Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Arkadaşlar ben ve bir arkadaşım 1 2 aya yaz bitip okul başlayınca (iş güç oyuna zaman kalmadı) başlamayı düşünüyorduk ama forumlarda post atılmaz olmuş war bölümlerine... Oyun patladımı yoksa millet okadar sevdide foruma post atmaya zamanmı bulamıyor(pek sanmıyorum ama)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu konuya gelip küfür etseler, allah günah yazmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 noldu kötü bişeymi dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 WAR patladı mı bilmiyorum ama 1 haftalık bedava sürede oynadığım kadarıyla Destruction patlamış. Hayır tamamen tıpa tıp aynı mirror class özellikleri yapmak bu kadar mı zordur Mystic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mystic mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Yok daha patlamadı Reflective. Bir kaç ay(6) tekrar dene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kınayt onlayn oynayın bence o patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 10 gün bedava geldi açtırayım acci dedim yok arkadaş...Ben oynamayayım diye yapmışlar oyunu.Ne halt ettiysem oyunun kasmasına engel olabilemedim.Wowu Aoc u çatır çutur oynayan makine WaR da eziliyor yani her türlü class denedim oynayamadım...Sağlık olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 merak güzel de soruş şekli ilginç olmuş. soruya gelince, gayet eğleniyoruz şahsen ben ve çevrem, herkesin zevki aynı değil elbette ki. oyun eskisinden daha iyi, öte taraftan sıfır sorunu olan mmo da daha görmüş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 teşekkür ederim istediğim cevabı aldım sorumda bir yamuk varsa kusura bakmayın yeni kalkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 warhammer şey gibi 1 kaç arkadaş grubunun toplanıp "hadi lan diablo kuralım mephisto, baal keseriz" diyip diabloyu kurup hell e gelmeden bayıp bırakması gibi bişey. ilk başlarda eğleniyosun sonra bayıp kapatıyosun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ilk cıkarken nerdeyse ben de başlayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Patladi valla, bilgisayarin etrafinda da yanici seyler varmis evde yangin cikiyordu az daha. Mahkemeye verecem Mythic'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mystic (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Sistem gereksinimi WoW'a göre birazdaha fazla olsa da çok büyük bir fark yok bence. Ayrıca WAR her tipte oyuncunun oynayabileceği bir oyun. Hardcore oyuncu pvp yapmayı seviyorsa girince sıkılmıyor, casual oyuncular için se zaten bir sorun yok. Benim anlamadığım şey bazı arkadaşların wowdan baymadan nasıl wardan bayabildikleri. Artık binip uçabileceğim bir drake'im olmasa da WoW'u bıraktığım 1-2 aydır son derece mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 arkadaşımız cevabını aldığını söylüyor, gereksiz yönlere sapmaması için kapıyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar