Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth hero ve item tartışmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünden beri oynuyorum,uzun zaman dota oynadıktan sonra oyun mekanigi cok hızlı gibi geldi,6-7 hero birbirine girince kim benden kim karsıdan anlayamıyorum,birde daha heroların tipinden hangi hero oldugunu anlayamadım icin ne skill atacak onuda bilmiyorum.
Itemler konusunda ise hic bir sıkıntı yok dotanın aynısı yalnız orb effect olayı varmı yokmu anlayamadım,mesela sy ve dominator yapınca 2si birlikte calisiyor mu?
Mesaj tarihi:
Health barları açmak lazım, hangi tuş hatırlamıyorumda bazen yanlışlıkla basıyorum combatın kritik yerinde gidiyor hp barlar fena oluyor.

Forumlarında bir add on vardı kalan hpyi, buffları falan büyük gösteriyordu ama kim uğraşır onu kurmakla.
Mesaj tarihi:
GEd said:

Health barları açmak lazım, hangi tuş hatırlamıyorumda bazen yanlışlıkla basıyorum combatın kritik yerinde gidiyor hp barlar fena oluyor.

Forumlarında bir add on vardı kalan hpyi, buffları falan büyük gösteriyordu ama kim uğraşır onu kurmakla.

http://www.honarmory.com/mods/
Mesaj tarihi:
Bu chat ekranı acayip saçmaladı bende,hiçbir kanala giremiyorum,arada spam şeklinde connected yazıyor,hali hazırda clandasın işte giremezsn,clanda değilsin gibisinden,1 sayfa hata çıkarıyor bir anda,flistte kimseyi online göremiyorm,görüp msg atsam bile offline diyor,onlarda beni göremiyor,saçma sapan bir durum,betadır diyip altan alıyorum da varmıdır başına gelen böle bişi ? ?
Bunun dışında oyuna girebiliyorm sorunsuz oyun oynuyorum,oyun kurabiliyorum,oyun içi chatte sorunsuz
Mesaj tarihi:
İşin ilginci kendi forumlarındada pek bir açıklama bulamadım,insanlar spam halinde sorunları yazmışlar,en çoğunda 3 mesaj var o da adamın kendi mesajları asdf
Hani inşallah sonunu getirirler diyelim
Mesaj tarihi:
Beyler oyun search ettik'ten sonra hangi oyuna girersem gireyim asılı kalıyorum ve not response yazıyor sonunda. Bir sürede internet kesiliyor ne bir siteye giriyor nede başka birşeye. 3-5 dak bekledikten sonrada düzeliyor neden oluyor bu sorun ?

2 pc var. Birinde çözdüm sorunu windows firewall'dan ayarlarıyla oynuyaraktan (win 7'de ) ama (Xp) olan pc'de bir türlü çözemedim (firewall ayarları win7 kadar detaylı degil) nasıl düzeltebilirim ?
  • Yeni Oluştur...