Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Evet ALAN YETKİLİSİ YİNE KULLANICI GİBİ MESAJ ATIYOR NE TERBİYESİZ YA BIKTIM BEN DE sg'cim. Birileri de yine demagoji modunda anlaşılan. Düşünmeye devam et sen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 uuufffff ne laf koyduuuu beeeaaa neyse takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 konuyu değiştirmeyin konu kızılay reklamı arma değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 konuyu buraya çeken beşiktaşlı arkadaşlarımızdı..her şeyin ilklerini yapıp kıskanıldıklarını iddia ettiler. sonra koyulan 10 maddelik listenin 2-3 maddesi ilk diye gezen rekor çıktı kalanlardan da ilk istanbl ligi şampiyonluğu hariç ilklik veya kıskanma içeren bir şey yoktu zaten :) hatırlatma applev0dka said: CthuLhu said: ilk ne yaptınız aga cidden merak ettim ya valla artistlik yapmıyorum merak ettim -İlk süper kupa -İlk ve tek namalum şampiyon -İlk kurulan spor klubü -İlk ve tek 10-0 lık lig galibiyeti(adana demir spor) -Üst üste 48 maç yenilmezlik serisi olan tek takım.. -Armasinda Türk bayragi tasıyan ilk ve tek takım. -135 desibeli öğreten tek takım.. -İlk resmi istanbul lig şampiyonu(1924) -Resmi ligde 18 macta 18 galibeyet alan tek takım. -Kalecisiz febeye dayanan tek takım. 3.4 hatırasi.. CthuLhu said: ilk süper kupa nedir allahaşkına?süper kupa cumhurbaşkanlığı kupası işte eski. ilk kurulan spor klübüsünüz belki de ilk futbol takımı gs namağlup ilk şampiyon fenerbahçe ki tek de değilsiniz yani ilk ve tek resmi 10-0lık 48maç bir ilk değil rekor türk bayrağını niye kıskanalım ki onu çözemedim 135 desibel de rekor ilk değil buna ok(tu) bu da rekor bu çok anlamsız..fenerin 6-0la övünmesi kadar..ne ilk ne rekor. kıskanılacak ilklerinizi merak ediyorum hâlâ. rekorlarınıza da lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 neyi tartistiniz 9 sayfa merak ettim.. Sampiyonlar liginden 18milyon euro gibi bir para geliyor.. Besiktasin 3 yil icin 3-4 milyon euro arasinda alacagi anlasmaya ihtiyaci yok suan icin.. Ben baskan olsam gecen sene 2 kupa kazandim kadromu guclendirdim. Sampiyonlar liginde oynayacagim daha iyi birsekilde biterse daha iyi reklam anlasmasi yaparim diye dusunurdum.. O sirta ulkeri turk telekomu koydurmak cok kolay her sene koyarsin oraya zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tabi beşiktaşın ülkerle anlaşamadığı için oraya reklam koymadığı gibi basit bir gerçek var ama olsun çok vefalı klüp, 3 kuruş fazla istedikleri için ülkerin teklifini kabul etmediler sonra kızılay koyunca vefalı takım oldular. bırak allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 koymasalar daha mutlu olucaksın dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yoo onla alakası yok, ama beşiktaşın yaptığı şey barçanın yaptığı gibi vefadan dolayı unicef koymak gibi birşey değil. beşiktaşınki reklam koymayınca işte iyi bir şekilde sıyrılmak. Keşke her takımın sırtında veya kolunda 1 reklam eksik olup kızılay olsa veya THK falan olsa daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ülker olmadıysa, osman abinin pide salonu olurdu, prtada vazgecilmiş bir para, ve forma gelirlerinin bir kısmının kızılaya akatarılması var. ha matematiğini yapmışlardır, kızılayı kullanarak ülkerden alıcakları paranın daha fazlasını kazanıcaklardır belkide, ama bu kızılaya yardım edildiği gerceğini değiştirmezki. niyet önemli tabiki ama bence güzel ve değerli bi sonuc elde edilmiş herşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Cuce said: ha matematiğini yapmışlardır, kızılayı kullanarak ülkerden alıcakları paranın daha fazlasını kazanıcaklardır belkide, ama bu kızılaya yardım edildiği gerceğini değiştirmezki. niyet önemli tabiki ama bence güzel ve değerli bi sonuc elde edilmiş herşekilde. tabiki , bunlara karşı çıkmıyorum zaten hatta dediğim gibi keşke her klüp en azından ufak bi reklamdan vazgeçip yardım yapabileceği bir kuruluşun reklamını alsa. dediğim şey beşiktaşın da ülkerle anlaşmaya niyetlendikten sonra olmadığı için kızılaya yönelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Beşiktaşin arkasinda ülker yazan formasi atıyorum 3x satıcaksa.. Kızılay yazan formasi 33x satar.... Bu sene şampiyonlar liginde oynayip formasini tüm dünyaya sergileyek bir takımın reklam bulamayacak olmasi gayette komik duruyor soylerken fark ediyorsunzdur sanırım... Bide şu açıdan düşünün gs-fb EL de oynucak atıyorum 3n istedilerse..Beşiktaş biz CL'de oynucaz 6m ver yada yok demiş olamaz mi.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 satışta olan formaların hala arkasında kızılay yazmıyor bunuda belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şampiyonlar liginde izin var mı sırt reklamına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 federasyon içi bi kararki o uefanın izin vermesi gerek sanırsam sırt reklamı içinde gs nin fb nin formalarında yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar