rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Rock said: Çok şaşırtıcı bir haber değil. Herşeyden önce yeni değil. bir başbakanın bu şekilde davrandığının idda edilmesi dünyanın her yerinde gayet şaşırtıcı bir haberdir. ha rtenin karakteri icabı bu tip öküzce davranışlar normal gelebilir ama değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yazik, cok yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 rahatsiz said: Rock said: Çok şaşırtıcı bir haber değil. Herşeyden önce yeni değil. bir başbakanın bu şekilde davrandığının idda edilmesi dünyanın her yerinde gayet şaşırtıcı bir haberdir. ha rtenin karakteri icabı bu tip öküzce davranışlar normal gelebilir ama değildir. Şu kısmın dışında da yeni ve şaşırtıcı değil. Çocuklar daha önce de (ve hala)) ailelerinden etkilenip birşeyler yaptıkları için bu tür durumlara maruz kalabiliyorlardı. İşin ulusalcı kesme sıçraması sadece zaman meselesiydi. Bunun son olacağını düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Rte ye duğanlamı doğdumki bedduğanla öleyim demesini beklerdim ama hukiki yollara başvurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Rock said: Çok şaşırtıcı bir haber değil. Herşeyden önce yeni değil. sasirtici kismina hic girmiyorum, senin bu tur olaylari kaniksama potansiyleine bagli o kisim lakin yeni degil derken? daha davanin ilk durusmasi gorulmus degil, nesi eskimis haberin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Hehe eski diyelimde çok tartışılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tartışılmıyacaki veya olay cıkartmıyacak kadar kücük bir iddaa değil bu acıkcası. onemli bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 @Nefr Bende kanıksamadan "oh olsun" potansiyeli var. Benzer durumlarda bu ulusalcı arkadaşların davranışları bir gün dönüp dolaşıp kafalarına balyoz gibi inince(daha güzel tanımıda var ama neyse) içim bi hoş oluyor. Yeni değil kısmına gelirsek bu olaydan değil genel olarak çocukların bu şekilde kullanılmasından ve aldıkları cezalardan bahsediyordum. İnternette biraz araştırma yaparsan nedenmek istediğimi bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yaşını büyütüp asalım bence, haşmetmahaplarımızdan önemli mi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Rock@ Ne demek istediğini anlayamadım, çocuk birileri tarafından oraya yollanıp eylemi gerçekleştirdi mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yahu ortada eylem bile yokki, hakaret yok bişi yok, başbakanı sevmediğini soylemekdemı suc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ShadowFury said: yaşını büyütüp asalım bence, haşmetmahaplarımızdan önemli mi sanki? Ben okadar eskiyi düşünmemiştim gerçi ama o da bir örnek. Daha yeni ve hala devam eden şeylerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar