Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 uzun vadede problem yaratmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sp mi mp mi? yoksa ikisi de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Problem yaratir mi bilmem mp denedim calisti sp deniyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 valla bişeyler kurmaya çalıstı windows dedi bu bişeyler kuruyo hacı napıyım yaptırma dedim çalısmadı decrypt de yok zaten steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 punkbuster falan kurmaya calisiyo olabilir ya da directx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yok o hotspot programı wireless adaptörüyle ilgili bişeydi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yoo hotspot shieldi daha once hulu icin kullanmistim bende su anda kablo var wireless yok ek: sp de calisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 decrypt yok bi de steamde bulamadım en azından ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 play diyince otomatik decrypt yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 play denmiyo gerçi beta ui vardı bakıyım bi normal uiye geçip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben beta uideyim su an steami bastan baslattin mi? (hotspot shield'de connect dedikten sonra?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 her girişte açıyormusun o programı yoksa bir kere decrypt edince her seferinde giriyor mu birde şimdi bunu yapınca oyunu NA olarak algılamasın sonra EU sunucularını görmemezlik yapar mı evet şüpheciyim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bi kere yaptim oyun calisinca kapattim oyun halen calisiyor oyun kapanirsa tekrardan calistirip steami restart yapip falan filan (officially aktif oluncaya kadar) ben su an eu serverinde oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ok oyunu kapatinca hotspot shield steam restart falan filan olayini bastan yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Aa valla oluyor lan galiba unlocking game files diyor şu anda. edit: Bu her taraftan salak salak reklam çıkaran şey hotspot değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 evet hotspot browserde acilan sayfalara reklam ekliyor. disconnect yapinca kalkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben de sadece preload kurulu, beta yok yani, yine de açar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 GHAHAHAHAHAHHA İMZANI YA HAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 acar preload IP olarak kontrol ediliyor hotspot shield amerikada oldugu icin oyun oynamaya hazir oluyor oyunun exesi calistiktan sonra hotspot shieldi kapatinca ea hesabiniza normal sekilde login falan yapabiliyorsunuz hotspot shield ile ea'ya login olmuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Peki neredeyse son mesajımdan beri pbsvc_bc2.exe yüklüyor olması normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 windowstaki acik pencereleri minimize yap alta kaymis olabilir next demen lazim alttabda gorunmuyor cok salak bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ahahah abi çok teşekkür ederim aklımı kaybetmek üzreydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 wipe gelmişmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 beta sonrasi wipe geldi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar