Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Expansion Teaser Yayınlamaya Başladı!


tinu

Öne çıkan mesajlar

Mmo-championdan önce :)
Kaynak:Dvoturk.com

Soundblaster.com'a girenler World of Warcraft ile ilgili bir teaser'la karşılaşıyorlar. Teaser neyle ilgili olduğuna dair çok açık bir mesaj vermesede, arka planda Lament of the Highborne sarkışı çalıyor ve Maelstorm'u simgeleyen bir animasyonun ardından Horde simgesi gözüküyor.

Flash movie incelendiğinde, orjinal movie, http://www.soundblaster.com/images/s...large/day1.swf adresinde ki day1.swf'yi okuyor. Bu da Blizzcon başlayana kadar yavaş yavaş daha fazla detay görebileceğimiz yeni teaser'lar gelebileceği anlamına geliyor ki zaten sonunda To Be Continue yani devam edecek ifadesi yer alıyor.

WOTLK'nın çıkışında olduğu gibi yeni genişleme paketini, Blizzcon'a sayılı günler kala küçük küçük ipuçlarıyla sunacaklar gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
A new teaser appeared on the front page of SoundBlaster.com. For the moment it's just a blinking horde logo with the Lament of the Highborne playing in the background. I don't think Blizzard would announce anything important through another site and it's most likely just a nice way to release a new piece of hardware but we'll keep an eye on it anyway


demiş mmo-champincı dayı

bence de baya mantıklı adamlar neden soundblaster üzerinden duyursunlar ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

katılmıyorum sahsen, yenı bır hardware olabilir ama oyunla ılgılı bırseylerde ıcerecek. yoksa soundblaster.com daha cıkmamıs bır oyunun haritasını ıceren bır flash teaser hazırlayamazdı ki biliyoruzki bu gibi calısma blizzard destegiyle olur. goruntu ıcıne bırseyler gızleyen fırma blizzard
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kulaklık, ses kartı ikilisi WOW edition box falan yaparlar herhalde.
Yeni harita için de çok uzaklara gitmeye gerek yok. Zaten oyun içinde aktif olmayan yerleri görebiliyoruz. Buna ek olarak ta Classic boxının içindeki manuelin sayfalarını biraz araştırırsanız orada da harita vardı ve şu anda oyun içinden göremediğimiz birkaç farklı bölge var.
Hillsbrad ın olduğu körfezin açıklarında troll adası, Tanariste en altta üçgen şekinde sahil var onun çok ilerisinde bir ada(bu çok küçük) vs vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

resimle oyniyalim

http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/august/sb_light1.jpg

http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/august/sb_lightcompare1.jpg


degisik hicbirsey yok



bu da lost manyaklıgına döndü... paronayak şekilde her şeyde ipucu arıyoruz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

bu da lost manyaklıgına döndü... paronayak şekilde her şeyde ipucu arıyoruz :)

güzel teşhis =)
zaten blizz oyunun içine ettı nerde o sunwell günleri. boss kesemeyenlerin ensesine vururduk. şimdi adam dinglio heroic5mandan ulduar25 e basan item alıyor. şaka mısın la sen blizz?? ne ayaksın sen!

edit: imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.wow.com olsun bızden sonra mmo-champion olsun hepsi geçti haberi... aynı bizim yayınladığımız detaylarla . :) açıkcası soundblaster güzel yerden vurdu milleti, wow.com olsun mmo-champion olsun biz olalım hepimiz bi güzel acaba expansion teasermı dıye izledik ve doğal olarak haberinide yaptık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...