Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 uçan adam sabri ya o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 trailer pek güzel yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 GW zaten harika bi oyundu GW2 daha da harika olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 pvpsinde yaşadığım heyecanı, gerginliği, iyi kötü tartışmaları felan hepsini özledim, gw yi bıraktıktan sonra kac oyun gordum hiçbirinde bulamadım. Dört gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 oyunun içeriği hakkında hiçbi bilgi yok dimi henüz? içeriği derken , level sistemi mi olcak yine mesela,veya meslekler ve crafting olcak mı,olcaksa nasıl olcak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 leveling yes meslek yes craft yes de nasil olacagi belirsiz. quest giver olmayacagini okudum. dunya devamli degisken eventlere sahipmis yolda yururken misal birine saldiran elemanlari dagitip adami kurtariyormussun oradan xp falan alip eventi tamamliyormussun vs.. gectigin yollarda bir gun bir sey yok iken diger gun karavana dalanlar oluyormus falan filan. npc uzerinde unlem isareti gormeyecekmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 çok güzel geliyo kulağa bu tarz bi değişken dünya ve quest sistemi. zevksiz bi şekilde quest farmlamayı gerçek anlamda karakterimizle maceraya atılmaya çevirir eğer düzgün bi şekilde oturtabilirlerse bunu. başka herhangi bi bilgi var mı,combat sistemi hakkında mesela? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Dark Saga 2 [www] :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ne özledim o günleri ya... http://img139.imageshack.us/img139/9194/yirtik.jpg guildi ilk 100'e sokucaz diye çok iyi hatırlıyorum gece saat 11'den 5'e 6'ya kadar durmamaksızın GvG yapmıştık. ama uğraştığımızın karşılığını almıştık; http://img228.imageshack.us/img228/4261/darko.jpg http://img228.imageshack.us/img228/8964/roar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 şunuda koyayım bari :) http://img200.imageshack.us/img200/8517/guildoftheweek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Xenocide The Turk dü yanliş hatirlamiyosam isimleri görünce gözlerim doldu ne güzel günlerdi. hakikaten cok egleniyorduk warcryer ben bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hep oynamak istemisimdir gw ama bisürü ek paket onu al sunu al karısık gelmiştir nasılsa 2si çıkar demiştim :D inş hemen atlıcam buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu arada burdaki [www] tamamen noobluktan kaynaklı olup daha sonra arkadaslarımız tarafından we will win olarak daha katlanılabilir seviyeye getirilmiştir. oyunda 2. günümüzdü Black Dye düşmüştü bende koşup guild kurmaya caliştim pelerin giymekte acele ettigimiz icin formaliteleri cabukca doldurmuştum nerden bileyim sürekli bizimle dolasacagini o yazının :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Kanuni said: leveling yes meslek yes craft yes de nasil olacagi belirsiz. quest giver olmayacagini okudum. dunya devamli degisken eventlere sahipmis yolda yururken misal birine saldiran elemanlari dagitip adami kurtariyormussun oradan xp falan alip eventi tamamliyormussun vs.. gectigin yollarda bir gun bir sey yok iken diger gun karavana dalanlar oluyormus falan filan. npc uzerinde unlem isareti gormeyecekmisiz. bu dediklerini yaparlarsa ve monotonlaşmazsa pve konusunda kilometre taşı olur oyun. gw'nin pvp konusunda yerini tartışmam bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende sunu koyiyim bari :) xeno ve ozgu noobları siz ozaman bırakmıştınız satmıştınız bizde hazır siz yokken ilk 20 ye girelim dedik :P o donem aslında silver cape'imiz olcaktı ama bikac arkadasin "ilk 16dan asagı dusmeyiz,uyumak istiyorum" demeleri sonucu guild ladderin son gununde 13 den 22.ligine dusmustuk ladderida 22. olarak kapattık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ben bırakmamıştım ama bi sebepten dolayı uzun süre oynayamamıştım sanırım hatırlayamadım şimdi mevzuyu sonra başka monk almışınız takıma dışarda kaldım ben dsfjkhgk o günü hatırlıyorum silver cape çabalarını falan :) tekrar toplanır mıyız gw 2 sayesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 toplanırız tabi :) şuan bir kısım conan oynuyor, bir kısım aion'a başlıcak ama çoğumuz gw2 de toplanırız. Neyse konuyu meşgul etmeyelim daha fazla :) messengerdan konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Shimone said: bende sunu koyiyim bari :) xeno ve ozgu noobları siz ozaman bırakmıştınız satmıştınız bizde hazır siz yokken ilk 20 ye girelim dedik :P o donem aslında silver cape'imiz olcaktı ama bikac arkadasin "ilk 16dan asagı dusmeyiz,uyumak istiyorum" demeleri sonucu guild ladderin son gununde 13 den 22.ligine dusmustuk ladderida 22. olarak kapattık :D Selam, Guild wars da en çok eğlendiğim haftasonuydu ^_^ Gw2 de tekrar buluşuruz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 TÜm community burda oha :) herkez bekliyor ztn emrah(julius) ve diğerleri age of conan oynuyor şu sıra. çıktığı an ulvi runnerlık mesleğimi tekrar icra edicem inş. :) kedi teh runner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 böyle community ile kınayt onlayn bile oynarım. kıskandım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 aa ben de dark sagadaydım zamanında (: hatta bi hoh screeni hala duruyordu, madure bacı ahah bu haxlı build halen duruyor mu, I will avenge miydi revenge miydi neydi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 o buildi cok uzun zaman once nerflediler :) bende bilmiyorum artık hangi build populer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bana bi hoh kazandırtamadınız ey:) sadece 1 defa kazanmıştım sanırım onda da rezil bi item düştü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu saptırmayın. evet cok mutluyuz cıkıyo falan yazın. birde eski guild memberlar bana özel mesaj atarsa msnlerini cok mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evet çok mutluyuz çıkıyo falan fdjgkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar