yunusemre Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://bfbc2.elxx.net/sig/cleanc/pc/Braveheart/21e5a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Xaenin said: Lag falan hiç rastlamadım ben, server seçmeyi mi beceremediniz naptınız? Killercreation, multiplay falan bunlarda tertemiz oynanıyor, gidip Sydney serverına girip lag demeyiniz. abi nası lag yok ben şu ana kaar 150ping altında oyuncu görmedim diyorum ki benimki de 250nin altına düşmedi. serverlisste diyelim bi alman serverı 60 ping gözüküyo, giriyorum ve herkeste lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 40ping alınan sunucular var ve hiç lag yok. sistem bazlı bir sorun olabilir sizdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Abi evet pingler oyle gozukuyor, hos tabi ping mi onlar bilmiyorum cunku sutunlarin basliklari bende ic ice girdiginden okuyamiyorum da, zerre delay falan olmuyor, attigim mermi lap diye giriyor adama, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Girmeye çalıştığım serverların hepsi ya dolu gözükmediği halde dolu ya da girmeye çalıştığımda Please Wait ten sonra response göndermiyorlar. Ühühü yatmadan önce dozumu almam lazım ama oynayamıyorum ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 heho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bu oyunda da bir geleneği sürdürüyorum, çok kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Şöyle bi bug oldu bugün, cıvık sıçtım bi an: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Çok göçüyo oyun ya, bu kadar bug varken sürekli oynamak zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ratioma aldanmayın sağlam medic'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nedir bu server ın costu, paypal vs. havuz yapalım açalım paticik de. cuzzi birşeyse de ben veririm, gına geldi ping ini görmediğim saçma sapan serverlarda oynamaktan. edit: baktım slot basına para alıyor hosting company ler, 40 dolar 32 kişilik server ın aylık maliyeti ama en yakın hollanda ve fransa var, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kuramıyormuymuşuz türkiyede bi tane ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 M136AT4 roketinin kitlenme özelliği var mı? Yoksa kendi becerimizle mi vuruyoruz tamamen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gençler serverlara bağlanamıyom bir el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 2'den beri bende bağlanamıorum, ama server'lar dolu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya neye göre marksman shot puanı verio? ben mi giderek iyileşiyorum yoksa belli seviyeden sora her headshot a marksman puanı mı alıyoruz? dün 100 h.s achievmentini yaptım da :D edit: ve bunu 250 ping görünen yerlerde yaptım yani orda yazan ping oyun içine yansımıo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 pof oyuna giriyorum server browser refresh diyorum herhangi bir server'a tıkladığım anda oyun kapanıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 M136 AT4'te yok sanırım lock olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 said: Avoid "mapathy" and check out our latest blog post about this months map pack which has no extra cost to VIP players - http://bit.ly/bW9ZR2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 "VIP members will be able to expand on the deep and ever changing sandbox experience, which in itself provides near endless hours of entertainment, by having new content to keep things fresh. It also plays a vital part in making sure you, the players get proper value for the money you’ve invested in Battlefield: Bad Company 2. This is why these map packs are available at no extra cost,..." yürü be. töbe allam. zaten varolan 2 haritaya 3 4 modifikayon yapıp farkı game mode ekleyip bi de "siz vip oyuncularımıza ödediğiniz paranın hakkını verebilelim diye bu ekstra eklentileri parasız sunuyoruz" demio mu. gören de 10 harita 25 silah fln eklediler sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arkadaş listelerimiz niye uçmuş, böf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yunusemre said: pof oyuna giriyorum server browser refresh diyorum herhangi bir server'a tıkladığım anda oyun kapanıyor :S normal açınca böyle oluyor, non-steam game olarak steam'den açınca olmuyor. Yaşasın steam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar