mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bunu indirip indirdiklerini steam klasörüne atacaksın işte (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ahuauhauh negzel olurdu oyunlarda o işe yarasa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben denicem walla. oyun çok iyi grafikler sesler falan ama yapay zeka yalnız bırakıyor adamı. takım muhabbetleri güzel ama hiç takımmışız gibi hissettirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aQ0L2daA3Ac&feature=sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0p4fkH9qC4M&feature=player_embedded#at=193 bu da nooblara gelsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bu oyunu sp için alanlar mı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ahua ben sp'sinin olduğunu yeni öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sp tam ea oyunu olmuş. medal of honor böyle gelmez inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Şimdi bitirdim. 9/10 Grafikler sesler zaten inanılmaz. Yapay zeka daha iyi olabilirdi. Senaryoda iyi. Squad muhabbetleri çok geyik. MW2 ye göndermeler var. İlk aklıma gelen "It's not a snowmobile, snowmobiles are for pussies" (: bikaç ss de çektim aşşadan ulaşırsınız. http://moriq.imgur.com/bc2/gw8YO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 moriQ said: MW2 ye göndermeler var. İlk aklıma gelen "It's not a snowmobile, snowmobiles are for pussies" "No no no, you don't report this. Next thing you know they're gonna send some special ops douchebags with heartbeat sensors on their guns." Hastasıyım bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Pff çıksa da oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hehe ama istedikleri kadar göndersinler sp'de kapışabilecek bir oyun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yahu zaten sp yi laf olsun diye yapıyolar. Ben mp için alıyorum bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet o yüzden kötülenecek bi yanı yok zaten sp tamamen bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hangi versiyonu indirdin sen moriQ? Reloaded buldum ben, kendisi kurulum fln yapmıs mı? Steame tanıtıma olayını çözebilcek miyiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 postu güncelle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 steam harici alınabilecek bi yer varmı. ucuza kutulu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BC2 fiyatları da belirlenmiş büyük ölçüde ingiltere'deki sitelerde sendit'te 30 euro shopto'da 35 euro zavvi'de 31 euro yani ortalama 65 milyon civarı bir rakama geliyor ki son dönemlerde ingiltere ve ülkemizdeki oyun fiyatları karşılaştırıldığında bizde bazılarını daha ucuza satıldığını görebiliyoruz ufak farklar da olsa yani oyunun fiyatı tahminen 55-70 arasında bir rakamda gelir, daha pahalı veya daha ucuz olmaz gibime geliyor, hatta ben 70'e falan da ulaşacağını pek sanmıyorum da ne olur ne olmaz diye :D 65 max cap bende hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 PC versiyon fiyatları bunlar bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aral'ın foruma yazın, eğer ellerindeyse dağıtırlar mağazalara yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Silphatos kelime linklemeye alışmışsın bakıyorum da (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahah öyle hakkaten, elim control-b, control-ı ya falan gidiyo arada da patide olmuyo tabii (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 steamde download yarın mı başlicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar