hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 selamlar öncelikle böyle havada uçan insanların fln olduğu içinde kung fu öğeleri barındıran ama bruce lee tarzında değilde daha bi modern zamanda çekilmiş yerine göre efektler kullanılmış bi kaç güzel film tavsiye ederseniz sevinirim bkz örnek olarak : hidden dragon crouching tiger , kung-fu hustle fln gibi görüntü kalitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Hero vardı... Altın Çiçeğin Laneti var, onda da görsellik güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 shaolin soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 izledim abi onları teşekkürler izlediklerim aklıma gelmediği içinde yazamadım kusura bakma :( kıyıda köşede kalmış güzel filmler de olabilir kült dediğiniz filmler old boy gibi clockwork orange gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 onuda kung fu hustle dan sonra izlemiştim stephen chow araştirmasından sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 stephen chow (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Gerçekçi bir film arıyorsan ki baya güzel kung fu sahneleri var:''IP Man'' derim.Bruce Lee nin ustasının hayatı. Eskilerden Jet li nin bazı filmleri var:Twin Brothers,Fist of Legend,Black Mask.Sora House of flying Daggers geldi aklıma. Kung fu olmayan ve cacık senaryolu;ama güzel action filmleri olarak da Donnie Yen'in Flash point ve chocalate öneririm. Son olarak da old boy tarzında kült film:A bittersweet life ve City of violence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 . , : ; ' " kullanabilirsin istediğin gibi ;) edit: uygun yerlerde kullanman dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sağol keldron verdiğin filmlere göz atıcam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 wo hu cang long diyecektim zaten izlemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kaplan ve ejderha hero parlayan hançerler warlords en ünlüleri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 battle royal var tam bu tarz değil ama baya uçuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sağolun öneriler için ip man in trailera baktımda baya güzel bi filme benziyo onunla başlıyalım bakalım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Rica ne demek,izlemediysen fist of legend ı da kesin indir derim.Eski film ama bence jet li nin en iyi filmlerinden biri.Sondaki combatı izlerken ben yorulmustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 said: öncelikle böyle havada uçan insanların fln olduğu içinde kung fu öğeleri barındıran yalniz kung fu disindakiler yok fist of legendda yani ucmaya falan cok onem veriyorsan hosuna gitmeyebilir onun disinda jet li'nin en kral filmidir bence bir dojo dolusu herifi dovmesi superdir euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 evil - ondskan bence bu filmi izle pek uçmak yok ama şiddetle ilgili glockwerk orange diince atladım birde Green Street Holiganı öneririm 1 ve 2 sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 eyvlhh sıraya koyup bakıcam hepsine,izlemediğim filmler çoğu zevkinize güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ip man ı izledim şimdi bitti.Cidden imba filmmiş Huo Yuan Jia a.k.a fearless daki gibi bi son bekliyodum ama öyle olmadı,olmadığıda güzel oldu valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 abi jet li nin bütün filmlerini izle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 city of violence duvara karşı koşup ordan sekerek boyuna karşı uçan tekme atma sahnesi bile var ama öyle bir gerçekçi ki ağzın açık kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 drunken master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 p.m. at yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 fist of legend mukemmeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ben de bu tarzı çok severim, favorim house of flying daggers olur. HD izle lütfen, iyi bir ekranda HD bu filmin tadını çıkart. Genel evdeki dans sahnesi ve bambu ormanındaki kovalama sahnesini tekrar tekrar izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 drunken masterı seyretme ya, sadece dövüş sahnelerini seyret, o sahneler 10numara ama film geneli çok kötü. dövüş sahneleri de youtube de var zaten :) o kadar chackie chan hayranıyım, ben bile zor dayandım ilkine, ikinci yine idare eder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar