arar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bildiğiniz şöyle dinlemesi hoş türkülerin isimlerini alabilir miyim sarı gelin falan gibi...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kara tren sarı yazma[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sarı yazmanın sözleri nasıl bi kuple yazsan da biz de bilgilensek[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 valla sözlerini bilmiyorum tam olarak ama cide'nin türküsüdür ve rıfat ılgaz'ın sarı yazma romanından(ki bu roman cide'yi anlatır) sonra yazılmıştır.Güzel bir türkü ama bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum..Birisi 1-2 klime söylese hemen gerisini yapıştırırım ama..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Annem TRT Türk Halk Müziği ses sanatçısı valla istemediğin kadar var =) Küçükken çekimlere girer, kayıtta nefesimi tutmaya çalışırdım ses çıkmasın diye eheh. Zülüf Sarı Mendil Fırat Yeşil Başlı Gövel Ördek Çökertme aklına gelmiyo insanın say deyince[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] [Bu mesaj penthesilea tarafından 11 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 zülfünün yiğidim aslanım ve yemen türküleri muhteşemdir..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 valla türkü olarak Yavuz Bingöl'ü çok beğeniyom...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hangi tavır, hangi bölge, hangi yöre...? modernize edilmiş mi, geleneksel çalınmış olan mı...? solo mu, koro mu, orkestralı mı...? ne kadar hafife almışsınız türküleri, 3 tane türkü yazarak. bilmiyorsunuz, öğrenmeye de çalışmamışsınız. mevzu punk olunca 50 tane tarz sıralayıp, farkları yazılıyor da... neyse ya yine sinire kestim... belki ilgilenmek isteyen olur güzel bir site var: http://www.turkuler.com/ bir tane de sanat müziği sitesi: http://www.turkmusikisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Çeşmi Siyahım. Gecti Dost Kervanı Dostum Dostum Gesi Bağlarında Sazım Çalınır Karpuz Getir Yiyeyim :) Şeker Oğlan Sunam Geleceğin Yok bir çokkk daha bir sürü var hepsini yazsam buraya sığmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yani Birde Bizim Türkülerimizin Hepsi Çok Güzel Bana Göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bak gördün mü yazmayı unutmuşum işte. En güzel türkü Çeşm-i Siyahım bence de. İşte gidiyoooruuuuum çeşm-i siiiiiyahııım. dımdımdımdımdımdımdım dım dım dım dım. (sazla çalınacak :) )[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Urfa'nin etrafi... dumanli daglar aman aman..[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Judgement Angelica No Leaf Clover Deep Empty Memory Remains Enter Sandman One[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bedevize hak veriyorum. "türkülerimiz" topiğinde bile opethten metallicadan konuşuluyor, insan "oha felan oluyor" yani nedir bu şimdi? Metal müzik yazınca "aha bunun türküleri bile metal müzikmiş, vay be adam harbi metalcieeaa" mi diycekler? seni el üstünde mi taşıycaklar? ha bi de bu "metalciyim" havası üzerine bazıları gelcek, "aa topici nasıl olsa rezil etmişler, ben de rezil ediyim, hmm petek dinçöz mü yazsam ben de?" diyenler üşüsür. Sonra adamlar çıkar "dilimizi koruyalım" Ulan kimin dilini koruyorsun sen, daha adamlar kim olduklarından habersiz... (sözüm sırf sana değil kermit, o yüzden böyle yazdım) Türkü (Ya da Türk Halk Müziği) dinlemiyor olabilirsiniz de bk atmayın bari.. Sinirlendim ben de neyse yazayım birkaç sevdiğimi: Burçin, Yudum, Kubat, Cansu Koç, Selda Bağcan ve Ankaralı Turgut (evet o da türküleri çok iyi söylüyor) hoşuma gidenler. Bunların CD'lerini veya kasetlerini alıp (orjinal alalım destek verelim) dinlersen, çok memnun kalırsın. Ha bir de Laço Tayfa var, caz ile türküyü çok iyi kaynaştırmış bence. Şarkı olarak: Erkilet Güzeli Daşlı Gala Dostum Dostum Uzun İnce Bir Yoldayım Malatya Evlenirem Katip Arzuhalim beni köyümün yağmurlarıyla yıkasınlar ben köyümü özledim dah diri dom (üstteki üçünün adları yanlış, tam adlarını hatırlayamıyorum)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar