Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 işte tipik bir maganda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 pumanın parmak arası bi terliği var bende hepinizi yönetir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ardeth said: işte tipik bir maganda zoaraharaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ehi :) parmak arası terlik yakışanlarda var.. arkadaşlar biraz aşın kendinizi; çağ dışı kalmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bence gemi de güzel bi aksesuar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çok mu hoşunuza gidiyor şapıdık şupuduk kıllı ayaklarınızı göstermek allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kıllı olduğunu nereden biliyorsun ? aşağı yukarı tipini tahmin edebiliyorum bu talihsiz açıklamalarından. denize de ayakkabıyla gidiyorsundur sen saldkjasl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 tanga terlik giymek gayet rahat bsi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sipeyskeyk said: kıllı olduğunu nereden biliyorsun ? aşağı yukarı tipini tahmin edebiliyorum bu talihsiz açıklamalarından. denize de ayakkabıyla gidiyorsundur sen saldkjasl.denize terlikle giderim , ama o parmak arası bitiriyor işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 terliğin tangasıdır parmak arası olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ince zincir fena durmuyor yine, kolyede fln. ama buldog zinciri ı-ıh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zincir olmaz, 14 yasimizda havaliydi da gecti artik. Kupe konusuna gelince, yakisan erkege guzel yakisiyor. Ben taksam mesela at penisinde kelebek gibi olur soylemesi ayip, ama yakisana da iyi oluyor, kiz arkadasinin tercihi bu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 e abi kolyleyi neyle bağlion? çamaşır ipiylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 penth ve azmo haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 parlak olanları çok kötü onun dışında yakısıyorsa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kupeye lafim yokda koskoca 40 yasinda takan adamlar varya o olmuyor iste yakismiyor, bide onlarin saclarini joleyle dikenleri var oda ayri bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Büyüğü garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Her cinsiyete her yaşa her cebe uygun küpe kesin vardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bi küpeye bakarım küpemi diye bi takana bakarım adammı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ne yani arkadaşım halka küpe takanlara laf mı ediyorsun.Benim de halka küpelerim var sağ+sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ulan aklıma şu tek kaşlı efsne saçlı herif geldi KIZLAR BİZ GEVŞEK DEĞİLİZ falan diyen lol bi de bu arada harbiden küpe sevmeyen kız görmedim hayatımda daha:S çok ilginç. benimki de garip. ayrıca azmo bence küpenin yakışmayacağı adam yok. hiç birine bakıp bu ne yahu hiç olmamış küpe demedim. parmak arasına geleyim ben bi türlü giyemiyorum bunları. eskiden giyenlere top derdi insanlar. ilk çıktıgında ama yıllar önce. şimdi yaygınlaştı. ben bi türlü yakıştıramadım kendime ama keşki yakıştırabilsem. güzel bişey giyiyo işte insanlar. çok güzel modelleri var bi de quick silver falan. zincir kolye. hmm. hala takan var mı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hakkaten nesi garip? yakışana gayet yakışıyor. 3-4 sene önce çok heves ettim kulağımı deldiricektim. babam dedi ki "seninle olan baba oğul ilişkimi gözden geçiririm". sonra böyle ezik, baskı altında büyümüş bir karakter çıktı ortaya. 15 yaşında çocuğa söylenir mi lan bu? alacağın olsun baba. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Küpe takıyorum hatta yıllardır kulağımda aynı küpe sanırım paslanıcak öyle çıkarıcam. Aslında normal küpe takamıyorum iltahap yapıyo kulakta benim.Piercing küpelerinden aldıydım zaten piercing gibi deldi kulağı falan mutluyum.Kimse yakışmamış olmamış demedi. Parmak arası terlik bende istemiyodum da 2 senedir giyiyorum gayette iyi duruyo onla da mutluyum. Zincir mincir kolye takmam ama ya sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 _Mikael_ said: ne yani arkadaşım halka küpe takanlara laf mı ediyorsun.Benim de halka küpelerim var sağ+sol o kadar büyüklerse kulaklarından öptüm:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben erkekte küpe, saç sakal falan severim. fetişi değilim de, bi sorun teşkil etmez yani. hoşuma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar