arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://forum.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=generaldiscussionEN&thread.id=9793 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ohaa zealot açabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu arada zealotların kamburunu ne zaman aldılar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 elinde silah yoksa veya belinde duruyorsa dik duruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evet oyleymis... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 düşük ranklerde giyipte kurtulduğuma sevindiğim ne kadar belt, gloves, body armor varsa toparlayıp yeni yaptık diye koymuşlar black guarda. komik bence, değiştirmesinler hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 O invader seti beğenmiyorsan bırak zaten oynama, bana ver blackguardını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 chest eski anni, conqueror, gloves muhtemelen t3ydi en son gördüğümde. helm çok geniş, shoulders çok dar. aslında warlordları değiştiricekler mi, değiştiriceklerse nasıl olacak onu bir görmek lazım, beni pek ilgilendirmiyor bu kadarı, sadece chest değişicek. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 genel olarak sevindirici ama knight'ı görmem lazım kesin yorum için. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 beni oyunda tutmaya yetmez ama zealotımın kamburu gitmiş sevindim guzel birşeye benzer armor da fena olms :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cık gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bright wizardlar niye mini etek giyiyorlar? cinsiyeti karistirmislar bence, ya da bright college gunah yuvasi olmus cikmis. töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hayat wizardlara hayat bea giyiyo eteği vuruyo dmgı ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 üsttekiler ingame alttakiler render tabi çakallık yapmışlar ama en azından tipleri değişmiş, ama en ince classları koymuşlar bi chosen bi warrior priest görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bright wizardlarin armor olayini hic anlamiyorum gercekten. armorun seviyesi yukseldikce goruntusu dahada kotulesiyor, sentinel , annihilator filan cok daha iyi gorunumlu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 üsttekiler ingame derken tamamen farklılar üstteki ile alttakiler kafam karıştı şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 grafik kalitesi yani, dizayndan bahsetmiyorum, alttakiler daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 alttakiler oyun içinden değil de ilk render halleri sanırım, hatta avrupa forumundaki başlıkta oyun içinden alınmış ss istiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şimdi oldu dizaynlar çünkü farklı bende ingame diyince öyle anladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Anason said: bright wizardlarin armor olayini hic anlamiyorum gercekten. armorun seviyesi yukseldikce goruntusu dahada kotulesiyor, sentinel , annihilator filan cok daha iyi gorunumlu bence. +1 Ayrıca artık yamulmuş logar kapağı gibi headları da değiştirseler iyi olacak. Robelar kurtarıyor ama headlar berbat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Evet render onlar, oyunda daha dandik olacaktır. Ayrıca bunlar son ürün değil. Konuyu geri bildirim almak için açmışlar. Görüşünüzü yazın belki değişir kim bilir :) Şahsen öbür setlerin Zealot setleri kadar özgün olmasını isterim. Helm ve shoulder fantastik olmuş, karizma getirisi dışında bir bakışta kolaylıkla hangi setin giyildiğini kestirmek mümkün. Ben de BW'ın düşük tierlarını daha çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 oha iyi çakallıkmış :D ben de adamlar yeni atchle grafik işine de el atcaklar zannettiydim. bu arada shamanlar daha açıklanmamış ama voodoo tarzı bişilre yaparlarsa bence tam uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 En azından değişiyor kötüleşsede ... ya sorc lara ne demeli hep aynı hep aynı poffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 BW setiyle değişmek ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Wh için bi yenilik yok mu ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar