Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 'ın bi bölümünde canadian sex positions ile ilgili bi olay vardı hani. orda barney'e nerden biliyosun bütün pozisyonları diyolardı, o da www.fskdjhfkjslkfsdsex.ORG diyodu böyle tekrarlıyolardı hani org? org? neden bu kadar şaşırıyolar, ben mi çok safım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Frozen Snow Shoe :D Bilmemne Albert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 http://www.canadiansexacts.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ABİ NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sazan.avi olsun nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ORG Barney Stinson acayipliği ve hayal gücü ile alakalı muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 öfff orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 to breath in a casket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 forgiver said: öfff orgy ı-ıh o deildir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Şey diyorlardı galiba ya. -Neden org? -Kar gütmeyen bir site.. Gibi bir geyik olabilir veya ben o bölümü izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 actions aksiyon act deyince topluluk olduğu için gibi bişey salladım gece gece. tutmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 org gayet ciddi kâr güdüsü yürütmeden işleyen organizasyonlar için kullanılır, en fazla bağış ve reklam alabilir fakat herhangi bir mal ticaretinde kullanılamaz işin garip olan kısmı bu :) "kanadalılar seksi memur işi haline getirmiş" gibi bir yürütme yaptım.. asçıkcası o şekidle daha komik geliyor "tırtıklı prezervatifler için ek-3 formunu doldurup 3. kattaki sosyal servis memuruna imzalatın" gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 marshall org? diye sorunca barney kar amacı gütmüyorlar, gerçekten de bilginin yayılmasını istiyolar gibi bi cevap veriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 off dinan ya gel lan party'e anlatırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 niye how i yazıldığı gibi your mother okunduğu gibi hı hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 your yazılıp yor diye okuyup nasıl senin diye anlıyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu arada ne zamandır içimde kalmıştı burada söyleyeyim. dizinin hatasını buldum:) robin, ted çatıya çıkıp bi hatunu beklerken yanına geliyo bunun ve "ben hiç bağlanamadım insanlara. hiç takım sporu da yapmadım. sanırım bu da o yüzden" gibisinden bişiler söylüyo. ilk sezon daha bu. ama bakıyoruz ileriki bölümlerde robin buz hokeyi oynamış. jajaja:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gayet de yalan soylemiş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ya ben de onu düşündüm de o zaman abi hiç bi gedik bulunmaz dizilerde. misal kara duman lost ta. herkes hayal görmüş de olabilir di mi? ama bunu deseler bizigitgit derim ben şahsen ve bir sniper alıp tek tek öldürrüm lost yapımcılarını. Evet kıl oldum 5. sezona:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ULAN ADAM ZAMANDA GERİYE GİDİYO ADAYI YERİNDEN OYNATIYOLAR ONA LAF ETMİYOSUN DA DUMANA MI LAF EDİYOSUN?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ya bak beni konuşturma... lost başlığına gel ulan, lost başLIĞINA GEHLL!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Beyler sakin eğlenmeye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 4. sezonun basından itibaren tahammül sınırlarımı zorladı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar