşekkürler

Nakamura said:

16. fotoğraftaki Esin IRIS mi ?

değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...