Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

yunusemre said:

Helikopterdeyken rpg'yi çok güzel kafama yedim adamı takdir ettim ama nasıl olur yani kitlenme fln var mı? Varsa nasıl yapılıyor ben mi beceriksizim :/

11. level de açılan bir silah var adını hatırlamıyorum onu attığın zaman roket kitleniyor. olay bundan ibaret. Ama bu silahla birlikte oyunda resmen piyadeyi tanktan üstün tutmuşlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bad Company 2, betasıyla da göstermiş oldu ki insanlar, tek kişilik Bad Company yerine multiplayer'ına daha çok hevesliler.

Şimdiye kadar 10 haritanın varlığı açıklanan Bad Company 2'de 8 Rush haritası DICE yöneticisi David Goldfarb tarafından onaylandı. Kalan 2 haritanın ise Conquest haritası olacağı belirtildi.

Önceki Bad Company'yi oynayanlar Rush haritalarının Conquest modunda da oynanabilindiğini hatırlayacaklardır. Bir diğer harita modu olacak olan "Squad Deathmatch" da çetin bir mücadeleye sahne olacak. Aşağıda şimdiye kadar belli olan tüm haritaları bulabilirsiniz:

Panama Canal

Mode: Rush ve Squad Deathmatch Haritasi. Conquest bilinmiyor

Port Valdez

Mode: Rush ve Squad Deathmatch haritası. Şu anda beta sürümünde bu harita oynanıyor.

Valparaiso Village

Mode: Rush, Squad Deathmatch. Conquest: Bilinmiyor

Laguna Alta

Mode: Rush, Squad Deathmatch. Conquest: Bilinmiyor

Isla Inocentes

Mode: Rush modu.

Atacama Desert

Mode: Rush, Squad Deathmatch ve Conquest oynanabilecek

Arica Harbor

Mode: Rush, Conquest, Squad Rush: Bilinmiyor.

White Pass

Mode: Rush ve Conquest oynanacak

Nelson Bay

Mode: Bilinmiyor, büyük ihtimalle Rush haritası olacak.

Laguna Presa

Mode: Squad Rush haritası, küçük olması mücadeleyi arttıracak.
Sosyal ağlarda paylaş

ps3'te oynuyorum 2 gündür de, daha doğrusu oynamaya çalışıyorum da yok olmuyor.

Konsolda FPS çok yalan birşeymiş cidden bugüne kadar hiç oynamadığım halde konuşuyordum, şimdi oynayıpta rahatlıkla konuşabileceğim.

PC'ye alıp laptopta oynamaya mahkum kalacam galiba BC2'yi, birde 2 HS'ye indirmeyen Sniper istemem :(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyun güzel ama optimizasyon mu yapcaklar napcaklar yapmaları lazım. Low 1280x960 oynuorum Gt9800 Amp normal yolda yürürken fln her şey çok güzel bıçak atsam, ateş etsem fln herhangi bi efekt geldi mi aşırı sıkıntı oluyor her ateş ettiğimde fps'nin düştüğünü hissediorum. Ayrıca Low'da oynadığımdan grafikler aşırı kötü

Minimum Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943.

* Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
* Main memory: 2GB
* Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
* Graphics memory: 256MB
* Free HDD space:
o 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)

Sözüm ona min req bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...