Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Azgal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an norn ve k8p'de bile türk oyuncuların sayısı az. bi wow gibi değil mesela.
destro oynıcaksan invaoria(k8p) ve precision(karak norn) iyi guildler. ama karak norn daha aktif ve kalabalık bi server, t1de sc süresi ve orvr bolluğu iyiydi. k8p biraz ıssız geldi bana ama bi kaç günlük gözlemler benimkiler.
Mesaj tarihi:
destro oynamak istiyorum, k8pde charım varda order oynamak istemiyorum neyse bu akşam karak-norn'da sh açıp ordan devam ediyim böyle aç kapa artema durumlarıda canımı sıkıyor...
Mesaj tarihi:
kararsız kaldım ya şimdi baştan char aç falan filan... karak azgalda sanırım türk sayısı çok az çünkü order & destro ortalamada eşit gibiler benim gördüğüm kadarıyla senaryolardan şimdilik ??
Mesaj tarihi:
K8p (server ölü): Destro acma sakın! Destro Türkler de k8p'ten baska diyarlara göc ettiler zaten. Orderdaki Türk guildi ne alemde bilmiyorum.
Azgal (aktif): Türk nüfusu cok az. Destro oynamak icin güzeldi en son.
Norn (fazla aktif!): Order'da da Destro.'da da Türkler var ama Destro'da daha coklar. Bence burada da Order acma, cok fena dayak yiyorlar T1, T2, T3'te (T4'u henuz bilmiyorum ama bu gidisle orada da dayak yiyorlardır).
Mesaj tarihi:
yalnız o tavsiye biraz yanlış, savaşacak adam bulamayıp norn dest gibi sabah akşam kapı yumruklamak en hızlı bayar. sayıları şu anda belki iki katımız filan ama böylesi öylesinden gene daha iyi sayılır.
Mesaj tarihi:
karak norn'da t1 ve t2 hem oreder hem dest eğelenceli, keep alıp keep veriyoz oyle tam bir üstünlük yok gibi geldi bana. sc'lerde aynı şekilde, bazen graveyard'dan çıkartmıyoz bazen biz çıkamıyoz. t3ü ve t4ü görmüşlere bırakıyorum :)
Mesaj tarihi:
azgalda suan DEST zergi inanılmaz lol

sabah 5 de 70 kisilik warbandlarla locklıyolar heryeri.

garibanlar stage 2 hayali kuruyorlar ama PVP yapıcak adam yok altdorfun icinde.
Mesaj tarihi:
valla biz de guild'de sadece iki türküz arcane ve ben, sağda solda 3-5 türk var sanırım ama öyle türk var diye geleceksen hayalkırıklığı olur herhalde. :)
  • Yeni Oluştur...