KingV Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 o zaman başka. şu an mevcut oynadığım mmo da bilgisayar performansını artırmak için bişileri kısmam gerekiyor. görselliğin keyfine tam varamıyorum. bu nedenle mmo'ları konsollarda oynamak en büyük hayalim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konsolda mmo olmaz olmamalı nayır nolamazzz
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 konsolda olsa ayrıca yazışamazsın dert yazması, sosyalliğin yarsını alır götürür, konuşman lazım herkesle konuşamayacağına göre. bir sürü dert problem. ncsoft ve arenanet isimlerini görünce konsol aklımın ucunda bile geçmiyor, utopya halen bana göre konsolda gw2. aoc 360'a çıkacaktı mesela ne oldu, o da çıkamadı. bu saatten sonra çıksa da birşey olmaz zaten.
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Seru said: konsolda olsa ayrıca yazışamazsın dert yazması, sosyalliğin yarsını alır götürür, konuşman lazım herkesle konuşamayacağına göre. bir sürü dert problem. ncsoft ve arenanet isimlerini görünce konsol aklımın ucunda bile geçmiyor, utopya halen bana göre konsolda gw2. aoc 360'a çıkacaktı mesela ne oldu, o da çıkamadı. bu saatten sonra çıksa da birşey olmaz zaten. lol say what again? 10 dolara klavye aliyosun bebeim ps3 e gayet yazısabiliyoun lol.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ya tamam konsola çıkarsa siz orada oynarsınız. senelerdir var bende de ps3 ama o klavye bi pc klavyesi gibi değil işlevsel değil işte. herneyse. sonuçta ben konsola çıkacağını hiç sanmıyorum.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 GW2'yi konsol bebeleri de oynayabilsin diye iyice dumbeddown mı yapacaklar şimdi? - Bakın bu da yeni PS3 GW2 şekilli klavyemiz, hadi ürünlerimizi alın :) :) :) Ayrıca konsol kumandasıyla rahat oynayın diye oyunu kolaylaştırdık ehi ehi
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Osie16 said: Seru said: konsolda olsa ayrıca yazışamazsın dert yazması, sosyalliğin yarsını alır götürür, konuşman lazım herkesle konuşamayacağına göre. bir sürü dert problem. ncsoft ve arenanet isimlerini görünce konsol aklımın ucunda bile geçmiyor, utopya halen bana göre konsolda gw2. aoc 360'a çıkacaktı mesela ne oldu, o da çıkamadı. bu saatten sonra çıksa da birşey olmaz zaten. lol say what again? 10 dolara klavye aliyosun bebeim ps3 e gayet yazısabiliyoun lol. şunu da yıllardır duyuyoruz, bi allahın kulunu da aktif olarak kullanırken görsem. demekki bi cacığa yaramıyor.
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 konsol muhabbeti nerden cıktı ya ? böyle birşey yoktu
Rock Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Olsa ilginç olurdu ama PS3 nedeniylede fiyat baya bir kazıklaşırdı herhalde.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Yok iki ayrı versiyonu olurdu her oyunda olduğu gibi.
Raze Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Sawer said: konsol muhabbeti nerden cıktı ya ? böyle birşey yoktu galiba buradan Regina Buenaobra commented on claims of a console port last February, ”I just want to reiterate that the development team is fully focused on making GW2 the best PC MMO ever released. We have a very small team exploring the possibility of console, but there are no definite plans for a console version at this time. The core of Guild Wars 2 development is fully focused on delivering a fantastic PC MMORPG experience.”
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yani konsol muhabbeti aslında yok, diablo'nun konsol olayı gibi bu da.
bemre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bari hangi quarter da çıkıcağını açıklasalar, kesin tarih isteyen yok
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Hala izlemeyenler, bilmeyenler için: http://www.youtube.com/watch?v=J5yQiouuX-c&feature=list_related&playnext=1&list=SL http://www.youtube.com/watch?v=t3AnKGEVoak&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=KBEUtSGFWT0&list=UU4Zh1KGYeG7ZfRhOoq-VweQ&index=1&feature=plcp
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kwLZx8hIIs4&feature=g-all-a&list=PLAF4ABE5041FBB51D&context=G2cab3a5FAAAAAAAACAA
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tam anlayamadım bu home instance'ları başka playerlarda görebilecek mi? davet edebildiğimiz oyuncular falan..
Spin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 titre ve kendine gel ey cemaat http://www.youtube.com/watch?v=_otfOMDEfGg&feature=youtu.be&hd=1
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Home ins. i herkes görebilecek evet, oynadığınız ırka, class a, verdiğiniz kararlara göre değişiyor içi. Karakteri yaratırken bile 10+ dan fazla farklı ins. oluşturma şansımız var sanırım.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Şu oyun sırf concept art. ları için bile alınır.
Öne çıkan mesajlar