Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saflık akıyo lan milletten


Experimental

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvmsnbc.com/id/24991820/

‘Peygamberiz’ diyerek dolandırdılar
Çorum'da kendilerini peygamber olarak tanıtıp, cennetten yer ayarladıklarını söyleyerek bazı kişileri dolandırdılar. 20 bin lirayla kaçan zanlılardan biri yakalandı, diğeri ise aranıyor.

Devamı

İSTANBUL - İddiaya göre; Kayseri'den Çorum'a giden Hakan Özkan ile Orhan Çelik, camiye giden ve din sohbetlere katılan kişileri takip etti.

Zanlılar, yolda gördükleri kişilere kendilerini "Hızır ve "İlyas" Peygamber olarak tanıttı.

Cennetten yer verdiklerini; kendilerine verilecek paraların iki katı olarak geri döneceğini iddia eden sahte peygamberler, 5 kişiden yaklaşık 20 bin lira değerinde ziynet eşyası ve nakit para alarak kaçtı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm herifler hızırla ilyas peygamberimiz diye kandırmış,anadoluda da adettir,bu hızır peygamberdir v.s diye,gelen misafir geri çevrilmez,bence bunlar tımarhaneden kaçmışlardır,gülüp geçilecek bir konu,hemen türkün misafirperverliğine saf ve temiz duygularına bok atar gördüm sizi:p

şimdi bi dk lan,bu ülkede emniyet müdürlüğü her yeri afişlerle donatmış,emniyet kontör istemez,kontör dolandırıcılarına kanmayınız diye v.s,size biri gelse ben polisim ,acil arabanla şuraya bırak,bir sigara at bakim v.s derse eminim %60 ımız yeriz,genlerimizde var olm saflık bizim,dsadasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...