sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Abi oyunu ben baya beğendim de demin gg oldu. 10 dakika boyunca dünyanın en kötü laginden sonra herkes düştü 4 kişi kaldık oyunda falan. Serverlar yattahara sanırım. Sonra da bağlanamadı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 lagggg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 10 dakkadir server bulmaya calisiorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bağlantı sorunu bendede var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sesu said: Abi oyunu ben baya beğendim de demin gg oldu. 10 dakika boyunca dünyanın en kötü laginden sonra herkes düştü 4 kişi kaldık oyunda falan. Serverlar yattahara sanırım. Sonra da bağlanamadı tekrar. aynen edit: gelememiş. @Chemical selcuk ta benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Alta da yazı çakmışlar zaten we are fully aware of the lag issues and are going to work non stop bla bla diye. Ben girdim yine patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 1 saat oynayabildim. neyse yarına düzeltirler. sonuçta beta. amacı bu. said: Up to 48,000+ downloads of the #BFBC2 client on @FilePlanet e normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ya banada :( istifamı verdirtmeyin bana. EKMEĞİMLE OYNAMAYIN!!1 abi dayanamıyorum ya bir an evvel eve gitmeliyim. ama daha geleli 3 saat oluyor :( offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Soldier name: rabec server list bakmak isteyince direk oyunu kapatıyor. Play now deyincede server bulamıyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 benim Dworgian olcak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 serverlar gg galba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yoo ben işte son mesajımdan beridir oynuyorum (: mortar bile atmaya başladım (: artık yarın. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Girmeyi başardım. Lag var baya tabii de birde grafikelrde bir problem var. Renkler fln birbirine karışıyor. Görüntü bozuluyor ama tamaemn bütün ekranda değil bi yerd eoluo sora düzeliyor başka yerde oluyor. SS atiim dicemde şimdi riske girmiim :). Var mı başka grafik problemiyle karşılaşan? Onun dışında oyunun ps3 de oynadıım Bad Company 1 den pek bir farkı yok gibi duruyor. Onuda beğenmiştim bunuda beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ortalama kaç fps alıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 this shit is raaaaaaaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 progamer said: Girmeyi başardım. Lag var baya tabii de birde grafikelrde bir problem var. Renkler fln birbirine karışıyor. Görüntü bozuluyor ama tamaemn bütün ekranda değil bi yerd eoluo sora düzeliyor başka yerde oluyor. SS atiim dicemde şimdi riske girmiim :). Var mı başka grafik problemiyle karşılaşan? Onun dışında oyunun ps3 de oynadıım Bad Company 1 den pek bir farkı yok gibi duruyor. Onuda beğenmiştim bunuda beğendim. server list'e bakarken oyunun çökmesini nasıl çözdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Play now a basıcan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tırstım. düzelttim ama np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Xenocide said: progamer said: Girmeyi başardım. Lag var baya tabii de birde grafikelrde bir problem var. Renkler fln birbirine karışıyor. Görüntü bozuluyor ama tamaemn bütün ekranda değil bi yerd eoluo sora düzeliyor başka yerde oluyor. SS atiim dicemde şimdi riske girmiim :). Var mı başka grafik problemiyle karşılaşan? Onun dışında oyunun ps3 de oynadıım Bad Company 1 den pek bir farkı yok gibi duruyor. Onuda beğenmiştim bunuda beğendim. server list'e bakarken oyunun çökmesini nasıl çözdün? çözmedim de kullanmadım ama play now dedikten sonra girmese bile servera history de gözüküo denediin btn serverlar. Ordan girdim bnde bi servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 480'le çekerken 60'a düştü lan ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 offical forumda key veriyorlar indiriyorum şuanda clienti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 progamer said: Girmeyi başardım. Lag var baya tabii de birde grafikelrde bir problem var. Renkler fln birbirine karışıyor. Görüntü bozuluyor ama tamaemn bütün ekranda değil bi yerd eoluo sora düzeliyor başka yerde oluyor. SS atiim dicemde şimdi riske girmiim :). Var mı başka grafik problemiyle karşılaşan? Onun dışında oyunun ps3 de oynadıım Bad Company 1 den pek bir farkı yok gibi duruyor. Onuda beğenmiştim bunuda beğendim.bendede aynı problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yanlız baya iyi bir oyun olmuş çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 i7 var, GTX 295 var, ve fakat ultra kasıyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar