Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Tavsiye]Video player programi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam

Uzun suredir KMPlayer kullaniyordum fakat Windows7'de aptallasmaya basladi. Codec sorunlari vs. cikti. Tavsiye edebileceginiz, hizli acilip kapanan, aptal aptal codec falan istemeyen, tavsiye edebileceginiz video player var mi?
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

o değil de KMPlayer iyidir.

Evet gercekten cok iyi uzun suredir kullaniyordum ama w7'de bir video'u full-screen yaptigin zaman videoda donmalar basliyor, senkron bozuluyor vs. stabil degil. Baska bir media player bulamazsam w7'i silicem galiba sirf kmplayer problemli oldugu icin
Mesaj tarihi:
ben windows 7 kullanıyorum; filmleri, dizileri bsplayerla izliyorum. Fakat yaklaşık 5 yıldır kullandığım sürüm windows7de mort oldu beleş yeni sürümünü indirdim. Şuana kadar sorunsuz çalıştı.

Codec modec derken ek olarak codec yükletmeyecek mi demek istedin, orayı tam olarak anlayamadım.
Mesaj tarihi:
gom'a neden ısınamadın ya? gayet rahat, codec sorunu da yok ayrıca ben de w7de kullanıorm hiç öle sıkıntı da yaşatmadı. sadece dvdlerde biraz sorunlu işte.

w7 için adam gibi çalışan open source bir şey bulman zordur diye düşünüyorum. erken galiba biraz.
Mesaj tarihi:
bs player pro gayet hoş,her özelligi var win 7 ultimate ile sorunsuz kullanıyorum sonra gomuda sorunsuz kullanıyorum,bide mp classic var,yalnız mpc de ufak sorunlar cıktı(caps. alamama gibi)
  • Yeni Oluştur...