Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 enteresan degisik bir sey.imdb oyuncularda yok yok.. Johnny Depp Heath Ledger Jude Law Colin Farrell vs. vs. The Imaginarium of Doctor Parnassus is a fantastical morality tale, set in the present day. It tells the story of Dr Parnassus and his extraordinary 'Imaginarium', a travelling show where members of the audience get an irresistible opportunity to choose between light and joy or darkness and gloom. Blessed with the extraordinary gift of guiding the imaginations of others, Dr Parnassus is cursed with a dark secret. Long ago he made a bet with the devil, Mr Nick, in which he won immortality. Many centuries later, on meeting his one true love, Dr Parnassus made another deal with the devil, trading his immortality for youth, on condition that when his first-born reached its 16th birthday he or she would become the property of Mr Nick. Valentina is now rapidly approaching this 'coming of age' milestone and Dr Parnassus is desperate to protect her from her impending fate. Mr Nick arrives to collect but, always keen to make a bet, renegotiates the wager. Now the winner of Valentina will be determined by whoever seduces the first five souls. Enlisting a series of wild, comical and compelling characters in his journey, Dr Parnassus promises his daughter's hand in marriage to the man that helps him win. In this captivating, explosive and wonderfully imaginative race against time, Dr Parnassus must fight to save his daughter in a never-ending landscape of surreal obstacles - and undo the mistakes of his past once and for all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sadece ledger, nasıl demek istiyorum. o kadar önceden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu filmin çekimlerinin yarısında bulunabildi. geri kalanıda teknoloji halletti (die biliorum ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Terry Gilliam filmi bir de of of. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Heath Ledger çekimlerin yarısında ödlü. Onun yerine Johhny Depp, Collin Farrel, Jude Law geldi işte. Aynı karakteri 4 kişi oynuyor gibi oldu yani. Hatta soradan gelenler aldıkları bütün parayı Ledger'ın kızına vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 karıştırmışım, isviçreli olanı ile alakalı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Çok güzel olmuş filmin posteri. Baya merak ediyordumda sorna imdb çıkış tarihine baktım Turkey 12 March 2010 diyor. Ebelerininki diyorum bnde. Hiç getirmeselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 afiş harikaymış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 heath yardırmıştır hertürlü izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bu film çıkmadı mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 çok güzel film bence, izleyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 imajinaryum sahneleri gerçekten çok iyi, 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 garip bi film.. başları biraz ağır ama izletiyor kendini. değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 eregorn2 said: bu filmin çekimlerinin yarısında bulunabildi. geri kalanıda teknoloji halletti (die biliorum ben) Benim bildigim kadariyla Ledger oldukten sonra onun rolunu dort oyuncuya oynatmaya karar verdiler(Ledger, Depp, Law, Farrel). Filmin gercekdisi yapisina uygun bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 2 Nisan'da geliyormuş,sonundaa oleyy >:D< :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 dun izledim ben de, cok garip kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 heath ledger filmin cekimlerin yarisinda (daha dogrusu kendi oynadigi sahnelerin yarisi) vefat etti. film ara verdi iptal olacakmis gibi oldu ama johnny depp, colin ferrel ve jude law kadroya girip alacaklari maasi da heath ledger'in ufak kizina verdiler. boyle olunca ufak tefek degisiklikler & bosluklar olmus ama guzel filmdi. tabi terry gilliam filmi oldugu icin rahat kafa izlemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kolin ferıl'ın ne işi var o filmde yaw,sevmiyorum onu,filmede yakışmamış bence:o(önyargı sdfghj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gelmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bugün izledim sinemada,beklediğimden kötüydü yada ben yüksek tutmuşum beklentimi :)6,5 veriyorum şahsen. Ama Heath için izlenir o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fena değildi. keyifli falandı da öyle uaaa süperdi değil. birşeyler eksikti filmde ama doğru kelimeleri bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 puan verilecekse kriterleri ayrı ayrı değerlendirmek gerekir. misal beni çok eğlendirdi film yani başarılı buldum. 7,5 olabilir gönlüm 8 dese de. 8 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 film gayet başarılı. kızılı da sevdik beğendik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 asinanyavuz said: fena değildi. keyifli falandı da öyle uaaa süperdi değil. birşeyler eksikti filmde ama doğru kelimeleri bulamadım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 dogru kelimeler, film tamamlanamadi, heath ledgerin aramizdan zamansiz ayrilisi yuzunden. yanlis kelimeler de olabilir, emin degilim. gerce baska adamlarla tamamlandi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar