Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 GEd said: hehe, marketing ^^ oha gördüm en sağlama araba. kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yalnız cidden bis alma, bis hakkında çok bi bilgim yok ama arkaşalarımın çeşitli zamanlarda farklı bisleri oldu hepsi 5-6 ay arasında kullanılmaz hale geldi, dayanıksız bi araba ve kaza falan olursa karton bir kutu gibi yamuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Marketing ne yahu, pazarlama desin biri artık içim öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tripling said: Sanayide Fren merkezi fren hidrolik yağı. Distribütör kapağı, buji kabloları, Bujiler, akü kabloları, motor üst kapak contası, Lpg filtresi, silecek kolları, stop lambaları, benzin depo kapağı, yan aynalar, şaft dişli lastikleri, paspaslar ve koltuk yüzlerini değiştirdim [b]bütün bu değişikliklere inanılması zor ama 250 TL harcadım[/b] İNANMASI ÇOK GÜÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hemde çok.. ciddi sürerken dağılmasın o araba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 http://www.sahibinden.com/gitdi_gidiyor-09WQQaXQQ16881866WQQpXQQdisplayitem Beyler bu aracı almayı düşünüyorum şehir içinde kullanacağım işe giderken felan ve araçlar hakkında hiçbir bilgim yok sürmeyide yeni öğrendim zaten ehliyeti bile daha almadım bana bi yardımcı olun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Sürmeyi bu arabada öğrenirsen, süremeyeceğin taşıt kalmaz :) Ama eski araba sonuçta çok da güvenolmaz, yolda falan kalabilri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 3 5 sene binerim heralde günde 20 km ri geçmez gideceğim yol hafta sonuda gezerim arada bir 80~100 km belki işte alayımmı? ciddiyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bana kimse yardım etmicekmi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 çok ciddiyim bu fiyata bisiklet alın. günde 10 km kullanacaksanız 30-40 dakikada istediğiniz yere gidersiniz. takım elbise giyecekseniz başka tabi. ama böyle bir araba aldığınızda random ihtimalle orasının burasının bozulması ihtimali artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar