Udinen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 1 sene önce kadar JVC cikarmis diye duymustum ama Türkiyede iken gelmedi. Simdi bulundugum yerde bir reklamda gözüme birsey ilisti gözlerime inanamadim. Aletin ismi su" LiteOn LVD 2001 Mpeg-47Divx Dvd Player " Gördügüm reklam...[hline] ha buarada Türkieyede varmi bu alet ve fiyatini bildirirsenizde cok sevinirim.Burada 250 euro...Birde her codeci calistiriyor mu? Bunun gibi seyler..Eger bu alet dogruysa dvd bitmis demektir. [Bu mesaj Fegro tarafından 28 April 2003 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Soylenene gore DİVX playerlarin bunyesinde cok ufak bir hard disk bulunduracağı ve yeni codecler cıktıkca bunları update etme olanagına bu sekilde kavusacagıydı. Ama bence 250 dolar da o alete verilmez. Yakında fiyatları düşecektir. Ondan sonra düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ya divx cdler normalde çalışmıyormu ben bişii anlamadım! Vcd gibi çalıştırabiliyormuyuz çalıştırıyorsak filmleri nerden alabiliriz cdlerini?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Divx ler sadece bilgisayarda codec yüklü programlarla calistiriliyor (micro dvd gibi). Yani sadece PC de divx izleyebiliyordu.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Yani simdi divx cdlerimizi playerla t.v.den seyredicez dimi guzel tv outla daha ucuz oluyordu ama yeni pazar olur en azindan[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar