dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 şuan showtv de var, izliyoruz. bizim yorumumuz şudur ki; "rambo'nun üzerine çok gittiler." "hele o ustura olayı, olucak gibi değildi." "polis arabası da zaten ramboyu takip ederken düştü." RAMBONUN ÜZERİNE ÇOK GİTTİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 rambo güzel bi kardeşimizdi ama o da çok bozdu kendini son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 rambo iv de grup gerizekalıydı, ramboyla ilgisi yok. o biraz huzur istemişti, ona çok gördüler. ALÇAKLAR habire geldiler, geldiler, geldiler... ramboda napsındı, darlandı. rambo çok delikanlı adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 o kafasına kırmızı bandanamsı şeyi taktığında ramboya "helal team" demiştim. süper sahneydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 rambonun üstüne gitmeseler 4 tane film çıkarmıydı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 rambo iv ü tekrardan hızlı bir şekilde izledik. eminim ki hepimiz ramboya vermek istiyoruz. ama şunu unutmamak gerekir ki ramboya verilmez, o isterse alır. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 aslan rambo ama tuta tuta emreyi tuttu ben olsam santos a falan sarılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kendi boyuna göre seçmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hiç bir şey anlamadım. film mi magazin programı mı onu da anlamadım. ama bildiğim bir şey var ki, rambo ergenekoncuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 rambo hahammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Lan bu bizim fikirtepede oturuyo ! hergün görüyodum delimi bu diyodum yuh lan herife bak milli amigoymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Türkiye'de yaşıyosun demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fikirtepede mağara da yoktur ki aga nerde yaşıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fikirtepe,anadolu üzerinde yaşanılmaya başlanan ilk yerlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Ml47uslcXio&feature=PlayList&p=839E28B49303EE75&index=0 Son sahnede diyeceğini unutan jandarmaya dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ya manyak misiniz? rambo diyorum bi sizo fotosu koyuyosunuz hakiki rambo arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 rambo iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kanım vahşileşti ne be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 rambo rambo rambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar