okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Karakazgal'da kimse yokmu, forumlara baktım bir kaç kişi aradım bulamadım... oyun içinde kullandığım isim "elastik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yol yakınken karak norn veya k8p'ye gel sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hadi ya durum o kadar vahimse geliyimde karak azgalda kimse yokmu gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şu an norn ve k8p'de bile türk oyuncuların sayısı az. bi wow gibi değil mesela. destro oynıcaksan invaoria(k8p) ve precision(karak norn) iyi guildler. ama karak norn daha aktif ve kalabalık bi server, t1de sc süresi ve orvr bolluğu iyiydi. k8p biraz ıssız geldi bana ama bi kaç günlük gözlemler benimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 destro oynamak istiyorum, k8pde charım varda order oynamak istemiyorum neyse bu akşam karak-norn'da sh açıp ordan devam ediyim böyle aç kapa artema durumlarıda canımı sıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 k8p'de norn'da da adım mafucci eklersen görüşrüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 azgal'da order tarafında t3'e kadar getirdiğim bikaç karakterim var, t4'ü bilemem ama t1-2-3 gayet aktifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 norn dest'te t4'te sıkılabilirsin, benden uyarması. savaşacak order fazla bulabildiklerini sanmıyorum şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 niye sam nere gittiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 biz burdayız da diğerlerine sormak lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kararsız kaldım ya şimdi baştan char aç falan filan... karak azgalda sanırım türk sayısı çok az çünkü order & destro ortalamada eşit gibiler benim gördüğüm kadarıyla senaryolardan şimdilik ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende azgal core de takılıyorum yabancılarla destro tarafında,hiç türkle karşılaşmadım daha,order tarafındada 3-4 tane türk oyuncu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 K8p (server ölü): Destro acma sakın! Destro Türkler de k8p'ten baska diyarlara göc ettiler zaten. Orderdaki Türk guildi ne alemde bilmiyorum. Azgal (aktif): Türk nüfusu cok az. Destro oynamak icin güzeldi en son. Norn (fazla aktif!): Order'da da Destro.'da da Türkler var ama Destro'da daha coklar. Bence burada da Order acma, cok fena dayak yiyorlar T1, T2, T3'te (T4'u henuz bilmiyorum ama bu gidisle orada da dayak yiyorlardır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yalnız o tavsiye biraz yanlış, savaşacak adam bulamayıp norn dest gibi sabah akşam kapı yumruklamak en hızlı bayar. sayıları şu anda belki iki katımız filan ama böylesi öylesinden gene daha iyi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 karak norn'da t1 ve t2 hem oreder hem dest eğelenceli, keep alıp keep veriyoz oyle tam bir üstünlük yok gibi geldi bana. sc'lerde aynı şekilde, bazen graveyard'dan çıkartmıyoz bazen biz çıkamıyoz. t3ü ve t4ü görmüşlere bırakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sabahın 5'inde hemde t2'de 3 warband görmemle abondene oldum. elthariondan sonra çok iyi geldi karank-norn(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Malesef o kalabalık bir yere kadar iyi çünkü lag ile sonuçlanıyor. T4'de kaç warband oluyor hayal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 azgalda suan DEST zergi inanılmaz lol sabah 5 de 70 kisilik warbandlarla locklıyolar heryeri. garibanlar stage 2 hayali kuruyorlar ama PVP yapıcak adam yok altdorfun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 SAM norn daki nickin nedir usta ? katılmak istiyorumda aranıza.. Karak azgalda 37 lvl bir İB'm var.. ancak türk olmama durumu canımı fena sıkıyor yabancılarla bir yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 valla biz de guild'de sadece iki türküz arcane ve ben, sağda solda 3-5 türk var sanırım ama öyle türk var diye geleceksen hayalkırıklığı olur herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben sürekli aslan isimli diye bir aslan görüyorum senaryolarda falan, ama elfinin kim oldugunu bulamadim, ne zaman baksam ziplayip duruyolar 2-3 white lion sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Valla Disorder'dayım ben 5-6 Türk varız biz guildde...Türk arkadaşlarında gelmesini isterim aynı çatıda toplanalım. İnsan topraaaaanı arıyo:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 guildin adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bende herfolge deyim nick rovler, ihtiyac olursa msj atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Su WE yi 40 yabicam yavas yavas sonrada seni kesicem frost sfdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar