Taylanes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yunusemre said: Helikopterdeyken rpg'yi çok güzel kafama yedim adamı takdir ettim ama nasıl olur yani kitlenme fln var mı? Varsa nasıl yapılıyor ben mi beceriksizim :/ 11. level de açılan bir silah var adını hatırlamıyorum onu attığın zaman roket kitleniyor. olay bundan ibaret. Ama bu silahla birlikte oyunda resmen piyadeyi tanktan üstün tutmuşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 benim soldier sıfırlandı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi niye benim takımımdakiler hep mal oluyor ya, adam base e giriyor apache'yi çalıyor, dur diyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: Bad Company 2, betasıyla da göstermiş oldu ki insanlar, tek kişilik Bad Company yerine multiplayer'ına daha çok hevesliler. Şimdiye kadar 10 haritanın varlığı açıklanan Bad Company 2'de 8 Rush haritası DICE yöneticisi David Goldfarb tarafından onaylandı. Kalan 2 haritanın ise Conquest haritası olacağı belirtildi. Önceki Bad Company'yi oynayanlar Rush haritalarının Conquest modunda da oynanabilindiğini hatırlayacaklardır. Bir diğer harita modu olacak olan "Squad Deathmatch" da çetin bir mücadeleye sahne olacak. Aşağıda şimdiye kadar belli olan tüm haritaları bulabilirsiniz: Panama Canal Mode: Rush ve Squad Deathmatch Haritasi. Conquest bilinmiyor Port Valdez Mode: Rush ve Squad Deathmatch haritası. Şu anda beta sürümünde bu harita oynanıyor. Valparaiso Village Mode: Rush, Squad Deathmatch. Conquest: Bilinmiyor Laguna Alta Mode: Rush, Squad Deathmatch. Conquest: Bilinmiyor Isla Inocentes Mode: Rush modu. Atacama Desert Mode: Rush, Squad Deathmatch ve Conquest oynanabilecek Arica Harbor Mode: Rush, Conquest, Squad Rush: Bilinmiyor. White Pass Mode: Rush ve Conquest oynanacak Nelson Bay Mode: Bilinmiyor, büyük ihtimalle Rush haritası olacak. Laguna Presa Mode: Squad Rush haritası, küçük olması mücadeleyi arttıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Şu ssleri gördükçe dibim düştü. Yeni ekran kartı mı alsam acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Xenocide said: 12x zoom çalışmıyor tahminlerce. 4x ve 12x zoom mesafesini arttırmıyor. 4x orta mesafede 12x uzun mesafede accuracy arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 moriQ said: xbox ta uav de makinalı tüfek falan var. yuksek rankte aciliyor pc betasi 11de takildigi icin beklemek lazim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ps3'te oynuyorum 2 gündür de, daha doğrusu oynamaya çalışıyorum da yok olmuyor. Konsolda FPS çok yalan birşeymiş cidden bugüne kadar hiç oynamadığım halde konuşuyordum, şimdi oynayıpta rahatlıkla konuşabileceğim. PC'ye alıp laptopta oynamaya mahkum kalacam galiba BC2'yi, birde 2 HS'ye indirmeyen Sniper istemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bende 2 gündür Ps3'de oynuyorum ve aksine manyak gibi eğleniyorum. Controller'a alıştın mı çok zevkli bence. PC'de ise o kadar hoşuma gitmedi. Bende Windows 7 olduğundan mıdır neden bilmiyorum, ama oyunun performansı çok kötü. 50 FPS çalışması gereken oyun 15 FPS. Deli ediyor beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yeni yasa çıkaracam, 50fps altında oyunu çalışanlar oyun beyenmemezlik edemicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yahu olması şart değil min 30 da fix çalışsın bana yeter. öyle yerler oluyorki 15 e düşüyor. çok rezil anlar yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cpu multi core ise onun bi fixi var bi de grafik kartin UBER diilse bloom'u kapat HDAO'yu da kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çözüm yeni kart almak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hd 5850 90 fps falan çalıştırıyor, ama ortalı kar toz duman oldu mu düşüyorsun 20lere, bitek hdao kapalı, devamı high. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya konsolda sux dedim ama atmosferi olsun falan çok eğlenceli ona birşey diyemem ama ne bilim, serverda insanları yargılayamayınca eğlence kat sayım düşüyor ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Abi oyun güzel ama optimizasyon mu yapcaklar napcaklar yapmaları lazım. Low 1280x960 oynuorum Gt9800 Amp normal yolda yürürken fln her şey çok güzel bıçak atsam, ateş etsem fln herhangi bi efekt geldi mi aşırı sıkıntı oluyor her ateş ettiğimde fps'nin düştüğünü hissediorum. Ayrıca Low'da oynadığımdan grafikler aşırı kötü Minimum Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943. * Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz * Main memory: 2GB * Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900 * Graphics memory: 256MB * OS: Windows XP * Free HDD space: o 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2) Sözüm ona min req bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 düzeltirler heralde. tekrar edeyim oyunun single player ı unreal engine 3 ile multiyi frostbite ile oynayacaz. aslında multi de unreal 3 olsa iyi olurmuş. sonuçta stabil bi engine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t2MlM8wm7r4 VİDEOMU İZLEYİN, YORUM YAZIN, LİNKLEYİN, MALUM ÇOK EPİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 akşam bi squad olsun toplanalıp oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Abiii, süfer lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 laptopumda çalışmazsa kırırım bu laptopu, satarım. t7500, 2 gb ram, 8600GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 8600gs biraz sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 armagan said: Xenocide said: 12x zoom çalışmıyor tahminlerce. 4x ve 12x zoom mesafesini arttırmıyor. 4x orta mesafede 12x uzun mesafede accuracy arttırıyor. 12x de bariz daha yakın görüosun adamı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 4x 'in reticle daha iyi ve blur yok, 12x te ise bayagi zoom var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 4x buglı bu arada lol sniper 4x açılınca her spec de 4x scope oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar