Gladmir Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mulgear6 said: server durumu nedir şu an? stat ları alamıyor EA dan su anda bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bende de ayni durum var. Sunucu bilgisi gelmiyor. Bu arada MW2'ye gore falan cok daha zor bir kontrolu var oyunun degil mi ? Bana oyle gelmiyor yani. Ya da sistemde takilma gibi bi sacmalik yok ? En ayar oldugum sey sprint yaparken saga sola gidememek oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bizim bi server alma işi yapılıcaktı nooldu ona? zaenin gardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 lokasyon türkiye olmayacaksa hiç olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 di said: En ayar oldugum sey sprint yaparken saga sola gidememek oldu ama. alışıyosun ya ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sprint deyken capraz gidemiyoruz, sacmalik. server lara cok rahat girebiliyorum artik, atma vs. yok ping genelde 100lerde. bu arada oyun muhtesem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 insan depar atarken çapraz gidebiliyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 unlimited sprint ile değiş tokuş etmişsiniz gibi düşünün strafe'i. o zaman içiniz rahatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 moriQ said: insan depar atarken çapraz gidebiliyomu ? Tabii ki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ABI COK GUZEL OYUN! adam gibi esyalar geldikten sonra iyice tadi cikmaya basladi, sniper spotter ne kadar guzelmis lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 o spotter pc de çalışmıyor sanırım. en azından 2 gün önce çalışmıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya bildigin oynanmıyo lagdan dolayı 2 adamın arkasına geçiyorum baslıyorum sıkmaya kafalarına vurmuyo bile sonra birine bi kursun isabet ediyo tesadüf dönüp 2 kursunda alıyo adalet mi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi hayır sorun lag yetersiz olmam degil çocuk mücahiti koysan oraya elinde keleşle en azından birini indirir sıkıyorum kafalarına direk ama çarpı bile olmuyo (hani isabet ettirince çıkan hede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi akşam bende biras online library araştırma yapıp akıcam oyuna işalla. girebilirsem amin tütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 buda fov gifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lag için bu portları açın diyolar 18390 TCP Outgoing 18395 TCP Outgoing 18395 UDP Outgoing 13505 TCP Outgoing 80 TCP Outgoing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Penthesilea said: QQ ahahaha crit. burdan fps pcde oynanir diyen ama oynayamadigi icin aglayan butun pati kardeslerime sevgilerimi yolluyorum benim ataride takir takir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fov açmak legal bu arada. akşam yapıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 server refresh etmesi için neden bir ömür boyu bekliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çünkü binlerce server var :) , oyun tarzını seç , not empty not full seç , eger favori haritan varsa seç , 10 sn max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dworgian said: fov açmak legal bu arada. akşam yapıcam ben + sıda var - side , oooh abanayım etrafı iyi gorurum dersen uzaktakilere kolaycana yem olursun, ha benim gözlerim bozuk deişen bişey yok dersen close combat aban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 100 ping altı oynayamadım bi türlü. 42 ping gözüküyor. giriyorum 242.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 patch`i çok mu yavaş yapıyor? (Kendi updater ı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 moriQ said: lag için bu portları açın diyolar 18390 TCP Outgoing 18395 TCP Outgoing 18395 UDP Outgoing 13505 TCP Outgoing 80 TCP Outgoing yahu benim modemde TCP ve UDP falan seçemiyorum port açarken şu ana kadar warcraft olsun, utorrent olsun port açarken de hiç sorun yaşamadım, direk portu yazıyorum ipyi yazıyorum öyle giriyorum bi fark olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar