Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.K.N.D


Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

kknd 1 cok kazıktı zamanımda sniper ı seçebildiğimiz bölüme geldim enson ondan sonra hiçbişey yapamadım hehe

kknd 2 harika hele 3 tane class olması muhteşem robotlar piskopat geri yeşil bişe atan robot varya o pek etkili değil ama olsun tank görevi yapıyor aggro yu tutuyor :D[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birşey diycem dövceksiniz :D

K.K.N.D. olcaktı o, yani sonda da . var..

oyun kötüydü sevmemiştim..
Zamanı için iyi diyorsanız valla red alert vardı o zamanlar, KKND gibi bir oyun çok sönük kalıyordu..

KKND = Krush Kill 'N Destroy
bir de aklıma MDK geldi o da böyle bir açılımı vardı:
MDK = Murder Death Kill[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

red alert'i bir daha oyna bone ve kknd'yi de oyna :) grafik bakimindan ne kadar fark goruyorsan soyle.. Red Alert'in tek +'si manyak bi multiplayer altyapisi olmasiydi.. 50.000'e yakin kisi westwood'un yapmis oldugu stats sistemiyle oynadigi icin cok unluydu ama grafikleri kknd'den iyi degil, kknd'nin üniteleri cok saglamdi.. Cokta zevkli oyundu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 10 Haziran 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
red alert'i bir daha oyna bone ve kknd'yi de oyna :) grafik bakimindan ne kadar fark goruyorsan soyle.. Red Alert'in tek +'si manyak bi multiplayer altyapisi olmasiydi.. 50.000'e yakin kisi westwood'un yapmis oldugu stats sistemiyle oynadigi icin cok unluydu ama grafikleri kknd'den iyi degil, kknd'nin üniteleri cok saglamdi.. Cokta zevkli oyundu.


grafik benim için bir oyunda pek önemli değildir.
şimdi bakalım Red Alert KKND den önce çıkmış bir oyun

KKND üzerine ne ekleyebilmiş red alert in ?
sadece grafik ?

yapmayın efendim

yanlış hatırlamıyorsam ünitelerin sadece dış kabukları farklıydı. Yani 3 ırk yoktu, tek ırk 3 skin vardı. sırf o zamanalrda yaşanan rts furyasını sömürmek için yapılmış, ismi bile kolaycılık kokan bir oyundu. Ve yine hafızam beni yanılmıyorsa belli bir yapay zeka da yoktu. Yapay zeka programlanmıştı, sizin haraketlerinize tepki vermiyordu. Şöyle ki oyun başladıktan 5dk sonra hep aynı miktar güçle aynı noktadan aynı tip ünitelerle saldırıyordu. Sizde oyunda turret dikiyordunuz, adam gelip ölüyordu. Kendininde belirtiği gibi multi olarak da başarısız olan oyun, single olarakda bu eksiğini kapatamıyordu.

Sadece grafik üzerine kurulmuş olan oyun, yeni hiç bir şey getirememsine karşın, eksiler kadar bile iyi değildi. anlamsız rts dalgasının vahim bir örneği
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

red alert ile red alert 2'yi karıştırıyorsunuz sanırım? red alert 95'te filan çıktı ki rts'ler henüz mainstream tür değildi o vakit, wc2 ile beraber mainstream haline getirmiştir türü..

ekleme: kknd oynamış değilim ama o zaman okuduğum incelemelerde de beğenilmediğini görüp almamıştım zaten.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.

[Bu mesaj Sam tarafından 10 Haziran 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RA'da yapay zeka var miydi? (Cidden hatirlamiyorum) Ayrica single'indan wc3'ten sonra en cok zevk aldigim rts oynu kknd idi.. Cok kazik oldugu icin baya uzun sure oynamistim. Tek irk 3 skin falanda yoktu resmen yaratiklar vardi humanlar vardi baska bi se varmiydi hatirlamiyorum. Ama akrep var insan var yani tek irk ne alaka?

Ayrica sunu da soliyim, renkler ve zevkler.. Ben sevdim,cokta seven gordum. Sevmediysen birsey yapamam neyse..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla arcane
programcilari bile aralarinda tartisiyolardi
aam resmi olarak Max Doctor Kurt olarak cikti, yaimlanirken oole soolendi :)

benimd e kalbimde Murder Death Kill dir, kanimca daha guzel bi isimdir, ama gene de gercek ismini bilelim bilmeyenlere ogretelim hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...