Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yeni başlayanlar için en iyisi medic mi? son kararınız mı? elimde çanta yardım isteyene koşuyorum ama puan falan gelmiyor atmama rağmen çantayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kd ratio kasmak istiyorsan en iyisi assault, yeni başlayanlar içinde medic ve engineer biraz daha nasıl desem, takım için var oluyorsun hehe ayrıca o çanta takım arkadaşlarının canını doldurursa puan veriyor, yani rastgele atmak yerine ihtiyacı olana salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 şimdi bf2den çıktım.2 kişi binmiş helikoptere ne karşıya geçebiliyosun ne helikopter kullanabiliyosun ne yürüyerek bi şey yapabiliyosun, öyle mal mal gemide takılmaca.Nasıl döverim var ya bunları bi denk gelse Bad Company 2 öyle değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi en çok objectiveleri mortarla yok edenlere deliriorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 niye lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 e ulan oynanmıo ki. uzaktan patlatıolar. h.core un tek zevksiz tarafı o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mulgear6 said: çocugu ölsün mortar strike ı koyanın demişim ben zamanında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bende çok kullanıyorum ama gıcık oluyorum sdafds bence nelson bay'ı tasarlayanlar ölsün, zaman kaybı bir map. çıkınca bende direk oyundan çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mulgear6 said: ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 melis geyiği ne ayrıca link plz fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 lol alakasızmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Dworgian said: abi en çok objectiveleri mortarla yok edenlere deliriorum. ulan ilk 20 levelini boyle almadin mi ? full recon oynadin, mortarina shrine yapip, sevisiyordun dag koselerinde. ASABIMI BOZMA ASJKDHAJKSDH edit: bu mortar olayina sey lazim bence, team cooldown olmasi fln lazim. cok sacma yani herkese ozel AAgun fln mi var nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 mortar olayı nedir nasıl oluyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Recon'da aciyorsun, c4'un yerine geciyor. Durbunle pinpoint yapip, mortar strike attiriyorsun da. Herkes sniper olunca bayiyor bazen iste. Class dengesi olmayinca takimlarda, can sikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 True noob serverı buldum iyi hoş girdim oynuyorum, lvl 15 üstü giremez şikayet edin diyor ama lvl 20-30lar vuruyor beni, uyardım adamları bikaçkez ve perma ban yedim rahatsız etmekten! ulan zaten az var noob server biri gitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sereglin said: Dworgian said: abi en çok objectiveleri mortarla yok edenlere deliriorum. ulan ilk 20 levelini boyle almadin mi ? full recon oynadin, mortarina shrine yapip, sevisiyordun dag koselerinde. ASABIMI BOZMA ASJKDHAJKSDH edit: bu mortar olayina sey lazim bence, team cooldown olmasi fln lazim. cok sacma yani herkese ozel AAgun fln mi var nedir yani. zibidi. recon oynadım da mortarı objective e kullanmadım hiç bug gibi bişey be o. oyunun mantığına ters bi kere. ayrıca team cd ye benden de +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Oyunu kulaklıkla oynayıp ta, kulaklığın sol tarafından sesleri duyan var mı ağırlıklı olarak?Aşırı rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 valla benim ses kartı kulaklıktan 360 derece verio sesi bilemiorum :| x fi kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 stingbull said: Oyunu kulaklıkla oynayıp ta, kulaklığın sol tarafından sesleri duyan var mı ağırlıklı olarak?Aşırı rahatsız edici ben :( rezalet bişey, çözümünü de bulamadım .. var mı ki çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 konsolda conn lost olması sıktı beni.ne zaman güzel işler yapsam con lost ve butun rank gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yunusemre said: stingbull said: Oyunu kulaklıkla oynayıp ta, kulaklığın sol tarafından sesleri duyan var mı ağırlıklı olarak?Aşırı rahatsız edici ben :( rezalet bişey, çözümünü de bulamadım .. var mı ki çözümü xfi kart alıp 360 surround açsana lamer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 alan arkadaşımız dostumuz olmadı ki :( okuyom ben yaaa http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/7988/okuyom-ben-yaaa---hacihusrev-baskini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Bu ne şimdi yok mu çözümü bunun? Oynayamıcaz mı adam gibi oyunu aldık o kadar... Araştırdım biraz, sadece bu oyunun(illa bi cenabetlik olacak)realtek HD auido driverla bir uyumsuzluğu, sorunu söz konusuymuş.Çoğu insanda da varmış bu sorun.Başka bi ses kartıyla denemeni tavsiye ediyorum.Benim ses kartım servisteydi döndüğünde onunla bakıcam bi de.Al bak bi de link vereyim ordan bak stepleri uygula belki olur: http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-1128634.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar