Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer patladımı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben ve bir arkadaşım 1 2 aya yaz bitip okul başlayınca (iş güç oyuna zaman kalmadı) başlamayı düşünüyorduk ama forumlarda post atılmaz olmuş war bölümlerine...
Oyun patladımı yoksa millet okadar sevdide foruma post atmaya zamanmı bulamıyor(pek sanmıyorum ama)?
Mesaj tarihi:
WAR patladı mı bilmiyorum ama 1 haftalık bedava sürede oynadığım kadarıyla Destruction patlamış. Hayır tamamen tıpa tıp aynı mirror class özellikleri yapmak bu kadar mı zordur Mystic
Mesaj tarihi:
10 gün bedava geldi açtırayım acci dedim yok arkadaş...Ben oynamayayım diye yapmışlar oyunu.Ne halt ettiysem oyunun kasmasına engel olabilemedim.Wowu Aoc u çatır çutur oynayan makine WaR da eziliyor yani her türlü class denedim oynayamadım...Sağlık olsun :P
Mesaj tarihi:
merak güzel de soruş şekli ilginç olmuş. soruya gelince, gayet eğleniyoruz şahsen ben ve çevrem, herkesin zevki aynı değil elbette ki. oyun eskisinden daha iyi, öte taraftan sıfır sorunu olan mmo da daha görmüş değilim.
Mesaj tarihi:
warhammer şey gibi
1 kaç arkadaş grubunun toplanıp "hadi lan diablo kuralım mephisto, baal keseriz" diyip diabloyu kurup
hell e gelmeden bayıp bırakması gibi bişey.
ilk başlarda eğleniyosun sonra bayıp kapatıyosun =(
Mesaj tarihi:
Sistem gereksinimi WoW'a göre birazdaha fazla olsa da çok büyük bir fark yok bence. Ayrıca WAR her tipte oyuncunun oynayabileceği bir oyun. Hardcore oyuncu pvp yapmayı seviyorsa girince sıkılmıyor, casual oyuncular için se zaten bir sorun yok. Benim anlamadığım şey bazı arkadaşların wowdan baymadan nasıl wardan bayabildikleri. Artık binip uçabileceğim bir drake'im olmasa da WoW'u bıraktığım 1-2 aydır son derece mutluyum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...