Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Bakemonogatari

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Niye dropped ya? best bitch in monkey olduğu tescillendi işte, en sona bırakıyolar. Ama evet bu son arc olucak sanırım.
Crab da güzel ayrıca.

Monkey arcı daha sonra gelicekmiş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Monogatari_(series)
said:
A 26-episode anime television series titled Monogatari Series Second Season, spanning five of the six novels from Nekomonogatari (Shiro) (猫物語(白)?, "Cat Story (White)") to Koimonogatari,[17] began airing on July 6, 2013.[Note 2][18][19] A television anime series, adapting the remaining novel of the second series, Hanamonogatari, will air in 2014.[20][21]

Daha da önemlisi;
said:

A flyer included with the release of the Nekomonogatari (Kuro) light novel announced that the prequel novel, Kizumonogatari, would be adapted into an anime film.

Bu nerede kaldı?
Sosyal ağlarda paylaş

e son arc buysa sona filan bırakmamış, direkt silmiş oluyorlar. crabs seyredesim yok hiç 6 bölüm. 3 bölüm filan olursa dişimi sıkar izlerim arkasında kanbaru arc varsa ama yok gibi. o geçen sayfadaki linke baktım zaten sığdıracakları bölüm kalmamış.

eh tahmin ettiğim gibi, meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaikimonogatari deniyordu zaten de böyle bi OP beklemiyordum ya mükemmel ahahahahah
gerçi kasten mi yaptılar bilmiyorum ama çok fena tone deaf gibi geldi bazı yerlerde.

Bir de Kaiki nin seiyuusunun KlK deki hoca olduğunu farkettiğimden beri Senjougahara ile her muhabbetinde malum sahnenin mental image ı çakıyo gözlerimin önünde aptal aptal gülüp duruyorum ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...