Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oyun geldi mi türkiyeye dnr felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 İstanbul'a gelmiş D&R'da var mı bilmiyorum ama Mavishop, Bimeks MediaMarkt'dan satın alan olmuş bugün baya. Ama diğer şehirlere daha gelmemiş, Ankara'da ben 4-5 yere sordum kimi yarın kimi pazar kimi pzt-salı diyor. Umarım yarın gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yaa hallederler stabilize olaylarını server sorunları bir iki patchle çözülücek şeyler üzülmeyin böyle şeylere edit: lafımı geri alıyorum LOGIN OLMUYO LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 isimler duruyor ranklar sifirlandi m1 garand icin rank 1 yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 konsolda oynayan var mı ? halen karar veremedim çünkü pc'ye mi alayım konsola mı alayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sdfsdfd konsol diyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 windows 7 kullanıp EA login sorunu yaşayanlar, admin haklarıyla command prompt actıktan sonra netsh interface tcp set global ecncapability=disabled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 DarKRideR said: konsolda oynayan var mı ? halen karar veremedim çünkü pc'ye mi alayım konsola mı alayım diyexboxta oynuyorum ben, memnunum gayet. pc'de oynayan sefiller ayni mw2'deki gibi bunda da her iki gunun birinde baglanmiyo bu zart zurt qq su yaparken sen 2 tikla, bilg basinda belini bukmeden dev ekranda oynuyosun falan zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ben veteran a kayıt oldum m1 garand ı kullandım türk hardcore serverda. başka dolu bi servera geçtim m1 garand ım kaybolmuştu :S neler oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ankara dayın, birazdan çıkarım optimum medimarkt a bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Penthesilea said: xboxta oynuyorum ben, memnunum gayet. pc'de oynayan sefiller ayni mw2'deki gibi bunda da her iki gunun birinde baglanmiyo bu zart zurt qq su yaparken sen 2 tikla, bilg basinda belini bukmeden dev ekranda oynuyosun falan zevkli oluyo. XBL > all http://img242.imageshack.us/img242/2663/1267122574528.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 moriQ said: Ben veteran a kayıt oldum m1 garand ı kullandım türk hardcore serverda. başka dolu bi servera geçtim m1 garand ım kaybolmuştu :S neler oluyor ? Aynısı bana da oldu. Bu arada Türk server mı var? Adı ne? http://www.youtube.com/watch?v=ILP4RV0aW-s&feature=popt14us09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 a-bi konsolda mouse'sız fps olmaaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dreagloth said: Ankara dayın, birazdan çıkarım optimum medimarkt a bakarım. Dün geliceğini iddia eden yerler bugüne sarkıtmıştı, bugün de pzt'ye kaldı dedi adam arayıp demin. Mediamarkt'dan fln umutluyum umarım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yanliz su mounted heavy mgnin sightindan ps3 betasinda adam vuruluyodu demoda kaldirmislardi nasil sinir bisey yarrabbim. az parasutcunun kafasinada sıkmadım bu arada :D bazi aglayan arkadaslar var konsolda fps mi oynanır lololol falan diye becerebilen oynuyor parasutteki adama headshot bile atiyor yani. bide cok bilindik seyler lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 armagan said: Aynısı bana da oldu. Bu arada Türk server mı var? Adı ne? Türk server'ı varmış. CryTurkiye.com *Hardcore!*. Ranked sunucu. Hollanda'daymış server. Türkiye içinde server kurulamıyormuş bi de Dice bazı şirketlere vermiş ranked server kurma hakkını, onlardan almak gerekiyormuş server'ı mış da muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gerçek mi ya bu mythbusters videosundakiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hepsi gercek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Yanimdaki elemanlar ne adam vuruyor ne de oluyorlar hatta sirf bir tanesini izledim adam rpg'yi resmen kucakladi 2 sn sonra ayaktaydi. Burasi olmamis, sus olsun diye konmus askerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi oyunun ismi ''battlefield'' single a bu kadar takılmamak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sp ye hiç bakmamanız lazım, bf ne zamandır sp ile anılan bir oyun olduki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Steam bc2 grubundan Angel tacizde bulunuyor bu arada :) yollamış girilmez heralde bu siteye mesajımı okuyup okumadığını test ediyordum asdas, neyse yoğun istek üzerine kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 haha bana da attı demin mesaj. hesap çalmaya yönelik güzel bir site hazırlamış lavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 madem scam ise linki neden koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Haggar:Watch out! Tripwire. Gözlüklü:Wow! How did you saw that? Haggard:My spidey sense-tingled! Birinci oyunun single player ı daha komikti ayrıca. Bunda çok nadir güldüren bir şey koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar