|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Masquerade said: GO SIONS! Farkli bisey desen bigun disimi kiricam :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 guiza nasil kacirdi onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 KAZIM KAZIM GOOL helal olsun semihe karşı karşıya yanındakine bıraktı. 0 ego yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 81. dakika: Fenerbahçe'de Kazım sağ kanattan sakatlık yaşıyor... Paito sarı kart görüyor gazeteokudan takıp edıyorum maçı;acaba yukardakı anlatımda ne dıyor?kazım sakatlandımı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 guzel goldu, ama kazim resmen guizanin vuracagi topa atladi, KS cekti sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 güiza eski formunu yakaladı sanırsam bu maçla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 guiza iyi oynadı. asisti hele güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 guiza iyidi evet, Kazimin ama gidip te adamin mis gibi atacagi gole deny cekmesi uzdu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 deny degil ks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 valla bilemiyorum golu her izledigimde fikir degistiriyorum. gerci dogru, deny olsa golu kesip bi de attirmazdi, disari falan giderdi di mi? evet dogru, bal gibi fragini calmis guizanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Azmodai said: guiza iyidi evet, Kazimin ama gidip te adamin mis gibi atacagi gole deny cekmesi uzdu beni. o golü güiza atamazdı yalnız.baya kaçırdı zaten topu kazımı görünce de kovalamıyorum bıraktım ayağı çekti.yetişemiyodu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ilk golümüz güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sonucta KSci kazim deli gibi kostu topa, kosmasaydi yetisirdi pispanyol at hirsizi sdfg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Gratz fenere de. bu sion türklerden çok çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 su kazımı boyle sureklı oynatmaya devam etsin daum, kimse tutamaz. sagda kazım solda santos gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kazım zaten hep en birinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aynen oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ah ulan 1 gol daha tsan olmazmı deli para kaldırıyodum 2 liraya hahahaha o değilde iyi oynamış ben gs maçını izledim ara sıra geçtim fenere iyiydi guizanın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon sövdüm çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kaçırdıklarımızı atsak 5 filan olurdu. iyi oynamaya devam ediyoruz bence kötü yanlarımız olsa da. en azından takımımı mücadele ederken görmek hoşuma gidiyor. gs ye de takımımada tebrikler. ilerisi için de bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 guiza bence iyi oynadı karşı karşıyada kaçırdığı santos'a vermediği pozsiyon dışında verimsiz değildi yani. ama ercan saatçi denen şarkıcıdan bozma adam böyle nereye kadar sabredicez biz bu guiza'ya başlıklı bir yazı yazmış anlamadım. gs'ye de tebrikler darmadağın ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sexdrugsrocknroll said: kaçırdıklarımızı atsak 5 filan olurdu. rahat 9 olurdu çok kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fenerbahçem bu sene göz dolduruyor. Allah bozmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 elaidi said: guiza bence iyi oynadı karşı karşıyada kaçırdığı santos'a vermediği pozsiyon dışında verimsiz değildi yani. ama ercan saatçi denen şarkıcıdan bozma adam böyle nereye kadar sabredicez biz bu guiza'ya başlıklı bir yazı yazmış anlamadım. gs'ye de tebrikler darmadağın ettiler. Ben 2 maçı birden izlemeye çalıştım dönüşümlü olarak. Tamamını izlemedim ama Guiza yanımdaki fenerli arkadaşa saç baş yoldurdu :) hani çok eğlendim. Bilmiyorum hep mi öyle oynadı bize mi denk geldi, gol harici ne zaman guiza dese adam atak bitti :D Pardon unutmuşum. Tebrikler galibiyet için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Zegna said: su kazımı boyle sureklı oynatmaya devam etsin daum, kimse tutamaz. sagda kazım solda santos gogo doğru kazım göz yaşartıyor ama özer>kazım imo ayrıca gökhan gönül <3 adam insan değil neler yaptı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Gökhan gönül kaç metre taç atiyo merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar