Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFAEL: FC Sion - Fenerbahçe 20.08.2009 @ 21:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
81. dakika: Fenerbahçe'de Kazım sağ kanattan sakatlık yaşıyor... Paito sarı kart görüyor
gazeteokudan takıp edıyorum maçı;acaba yukardakı anlatımda ne dıyor?kazım sakatlandımı sonunda
Mesaj tarihi:
valla bilemiyorum golu her izledigimde fikir degistiriyorum.

gerci dogru, deny olsa golu kesip bi de attirmazdi, disari falan giderdi di mi? evet dogru, bal gibi fragini calmis guizanin.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

guiza iyidi evet, Kazimin ama gidip te adamin mis gibi atacagi gole deny cekmesi uzdu beni.

o golü güiza atamazdı yalnız.baya kaçırdı zaten topu kazımı görünce de kovalamıyorum bıraktım ayağı çekti.yetişemiyodu adam.
Mesaj tarihi:
ah ulan 1 gol daha tsan olmazmı
deli para kaldırıyodum 2 liraya hahahaha
o değilde iyi oynamış ben gs maçını izledim ara sıra geçtim fenere iyiydi
guizanın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon sövdüm çok fena
Mesaj tarihi:
guiza bence iyi oynadı karşı karşıyada kaçırdığı santos'a vermediği pozsiyon dışında verimsiz değildi yani.

ama ercan saatçi denen şarkıcıdan bozma adam böyle nereye kadar sabredicez biz bu guiza'ya başlıklı bir yazı yazmış anlamadım.

gs'ye de tebrikler darmadağın ettiler.
Mesaj tarihi:
elaidi said:

guiza bence iyi oynadı karşı karşıyada kaçırdığı santos'a vermediği pozsiyon dışında verimsiz değildi yani.

ama ercan saatçi denen şarkıcıdan bozma adam böyle nereye kadar sabredicez biz bu guiza'ya başlıklı bir yazı yazmış anlamadım.

gs'ye de tebrikler darmadağın ettiler.

Ben 2 maçı birden izlemeye çalıştım dönüşümlü olarak. Tamamını izlemedim ama Guiza yanımdaki fenerli arkadaşa saç baş yoldurdu :) hani çok eğlendim.

Bilmiyorum hep mi öyle oynadı bize mi denk geldi, gol harici ne zaman guiza dese adam atak bitti :D

Pardon unutmuşum. Tebrikler galibiyet için
Mesaj tarihi:
Zegna said:

su kazımı boyle sureklı oynatmaya devam etsin daum, kimse tutamaz.

sagda kazım solda santos gogo

doğru kazım göz yaşartıyor ama

özer>kazım imo

ayrıca

gökhan gönül <3

adam insan değil neler yaptı ya
  • Yeni Oluştur...