Torondor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 aynen... bu şekilde dün 6 oyun falan kaybettim arka arkaya...
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 en zevkli hero succubus oldu benm için.. gank yemez,atack kırari uyutur, ganklemeye gidersin ultiyle öldürür. imba
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dotayı yalayıp yutmus,her türlü hero-item kombinasyonunu yapmış birinin bu oyuna adepte olması ne kadar sürer,dota ile aralarında ne gibi farklar var?
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 10 oyunda fln bayağa alışırsın.En önemli olay hangi hero,dotadaki hangi hero onu öğrenmek.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Witch slayer ın ultisi çok şukela ya animasyon olarak haha böle tak koyup instant kill alıyor
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dünden beri oynuyorum,uzun zaman dota oynadıktan sonra oyun mekanigi cok hızlı gibi geldi,6-7 hero birbirine girince kim benden kim karsıdan anlayamıyorum,birde daha heroların tipinden hangi hero oldugunu anlayamadım icin ne skill atacak onuda bilmiyorum. Itemler konusunda ise hic bir sıkıntı yok dotanın aynısı yalnız orb effect olayı varmı yokmu anlayamadım,mesela sy ve dominator yapınca 2si birlikte calisiyor mu?
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 takım renklerini açınca karşı takım kırmızı oluyor, sizinkiler de yeşil. bi de health barları açarsın tamam olur.
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Health barları açmak lazım, hangi tuş hatırlamıyorumda bazen yanlışlıkla basıyorum combatın kritik yerinde gidiyor hp barlar fena oluyor. Forumlarında bir add on vardı kalan hpyi, buffları falan büyük gösteriyordu ama kim uğraşır onu kurmakla.
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 health barlari i veya onun etrafindan bişi aciyor. Geçen combatteyken yanlişlikla o taraflara bi elim carpti da sonumuz kötü oldu =)
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 GEd said: Health barları açmak lazım, hangi tuş hatırlamıyorumda bazen yanlışlıkla basıyorum combatın kritik yerinde gidiyor hp barlar fena oluyor. Forumlarında bir add on vardı kalan hpyi, buffları falan büyük gösteriyordu ama kim uğraşır onu kurmakla. http://www.honarmory.com/mods/
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bu chat ekranı acayip saçmaladı bende,hiçbir kanala giremiyorum,arada spam şeklinde connected yazıyor,hali hazırda clandasın işte giremezsn,clanda değilsin gibisinden,1 sayfa hata çıkarıyor bir anda,flistte kimseyi online göremiyorm,görüp msg atsam bile offline diyor,onlarda beni göremiyor,saçma sapan bir durum,betadır diyip altan alıyorum da varmıdır başına gelen böle bişi ? ? Bunun dışında oyuna girebiliyorm sorunsuz oyun oynuyorum,oyun kurabiliyorum,oyun içi chatte sorunsuz
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 aynı olay benim başımda da var , onlinenız ama birbirimizi offline görüyoruz , serverlarda imba lagler fln ..
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 salak saçma replay istatistik vs kasacaklarına bu tarz sorunları düzeltseler yada server stabilitesini artırsalar çok daha güzel olur harbiden.
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 İşin ilginci kendi forumlarındada pek bir açıklama bulamadım,insanlar spam halinde sorunları yazmışlar,en çoğunda 3 mesaj var o da adamın kendi mesajları asdf Hani inşallah sonunu getirirler diyelim
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=44415 Çok başarılı
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Behemoth buglandımı yoksa bilerek 1. skill in damage ini sıfırladılar mı?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 botlar değişti yine, yeni bot geldi mana battery gibi olan ve armor veren, pt attack speed vercek phase boots da sadece damage
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Beyler oyun search ettik'ten sonra hangi oyuna girersem gireyim asılı kalıyorum ve not response yazıyor sonunda. Bir sürede internet kesiliyor ne bir siteye giriyor nede başka birşeye. 3-5 dak bekledikten sonrada düzeliyor neden oluyor bu sorun ? 2 pc var. Birinde çözdüm sorunu windows firewall'dan ayarlarıyla oynuyaraktan (win 7'de ) ama (Xp) olan pc'de bir türlü çözemedim (firewall ayarları win7 kadar detaylı degil) nasıl düzeltebilirim ?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 o deilde bilmiyorum tartisildi mi glacius la valktrie yi buza alinca buzun icinden stun atiyo cok sacma deilmi
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Degil, silence değil Glacius'un o hareket,ondandır.
Öne çıkan mesajlar