Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyorum biliyorum gerizekalıyım ama sormam lazım ; şimdi guildwars ve expansion larını almak/oynamak gw2 de herhangi bir avantaj yaratıyor mu? yaratıyorsa da 100$ baymaya değermi ?
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ahah kapıya daldıkları yerde 'sound muted for your sanity' iyiymiş.

güzel olmuş WvW, ne zamandır olmasını istediğim pvp ögelerinin çoğunu kullanıyor. benim hoşuma gitti baya.

swtor'da ilum'da 20 fps falan aldığıma göre çok sorun yaşamam diye umuyorum.

ilumda 20 fps alıyosan Alien Technology kullanıyo olmalısın :P
Mesaj tarihi:
Osie16 said:

Seru : +2 post kasmış oldu tebrikler madalyaya 2post daha yaklaştınız; bende 1 post yaklaştım

sana bi s****r demek istiyorum. 10 senelik üyeyim ben.

ben orada HoM diyecektim fakat HoM'un bir avantaj getirmediğini düşününce isim koyma olarak kıvırdım.
Mesaj tarihi:
şu world vs world videosunu izledikten sonra uykularım kaçıyor arkadaş, ne zaman gelcek bu oyun? direk alacam yeni pc sırf bunun için. swtor failinden sonra böyle pvp ilaç gibi gelir.
Mesaj tarihi:
o deil de.

aion f2p için bakarken gördüm ben de gw ve 3 expansion varmış. şimdi başlasam şu gw2 set bonusları için falan kassam mı? sadece görüntü değil mi bu setler?

aion oynayıp 1 ay sonra siliceğime veya rift oynayıp gw2 çıkınca bırakıcağıma gw kasarım? nasıl olsa f2p.
Mesaj tarihi:
parayı saklamalık bi durum yokh. 2007 almışım ben zaten 3 exp+oyun.

girip oynıcam direk. bu achievement peşinde koşarken zevk alır mıyım aion veya rift yerine onu sormak istemiştim.
Mesaj tarihi:
ben arada semi afk solo oynuyorum bikaç eksik şey için. yana leyla&mecnun açıp. 15dk süren yeri 30 dk da yapıyorum. daha doğrusu herolar yapıyor. asdsa
Mesaj tarihi:
hmmmfffsss

şimdi düşünüyorum da gw'nin o solo pve kısmı zaten çok bayıktı. bir de bu da deli grindsa iyice beter. zaman harcamaya değmez sanki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...