Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Selam Uzun suredir KMPlayer kullaniyordum fakat Windows7'de aptallasmaya basladi. Codec sorunlari vs. cikti. Tavsiye edebileceginiz, hizli acilip kapanan, aptal aptal codec falan istemeyen, tavsiye edebileceginiz video player var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 GOM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Deacon said: GOM? Gom denedim bir sure ama pek isinamadim. Daha boyle open-source birsey ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 KMPlayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 abi kör müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 o değil de KMPlayer iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Ractamainus said: o değil de KMPlayer iyidir. Evet gercekten cok iyi uzun suredir kullaniyordum ama w7'de bir video'u full-screen yaptigin zaman videoda donmalar basliyor, senkron bozuluyor vs. stabil degil. Baska bir media player bulamazsam w7'i silicem galiba sirf kmplayer problemli oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hadi yau, geyik yapıyordum =) gom kullanıyorum ben, win7'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vlc player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 PrudenT said: abi kör müsün beniz cevap veridigim zamanda konu ıcınde Kmplayer fılan gecmıyordu guzel arkadasım. + gozlerım fena halde bozuk ama kor değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben windows 7 kullanıyorum; filmleri, dizileri bsplayerla izliyorum. Fakat yaklaşık 5 yıldır kullandığım sürüm windows7de mort oldu beleş yeni sürümünü indirdim. Şuana kadar sorunsuz çalıştı. Codec modec derken ek olarak codec yükletmeyecek mi demek istedin, orayı tam olarak anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 evet KMplayer win7de çuvallıyo. BS, gom KMplayer kombosu kurdum. KMdan memnun kalmadım :P BS ve GOM duruyo halen. MPC zaten kesin bulunur makinada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gom'a neden ısınamadın ya? gayet rahat, codec sorunu da yok ayrıca ben de w7de kullanıorm hiç öle sıkıntı da yaşatmadı. sadece dvdlerde biraz sorunlu işte. w7 için adam gibi çalışan open source bir şey bulman zordur diye düşünüyorum. erken galiba biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bi daha oku sen. =) edit: ha, bana demediini belirtsene arkadaşım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 BS player kullanıyom uzun süredir. çok rahat bi program ama windows 7 kullanmadığım için bilmiyorum uyumlu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bs player pro gayet hoş,her özelligi var win 7 ultimate ile sorunsuz kullanıyorum sonra gomuda sorunsuz kullanıyorum,bide mp classic var,yalnız mpc de ufak sorunlar cıktı(caps. alamama gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mpc yetmezse zoom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Zoom Player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bs player ve win 7 kullaniyorum sorunum yok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar