tunch Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 voice overları sevemedim yalnız. çok zorlamışlar "kahramanlık" hissi için. gerçi norn ırkı için olan bişey olabilir , iskandinav olayını da sevmem ben pek
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tunch said: voice overları sevemedim yalnız. çok zorlamışlar "kahramanlık" hissi için. gerçi norn ırkı için olan bişey olabilir , iskandinav olayını da sevmem ben pek +1
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "Kahramanlık" oalyı sadece norn lar için var, adamların olayı o.
Spin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sadece Norn'a özel bir olay o. Nornların Lore'u hep heroic öğeler içeriyor. @SenariouS GW2 hakkında negatif yorumlarda görmeyeyim seni :)
odiflame Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 charr ı anlatın bana. charr oynamak istiyorum. hatamı yaparım :D
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 charr da fena değil gibiydi, ranger oynadığı için pek ilgi göstermemiştim.
Raze Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 charr akar, 4 ayak üstünde kosar. ben nerdeyse kesin charr oynayacam. Nedense ırkın durusu bipedal gibi değilde 2nd ed ad&d tarrasque'ı gibi geliyor bana. (tarrasque>all duh!) http://jademark1.files.wordpress.com/2010/01/guildwars2charr.jpg
odiflame Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Raze said: charr akar, 4 ayak üstünde kosar. ben nerdeyse kesin charr oynayacam. Nedense ırkın durusu bipedal gibi değilde 2nd ed ad&d tarrasque'ı gibi geliyor bana. (tarrasque>all duh!) http://jademark1.files.wordpress.com/2010/01/guildwars2charr.jpg tarrasque olmasına da sevindim. çok hoş bir guardian olur. black orc gibi ortalıkta.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 "tarrasque gibi" Ama guardin gitmez char a
Raze Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Charr'dan guardian olmaz bence de. yapacam warrior alacam fellblade. vuracam vuracam.
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Spin said: Sadece Norn'a özel bir olay o. Nornların Lore'u hep heroic öğeler içeriyor. @SenariouS GW2 hakkında negatif yorumlarda görmeyeyim seni :) ehuehueu
Daesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 karakter introlarının 2d olması cok hoş olmuş.
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Karakter, world grafikleri fln ciddi anlamda etkileyici gözükmekte. Yaratıklar sizi bir yerden biryere fırlatabiliyor en ve havada uçan bir kalastan ziyade gayet fizik kuralları kapsamında yuvarlanarak fln tepki vermesi çok hoş olmuş animasyonları güzel yapmışlar. Hadi çıksın artık yaw...
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 acaba bu harita üzerinden fast travel beta demolarına özgü bişey mi yoksa release'de de böyle mi olcak merak ediyorum.mount olacağına dair de bişey söylenmedi sanırım
walkie Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 www.arena.net - Andrew McLeod Talks Crafting in GW2 guildwars2guru.com - Q&A about crafting Anti-Farm Code said: About race resource nodes getting camped: wiki.guildwars.com - Anti-farm Code "Guild Wars contains anti-farming code. This prevents players from easily gaining high amounts of items or gold by repeatedly farming a single location or mob. Little is known about the specific effects of the code. Extensively farming raptors in a short period, resulting in a progressive reduction of drops, is one of the observable effects of the anti-farming code. The following are results from official and player sources. Since the first implementation: * Farming alone will yield fewer total items than farming with a full party, though more items per individual character. * Certain items are not affected: o Skill tomes o Scrolls o Dye o Rare materials o All rare (gold colored) items o All unique (green) items o Special event items * Repeated map entry does not reduce loot."
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 İyi bari sıradan bir şeyler çıktı sonunda.
Raze Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 crafting bildigin siradan olmus. meh. resim linkliyom bi tane once insan olmak lazim temali
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 amerikayı yeniden keşfetmenin lüzumu yok,sıradan ama ön planda olduktan sonra gerisi hikaye.
Öne çıkan mesajlar