applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 1 oynamayanlar 2 de zorlanirlar mi ? birbirlernden cok bagimsz olcakalrni dusunmuyorum cunku.. ayrica 1i olanlara extra avantajlar saglancak mi
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 1 ile 2 nin lore dışında benzer yanı yok, zorlanmazsın. 1 den 2 ye title, bir kaç item vs. alabiyorsun, ach. tarzı bir sistemi var.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Yanılmıyorsam eye of the north expansion ı gerekiyor o dediğini yapabilmek için.
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 oyun ciddi anlamda güzel yeniliklerle geliyor ama şu animasyonlar biraz 3.sınıf konsol god of war tarzı uzakdoğu oyunlarındaki gibi olmuş sanki.birde bütün male karakterler gay e benziyor oyuna girip video koyan adamlarmı gaydir yoksa ne yaparsan yap gay e mi benziyor çözemedim.Belki demo ayarları diye olabilir.ama bukadar güzel yeniliklere dandik animasyon ve gay face hiç gitmemiş, umarımda düşündüğüm gibi olmaz son derece bağımlı bir vaziyette oynarız.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Animasyonun neyini beğenmedin bilmiyorum, özellikle çok gösterişli değiller çünkü bu bir pvp oyunu, swtor faciasını biliyoruz, instant cast spell e animasyon koyacaz diye 2,5 sn. cast süresi olmuş. Gay surat dan kastın muhtemelen doğu mmo larında gördüğün gibi olması. gw de de böyleydi, sonuçta ncsoft un hitap ettiği kitle daha çok uzak doğu, o yüzden olabilir.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 gw2 de sunucularda yaklaşık kaç kişi olacağı ve büyük savaşların yaklaşık ne kadar kişiyle döneceğine veya dönmesi amaçlandığına dair bir bilgi var mı peki?
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bezerye said: oyun ciddi anlamda güzel yeniliklerle geliyor ama şu animasyonlar biraz 3.sınıf konsol god of war tarzı uzakdoğu oyunlarındaki gibi olmuş sanki.birde bütün male karakterler gay e benziyor oyuna girip video koyan adamlarmı gaydir yoksa ne yaparsan yap gay e mi benziyor çözemedim.Belki demo ayarları diye olabilir.ama bukadar güzel yeniliklere dandik animasyon ve gay face hiç gitmemiş, umarımda düşündüğüm gibi olmaz son derece bağımlı bir vaziyette oynarız. böyle yorum yapmak yasaklansın.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 En büyük savaş rvr olacak tabii ki, siege li falan, daha hiçbir açıklama gelmedi hakkında, 100vs100 gibi bir şey görmüştüm ama be sanki bir röportajda. Aslında şimdiye kadar gördüklerimizin hiç bir şey olması lazım eğer gw in güçlü yanlarını da alacaklarsa; daha çok pvp detayı, guild hall lar, daha daha daha fazla skill...
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 BramStoker said: Bezerye said: oyun ciddi anlamda güzel yeniliklerle geliyor ama şu animasyonlar biraz 3.sınıf konsol god of war tarzı uzakdoğu oyunlarındaki gibi olmuş sanki.birde bütün male karakterler gay e benziyor oyuna girip video koyan adamlarmı gaydir yoksa ne yaparsan yap gay e mi benziyor çözemedim.Belki demo ayarları diye olabilir.ama bukadar güzel yeniliklere dandik animasyon ve gay face hiç gitmemiş, umarımda düşündüğüm gibi olmaz son derece bağımlı bir vaziyette oynarız. böyle yorum yapmak yasaklansın. gaylerin alınabileceğini düşünememiştim kusra bakma kasfhla evet dreagloth oyundaki uzakdoğu havası(animasyon ve suratlardaki) beni biraz darladı ama dediklerini düzgün yaparlarsa o kadarına da katlanılır heralde.
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 çok sinirlendim. hemen rage yapıp bonzileneyim istiyorum.
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bezerye said: BramStoker said: Bezerye said: oyun ciddi anlamda güzel yeniliklerle geliyor ama şu animasyonlar biraz 3.sınıf konsol god of war tarzı uzakdoğu oyunlarındaki gibi olmuş sanki.birde bütün male karakterler gay e benziyor oyuna girip video koyan adamlarmı gaydir yoksa ne yaparsan yap gay e mi benziyor çözemedim.Belki demo ayarları diye olabilir.ama bukadar güzel yeniliklere dandik animasyon ve gay face hiç gitmemiş, umarımda düşündüğüm gibi olmaz son derece bağımlı bir vaziyette oynarız. böyle yorum yapmak yasaklansın. gaylerin alınabileceğini düşünememiştim kusra bakma kasfhla evet dreagloth oyundaki uzakdoğu havası(animasyon ve suratlardaki) beni biraz darladı ama dediklerini düzgün yaparlarsa o kadarına da katlanılır heralde. Bana , sende homofobi var gibi geldi.
Seru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 artist'leri genelde uzakdoğulu bundan dolayı bazı arkadaşlar uzakdoğu havası almış olabilir fakat "god of war gibi uzakdoğu dövüş" nefessiz kaldım burada.
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://youtu.be/-TJDTv1aGR4 1. dakikadan sonrasına dikkat. http://youtu.be/TZwGoA3xDMw özellikle en başı ve 1.42 den sonrasındaki animasyonlar. Demek istediklerim bunlardı.ayrıca asıl post özensiz yollandığından noktalama işaretleri eksik bazı arkadaşların heyecanları ondan kaynaklanıyor.God of war'ın uzakdoğu oyunu olmadığını bizde biliyoruz lakin genre'ın adı aklıma gelmedi en meshur örneklerinden biride o diye o tarz olarak dedim.yani god of war tarzında fakat uzakdoğu oyunu. Birde şu gay meselesine gelince ,linkler için videolara birdaha bakarken dikkat ettim gayden ziyade cinsiyeti belirsiz şu leave britney alone'daki tip ayarında birşey bunlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bahsettiğin genre button smasher, ve gw bilgim artı şimdiye kadar öğrendiklerimizin ışığında, alakası yok.
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abi animasyon benzerliği diyorum zaten oyunların ne gibi bir alakası olacak.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Oyunlar biliyorum faceroll class ları var, oyunlar biliyorum 1-2 spam class ları var, ama hala gözümde canlanmadı gow tarzı animasyon benzetmen.
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bezerye said: http://youtu.be/TZwGoA3xDMw özellikle en başı ve 1.42 den sonrasındaki animasyonlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yuh en iyilerinden biri o serpent strike
marksman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ArenaNet şirin bi kartpostal yollamıs bana :D gözlerim gw2 icin bi gift kodu felan aradı ama yoktu. olsun canıms
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://youtu.be/PzVHdyaXc3Y birde bu var mesela.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bence mükemmel ve yıllarca zirvede kalacak bir oyun geliyor, ufak şeylere takılmamak lazım, ha illa takılıyosan oynamazsın olur biter
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 release de GvG ve RvR olucakmıymış? Halen bu 2 si ile ilgili detaylı bilgi/video vs görmedimde.
Öne çıkan mesajlar