Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24991820/ ‘Peygamberiz’ diyerek dolandırdılar Çorum'da kendilerini peygamber olarak tanıtıp, cennetten yer ayarladıklarını söyleyerek bazı kişileri dolandırdılar. 20 bin lirayla kaçan zanlılardan biri yakalandı, diğeri ise aranıyor. Devamı İSTANBUL - İddiaya göre; Kayseri'den Çorum'a giden Hakan Özkan ile Orhan Çelik, camiye giden ve din sohbetlere katılan kişileri takip etti. Zanlılar, yolda gördükleri kişilere kendilerini "Hızır ve "İlyas" Peygamber olarak tanıttı. Cennetten yer verdiklerini; kendilerine verilecek paraların iki katı olarak geri döneceğini iddia eden sahte peygamberler, 5 kişiden yaklaşık 20 bin lira değerinde ziynet eşyası ve nakit para alarak kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAH 21. yy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 olm anlamıyorum müslümanız diye geçiniyorlar afedersin, kendi kitaplarında yazanları bile yorumlayamıyorlar. lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 lolz in ma ballz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ZUAHAHAHAHAH saflık filan denemez artık buna ya, düpedüz salaklık. katıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Yalnız dolandırıcılıktan nasıl yargılanıcaklar ki. Kanıtlayın lan peygamber olmadığımızı derlerse çok gülerim. Bu zeka seviyesindeki şeyler dolandırıldıklarını nasıl anlamış ta polise haber vermişler onu da çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 cenneti baya ucuza satmışlar 20bin lirayla kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bi kac gün önce raslamstm bu habere de gülmüstüm.abi bu kadar mı saflık olur hadi saflıgı gectm bildiin dangalaklık lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 EPIC FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha speys sen az önce banlı değil miydin? başkasıyla mı karıştırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 şuna mı gülersin; said: yolda gördükleri kişilere kendilerini "Hızır ve "İlyas" Peygamber olarak tanıttı. yoksa şuna oha mı dersin? said: 5 kişiden yaklaşık 20 bin lira değerinde ziynet eşyası ve nakit para alarak yada her ikisi de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Eternalus said: oha speys sen az önce banlı değil miydin? başkasıyla mı karıştırdım? i have connections,i know people who knows people... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çok gizemlisin lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 böyle salak angut insanlar hakediyorlar bence. keşke daha çok paralı gitseymiş ve inşallah bulunamaz o paraları. mal gibi kalırlar ortada. bütün nefretimi kustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 olm herifler hızırla ilyas peygamberimiz diye kandırmış,anadoluda da adettir,bu hızır peygamberdir v.s diye,gelen misafir geri çevrilmez,bence bunlar tımarhaneden kaçmışlardır,gülüp geçilecek bir konu,hemen türkün misafirperverliğine saf ve temiz duygularına bok atar gördüm sizi:p şimdi bi dk lan,bu ülkede emniyet müdürlüğü her yeri afişlerle donatmış,emniyet kontör istemez,kontör dolandırıcılarına kanmayınız diye v.s,size biri gelse ben polisim ,acil arabanla şuraya bırak,bir sigara at bakim v.s derse eminim %60 ımız yeriz,genlerimizde var olm saflık bizim,dsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bu millet kimlere inanmıyor.Şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 efsane olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar