Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bende böyle düşünüp sırıttım direk +1 daha acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hlim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 godik aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kermit terazine rep yağdırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 axedice said: İşkence değil arkadaşım ibadet. Nefsi kontrol altına alma. Topic başarılıymış ama. din ne güzel parasını ver oruç tutma demiş . Gayet mantıklı . İnsanları anlamayı zaten uzaktan başarabilmeliyiz . Sırf nefis kontrol etmek yerine insanları doyurmak daha güzel bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Kadınlar neyi arzular Yaz ayları ilişkilerin en çok yaşandığı aylardır. Bu aylarda kadınların en çok aradığı şey büyük olmasıdır. Yaza büyük girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Experimental said: Ateist değilim , tanrıya inanırım ama insanların şu allahın sıcağında akşam 8 e kadar açlığı geçtim susuzluk içinde iş yapmalarını ( evde oturmayıda geçtim ) gerçekten anlamsız buluyorum . Ne bu işkence kendine . Ehehe bu yine fena değil. Kendini zincirle dövenler falan var dünyada. Normalde kendine yapsan hastaneye kapatılacağın şeyler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Aslında trollenmeyin hocam siz de diyip geçmem lazım da, gerçekten çok fazla insan rahatsız oluyor ve belden aşağı bu kısımlar biraz vurmak için. Kalite düşünce benim de savunasım gelmiyor açıkçası. Hayır gelmez bu konudan, kitleyeyim o yüzden. Hayır ben kendim rahatsız olduğumdan kitliyor da değilim. Kesinlikle inancıma veya başka bir inanca yanımda istediğinizi söyleyebilirsiniz, herkesinki kendine çünkü. Umrumda olmaz yani. Ama pablik olunca bu kafayla yaklaşıp isteyen istediğini desin diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar