dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Norn`un shapeshift yapan class ı açıklansın, daha bişe istemem.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Şöyleki: http://wiki.guildwars.com/images/thumb/e/ef/Concept-036-page.jpg/421px-Concept-036-page.jpg Bunlarda Norn genel: http://wiki.guildwars.com/images/thumb/c/ce/Norns.jpg/379px-Norns.jpg http://wiki.guildwars.com/images/thumb/3/37/Norn2.jpg/800px-Norn2.jpg
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ben çok iyi takip edemedim gw2 yi şimdiye kadarda birinci oyunda en hoşuma giden şey multiclass olayıydı, olucakmıymış 2. oyundada bu yoksa daha haber yokmu
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Multi class hakkında bir şey yok şimdilik, olmayacak büyük ihtimal.
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 O sistem benim epey hoşuma gidiyodu ya keşke olsaymış gerçi birinci oyundada class sayısı azdı expansionlar gelmeden 5 classmı ne wardı sitede gördüğüm kadarıyla 2. oyunda birinci oyunun 2 katı class olucak
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tahmini cıkış tarihi falan varmı gw 2 nin?
hunty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Gw1 de Butun build'ler ve isin eglencesi cift Class'a dayaliydi. Cok kotu olmus iki class olmamasi.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ama gw 1'in tek olayı oydu zaten. hani o da olmasaydı hiçbir özelliği olmayacaktı. gw2 çok daha geniş bi oyun olacağı için şart değil çift class ama olsa da iyi olurdu aslında heheh
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Dark_Soul said: tahmini cıkış tarihi falan varmı gw 2 nin? nerdeee
Raze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Multi-class yok 1-2 ay once acikladilar. Many players from Guild Wars are familiar with the concept of secondary professions. We included secondary professions in early versions of Guild Wars 2, but due to the unique mechanics of each profession and the increased role of race in character customization, they are no longer a feature of the game. We feel that this decision will allow us to create a more balanced game with really distinct professions that are fun to play. Combat part 2 Cikis tarihi olarak "ne zaman bitirirsek" diyorlar.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 said: A warrior and an elementalist playing together could combine their abilities in several different ways. The elementalist could drop down Static Field, which is an area-targeted lightning effect. A warrior who fires a rifle bullet through the static field would cause his shot to be charged up with electricity, inflicting additional damage. If that didn't suit their style, then the elementalist might drop a Wall of Fire in front of a group of enemies. The warrior could enter the firewall and use Cyclone Axe, an attack which causes him to spin rapidly, sending the firewall outward and hitting his foes. There are literally hundreds of combinations for players to discover.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 şu yukarıdaki ellerimin kollarımın titreyerek boşalmasına sebebiyet verebilir her an.
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cash shop olacakmış oyunda :) http://my.mmosite.com/1cd10251c16a43d090e2399862b464a2/blog/item/0e0fbcbf2dfd68ed97fd6ae7c40be365.html
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Xenocide said: şu yukarıdaki ellerimin kollarımın titreyerek boşalmasına sebebiyet verebilir her an. sadece firewall + spin kombosu için bile oynarım ben bu oyunu :)
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Erh o gercek olursa devrimsel bir ozellik olur.
Raze Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 skıll bar ile ilgili olarak güzel bi derleme bilgi var, bilinen şeyler ama derli toplu olmuş; değişik silahlar kullanarak skill barımızı değiştirebiliyoruz. Silah & Skill
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 class comboları çok iyi ha... videoda hunter yapıyodu boyle bişi de ben sadece her class kendi skilliyle yapıyor zannetmiştim...
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kanuni said: Erh o gercek olursa devrimsel bir ozellik olur. gameplay videolarından birinde vardı öyle bişey.yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?hatta dreaglothun verdiği 15 partlık mage videosundaydı sanırım
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Evet var iki class`ın combo su videolarda.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 cash shopta sadece görsel itemlar satılırsa olsun derim, kazansınlar para ki oyun gelişsin. ama sahibine ufacık bir faydası dokunabilecek birşey olursa boka sarar.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 görsel item satarlar muhtemelen. adamlar en iyi mmo'yu değil en iyi oyunu yapcaz diyolar... bence boyle bişeyi item shop ile fail etmezler. sonuçta gw1'den bildik bi tayfa, para kazanma yontemleri belli.
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Çıkacağı tarıhin belirsiz oluşu çok kötü bi durum ya. 3 sene mi, 5 sene mi bilelim de ona göre heyecanlanalım, böyle olmuyor ama.
Öne çıkan mesajlar