Coder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Patiler, 1 ay sonra thailand'a yerleşiyorum oradan asyayı gezmeyi düşünüyorum şu anda planda olanlar, -Filipinler -Çin -Endonezya (Bali) -Singapur -Malezya -Vietnam -Kamboçya Bu yerler hakkında bilgisi olan tavsiyesi olan var mı ? yada hazır oraya gitmişken şuraya da git diyebileceğiniz bi yer var mı ?? edit : endenozya -> Endonezya
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Singapur ufak bir yer. Geçen dönem oda arkadaşım oralıydı, gelirseniz çok rahat gezersiniz falan diyordu. Babam da önceden gitmişti uzak doğuda bir yerlere, Singapur'u baya beğenmişti. Yer ismi olarak daha detaylı şeyler anlatırım akşam babama sorup. Tayland'da yüzen pazar vardı hatırladığım kadarıyla. İnsanlar üstlerine su sıçramasın diye çaba gösteriyormuş ve acayip kalabalık oluyormuş. Ama yine de ilginç bir yer olduğunu ve görmeye değer olduğunu söylüyorlar. edit: Ayrıca Singapur'lu arkadaşa uzak doğunun kızları sorulduğunda favorilerinin Tayland'da olduğundan bahsetmişti.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hayalimi gerçekleştiriyosun valla, uzak doğu:(
wiski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 endonezya ya git. gelirken djarum super, djarum black getir bana. asfsdg
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Laorx said: hayalimi gerçekleştiriyosun valla, uzak doğu:( aynen bnmde çocukluktan beri hayalim ya kıskandım bi an japonya kore niye yok olmazsa olmaz onlar D:
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bi insanın çocukken hayali neden uzak doğuya gitmek olur ki =(
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben o dedigin yerlere 2 kere gittim. kambocyada guney sahillere in. özellikle sihanouk ville. taylandda kuzeye git. ama malezya ve singapura da gidecegin icin guney adalarına da gidersin muhtemel. koh tai, koh phangan gorulmesi yerler. malezyada bi bok yok.adaları guzel, elektronik ucuz. singapur metropol.beton ve teknoloji gorursun 2 gunluk işi var. arada laosa da git bari. süper eglenirsin. ya da niye uzatıyorum ki. gezi notlarını oku. http://www.varunagezgin.com bye
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gezip durmayin, aliniyorum. BARLAR SOKAGINDA OMUR MU GECER.
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 abi bir insan niye taylanda yerleşir ki
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 iş için bi arkadasımın babası da taylanda yerleşti kaç yıl oluyo 2 ortaklar 4 ayda 1 degisiyolar türkiyedekiyle yerlerini (2 şube var türkiyede ve orda)
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 taylandı görsen , bi insan NEDEN TAYLANDA YERLEŞMEZ Kİ diyeceğinden eminim :)
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 selam; gördüm ve demedim. iyi akşamlar.
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Fistan said: taylandı görsen , bi insan NEDEN TAYLANDA YERLEŞMEZ Kİ diyeceğinden eminim :) ladyboylar ve aids dışında bir güzelliğini göremiyorum taylandın. tabi gitmedim uzaktan gördüklerim bunlar.
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Tayland'a 4-5 kere gittim, bişeyi yok diyenler kusura bakmayın halt etmissiniz, eğer thailannda uzun zaman geçirip kültürünü insanlarını vs.. tanısanız emin olun türkiyeye dönmek ızdırap gibi gelir.. çok basit örnekler vereyim.. - Hizmet konusunda aşmışlar bizde bin ytl bahşiş versen öyle hizmetler alamazsın - insanları süper güleryüzlü ve arkadaş canlısı bi bara gidip arkadaş edinmeden çıkman imkansız gibi - fiyatları süper barda 1 şişe absolute 35 ytl, 1 saat thai masajı 8 ytl, mc donalts menuler 3-4 ytl vs.. vs.. vs.. anlatmaya kalksam 5-6 sayfa yazarım bi blog açacam yakında oradan bakarsınız inş.. bir de asyayı gezmek için ideal bi lokasyon... singapur konusunda çok netim zaten 2 gün kalacam orada şehri gezer alışveriş yapar dönerim ama filipinler, malezya vs.. konusunda çok net değilim hala.. (bi de ladyboy ve hiv demişsiniz, sizi yanlış yerlere götürmüşler :), thaili kızlardan roman olur)
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 South east asia da mutlaka ama mutlaka gorulmesi gerekn bir yerde fistanin dedigi gibi Laos... onun disinda eger lonely planet in south east asia kitabini alirsan ihtiyacindan cok daha fazla bilgiye ualsabilirsin notlar,barlar ulasim detaylari ince detaylar... kalinacak oteller fiyatlar nelere dikkat etmek gerekir vs. siddetle tavsiye ederim hayat kurtarir Lonely planet! biz zamaninda gezerken oralari kutsal kitap diyoduk:)
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 simdi aklima geldi,, hala duruyomus nette, bir dergiye yazi yazmistim...yardimci olabilir belki sanada.. http://www.voyager.com.tr/0505/yan_0505_2.htm
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Tayland-Singapure-Malezya-Endonezya, Uzun süre dolaştım. Endonezyada geçen yıl yaklaşık 20 gün kaldım. Bali merkezli olarak yakın adalara küçük uçaklarla gittim. Lombok dışında (çok az gelişmiş. güzel bir şelalesi var o kadar) bütün çevre adalara gidebilirsin. Gerçekten çok güzel. Dalış merakın varsa Sulawesi Bunaken muhakkak 3-4 gün ayır. Balide Tulamamben ve Manta pointe dal. Baliden 1 saatlik uçak 1 günlük tekne ile Komodo adasına gidebilirsin. Doğa ve ejderler gerçekten ilginç. Tarih seviyorsan Jobjakartaya git. Endonezyanın başka bir yerinde tarih arama. Sormak istediğin birşey olursa PM.
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bence singapur görülmesi gereken bir yer,her ne kadar her tarafı gökdelen filan olasada değişik adamlar,aşmışlar.
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ha bu arada singapurda olan varsa öm atsın =)
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 rudyray said: South east asia da mutlaka ama mutlaka gorulmesi gerekn bir yerde fistanin dedigi gibi Laos... onun disinda eger lonely planet in south east asia kitabini alirsan ihtiyacindan cok daha fazla bilgiye ualsabilirsin notlar,barlar ulasim detaylari ince detaylar... kalinacak oteller fiyatlar nelere dikkat etmek gerekir vs. siddetle tavsiye ederim hayat kurtarir Lonely planet! biz zamaninda gezerken oralari kutsal kitap diyoduk:) Laos mu? Ne var abi Laos'ta, deniz bile yok ben anlamadım yani.
Coder Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Razu said: ha bu arada singapurda olan varsa öm atsın =) dün oradaydim unuttum om atmayı Şimdi thailanddayim buaradan bise lazimmi? :)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 benim enişte de taylandda yarından sonra dönüyo. ocak gibi ben 3. defa gidicem sanırım, 6-7 kişiye rehberlik niyetine. belki filipinler endonezya falan akarım ordan
Öne çıkan mesajlar