Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben en son geçen sene gözlüğe yüzlerce lira verdikten 3-4 ay sonra bi lavukla kavga ettim adam kıra kıra gözlüğümü kırdı. ben de kafasını kırdım. daha da gitmedim davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dory said: evet soruyorum gunes gozlugu nasil secilir? kaslarimiz gozukcek mi gozukmicek mi? yuzun ne kadarini kaplicak ben nasi bi gozluk secmeliyim? imdak! Senin surat yapın hiç bir şekilde uygun değil güneş gözlüğüne, it's not the güneş gözlüğü, it's you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ozman ben suratima saapiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yekpare almayın da ne alırsanız alın ne lan öle kaynak gözlüğü.. beyaz kemik ve yüzüne azıcık büyük gelen gözlük dene herkese olabilitesi var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Raybanler kışın daha ucuz oluyo diye kışın alıcam bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mesela fistan gibi kafasına kücük gelen bi gözlük alma günes gözlüğünün yüzünde büyük kücük durması = şakalarından taşan kısımlarıdır kaşlar opsiyonel ama kafanın yan kısımlarını kapatmazsa yani cok az da olsa tam karşıdan bakıldığında kafanı sarabilmesi lazim gözlüğün misal bakıyoruz resime olmamış resmen bariz belli şakaklar bitmeden gözlük bitio asşdkfj BKZ. YANLIŞ DOĞRU nasılmı biliyorum aynı eşşekliği bende yaptım gittim 600liralık rayban alıp sonra karşılaştığım her insan "abi kücük bu sana?" şeklinde tepki verince patladım p.s. fistanin gözündeki kdar kücük değil ama bendeki!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Şu pilot modellere bu kadar para vermeyin hocam.. Prada, Ferre biraz daha açılın güzel şeyler var. Gözlük seçilmez hocam, takarsın ve kafanda lak diye bir ses çıkarsa işte o gözlük senliktir, ayar çektir burun kısmına ve satın al. Hayatımda 2 tane gündelik gözlük aldım, başka da beğenemedim. Not:Güneş gözlüğü kalıpları kalktı artık ona göre seçim yapmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bodrum türkbükü, çeşme ayayorgi'deki her kız gibi sen de prada gözlük takmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 3k ya prada aldıydım bende, yanları altın kaplama, gayet güzel bir gözlük. bakan dönüp bir daha bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 3k ya prada alacağıma tofaş araba alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 audi a6 olunca tofaş'a gerek duymuyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 senko bu akşam için bi plan var mı ? bi reina falan takılaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 3k altın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bana da gozluk seceydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tom ford alin, ne alsaniz tom forddan gider. biraz pahalidir ama deger... hangoverdakiler de iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ne görmemişler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/433/foto000111.jpg böyle seçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Gözlük yamuk duruyor fede nin resimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tipim kayık ondan. denizde de batmıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 biliyoruz, direk karaya vuruyosun ehüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 boyle secilmez http://img44.imageshack.us/img44/5193/52562584160403427660803.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 orphaned landin vokaline gözlük tak, biraz da burnunu törpüle aynı fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar