Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atsizcilar vs niggaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
affedersiniz de, bu kotu isimle kimseyle dalga gecmeye hakkimiz yok. Atsizcilar zaten orda "ek$i denilen libos toplulugu" falan diyebiliyor da, bize onu bile demezler. Paticik denilen forum falan diyecekler, sikinti var yani.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Geriye bi İskandinavlar, Moğollar, Eskimolar, Kızılderililer ve Aborjinler kalıyo sanırım.

dostrum moğollar ve kızılderililer türk. iskandinavlarda da dayı tarafından türklük var ama görüşmüyoruz onlarla pek.
Mesaj tarihi:
Görüldüğü gibi; ''emo''luk diye tanımlanan saçmalık; yozlaşmış, pis bir hastalıktır. Bu pis hastalığın gençlerimize bulaşmaması için sökülüp atılması, kazınması lazımdır. Burada en önemli görev aileye düşmektedir. Ailenin aşılamayı sağlam yapması, çocuk yetiştirirken dikkatli olması gerekmektedir.

iyi okuyun bunu!!
Mesaj tarihi:
Zencilere uzun kırmızı kas argümanından saldırmak hoş bir fikir değil yalnız. O uzun kırmızı kas burada belirtmek istemediğim bir uzuvlarında da var ve ağırlıklı olarak bizim kırmızı kaslardan uzun oluyor falan böyle.
Hani kompleks falan yapıyormuşuz gibi olmasın, yanlış anlaşılacak.
Mesaj tarihi:
Referral mıdır nedir, akıl ettiydim de unutmuşum sori sdf.
Linkleri tıklanamaz yaptım o yüzden. Bu abilerle dalga geçecekseniz tıklanmayan link verin de o nane olmasın. Yani öyle yapınca linki umarım olmuyordur, kafam basmıyor benim.
Mesaj tarihi:
"Emo denilen yaratıklar hakkında sanal acunda biraz araştırma yaptım da bu meymenetsizliğin altında yatan temel amaç duygusallıkmış. Ayrıca emolar arasında eşcinsellikte yaygınmış. Kız kıza öpüşen resimleri bile var. İlginç, kız kıza öpüşen türbanlılarda var demek ki. Din emrediyor diye kafasını kapatan cahil zihniyet, benimsediği felsefe doğrultusunda öpüşür de."

ROAHAHAHA
Mesaj tarihi:
bi dakka bi dakka, kız kıza öpüşmeyi ayıp kabul eden zihniyetin barınmaya hakkı yoktur şu dünyada. lezbiyenlikten daha güzel birşey var mı ulan?
bi güzel kız verseler, seç deseler ya sen yatıcan ya da başka güzel kız yatıcak sen izliycen ikisini, izlerim.
  • Yeni Oluştur...