Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende 2011 diye duydum arkadaslar. sonbahar cok buyuk olasilik ama yaz sonu da olabilir gibi gorunuyor simdilik.

ha bunu neye dayanarak soyluyorsun derseniz, aynen bole uzaktan birinden ama iceriden birinden diyebilirim :D
Mesaj tarihi:
2011 bana pek mümkün gibi gelmiyor, "henüz biz de bilmiyoruz" gibisinden verdikleri cevaplardan dolayı ama bir yandan da soruyor insan "hype trenini neden bu kadar erken gazlarsın, oynanabilir demo yaparsın 2 sene önceden?" diye.

Adam gibi düzgün birşey çıkarsınlarda 2013 de çıksın, baydı yarım yamalak çıkan oyunlar.
Mesaj tarihi:
30 sayfayı da zevkle okudum, donanım nedeniyle mmo oynayamıyorum bir türlü. diabloyu bekliyorum diye geçiştiriyordum şimdi bekliyorum diyebileceğim bir oyun daha var sanırım.

çok başarılı buldum.
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gw 2 nin öyle büyük dünyalar sunacağını sanmıyorum yine instance adı altında oyuncuları bir odaya kapar sen pve ni burda yap bitince dışarı çıkarsın.şu odaya gir pvp ni yap bitince çıkarsın.ilk gw ye başladığımda büyük hayal kırıklığına uğramıştım.gw nin olayı farklı kaotik bi durum yok herşey belli.
Mesaj tarihi:
bck said:

gw 2 nin öyle büyük dünyalar sunacağını sanmıyorum yine instance adı altında oyuncuları bir odaya kapar sen pve ni burda yap bitince dışarı çıkarsın.şu odaya gir pvp ni yap bitince çıkarsın.ilk gw ye başladığımda büyük hayal kırıklığına uğramıştım.gw nin olayı farklı kaotik bi durum yok herşey belli.

sanırım gw2'nin, 1'den farklarıyla ilgili hiçbirşey okumadan yazmışsın bunları.
Mesaj tarihi:
bu firma aylık ücret almayacaksa bana göre fazla bir şey beklememek lazım.izole sistem devam eder ve basit bir pve anlayışı olur.bu benim düşüncem tabi.devler genelde iyi sallar ortam hazırlar umut dağıtırlar.
Mesaj tarihi:
Hala aynı şeyi diyor :) Hadi diyelim yapımcılar komple sallıyor. E abi hiç mi demo gösterimlerini izlemedin ? Koskoca bir sürü oyun içi video var ortalıkta. Neyse GG
Mesaj tarihi:
oyunu kötülemiyorum.oyunu sevenler zaten gw 1 makya yemiş hali çıksın piyasa gene oynayacaktır.gönül işi bu.oyunun yapımcısı pve nin büyük çoğunluğu open world'de geçecek demiş.bu bana inandırıcı pek gelmedi.video olarak ispatıda yapılamaz zaten.kaldı ki guild warsın sisteminede aykırı ben politika diorum buna.en iyisi beklemek görmek.
dreagloth bana göre izole olmak ruhsuzlaştırıyor oyunu.bi derece kötü aslında.
Mesaj tarihi:
Ama open olduğu videolar ile kanıtlandı ya da şöyle diyeyim, yapımcıların gösterdikleri şeyler bize open world sistemini getirdiklerini inandırdı. gw deki gibi her yerin instanced olmayacağını biliyoruz gibi.
Mesaj tarihi:
Bizim insanımız kaos olsun, dandun vuruyım önüme gelene tarzı seviyo. gw'yi bu yuzden seviyorum adam akıllı taktiksel ne yaptığını bilerek oynuyosun en azından. 1 kişi işini yapmazsa tüm takım çöküyo vs. Bu yüzden zaten turkler arasında çok popüler bi oyun olamadı. Olmamasıda iyi aslında bi bakıma
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...