Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotmaila giremeyen tek kişi ben miyim ya?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hotmail kullanmıyorum ama şimdi denemek için girdim bir sorun çıkmadı
Heralde son günlerdeki Internet çıkışımızdaki arızayla ilgili birşeydir[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
Benimkide girmiyor.

Bu konu için bi başlık vardı yanlış hatırlamıyorsam,bi ara istersen.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Mesaj tarihi:
fransa-ingiltere arasında kablo mu ne kopmuş ondan diil mi bu bıdık?[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
sabah düzgündü aslında baya bi, şimdi biraz bozulmuş net, yavaşlayıp hızlanıo sürekli,

ben güvercin yolladım arkadaşa daha hızlı gidiyor diye :) hem eskiden hotmail mi varmış peeh 8-)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
biraz sorun var gibi
messenger dan girmek falan imkansız gibi de normal şekilde yine kasa kasa işinizi halledebiliosunuz[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
ya anlamiorum açılıo mail, girmeye calişiorum yeni gelmiş maila acılmıo, altta bakiorum java error fln on kez login logout yaptim nedir bu! deliricem ya..[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
Mesaj tarihi:
ben okulda çok raat takır takır açıomda evde ie ile olmuyo, opera'dan açıyorum anca[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
inboxa kadar geldim de en son bi mail açamadım=([signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
Ya Outlook Express den girsenize şuna hotmaili destekliyo hiçbi ayar yapmaya gerek kalmadan maili yazıyosun hemen algılıyo fln direk inboxu indirir bu şekilde ben geçen çıkışlar patladığında yapmıştım böle[signature][hline] V ò d à n | ICQ
  • Yeni Oluştur...