Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 -alatariel- said: tolga sen kaç gibi orda olursun ben de ona göre çıkayım. zira tek başıma beklemek istemiyorum =/ Hala burdaysan söyleyim biz lexle 5 te durakta buluşup 2miz birlikte gelicez ben hazırım aslında lexi bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kaç gibi orda olursunuz kie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 "nutella yerim" said: paticik dısından arkadas getirebilir miyim 1 tane Abi getir de sıkılmazsa sorun yok bence asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 -alatariel- said: kaç gibi orda olursunuz kie? 5.20 en geç 25 gibi inmiş oluruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 demam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Aç gelsenize yemek yiyelim hiç bişey yemedim daha sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Pıııııııııııı Lexi beklersen işin var :D Semih kalkıcakta hazırlanıcakta kalıbımı basarım şimdi duşa girme faaliyetleri içersindedir asdasfsd =) Bende bişe yemiyorum o zaman yeriz hep beraber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o zaman direk olarak peximette buluşsak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Orası neresi ya asdasdad ben de burda tıkandım bak şimdi asd hep coco locodan yediğim için asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 neyse o zaman 17.30sevincin önünde buluşalım. karar veririz ordan nereye gideceğimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 peksimet eski fil pizza, sevincin karşısı, kaçırman imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Theridone said: bana mekanın krokisini verin bre vicdansızlarRr!!! bilmüyürüm =( Usta Lex'in dediğine göre RockNBeer da imiş buluşma.. Kıbrış Şehitleri Caddesine Çık... kime sorsan gösterir zaten.. Yada olduda sordukların barzo tipler çıktı sana şıkıdım diskoyuı tarif ettiler diyelim.. Şehitlerde ki garanti bankasının karşı arasına giriyosun devam ediyosun orda bi yerde görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 cocolocoda çatalları temizlemiyorlar. liseli mekanı orası. velet misin dartanyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 utopia said: peksimet eski fil pizza, sevincin karşısı, kaçırman imkansız. haa tamam hay 20liklerine bu arada. ben de daha çıkmadı küçük olduğum için sajagangm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 utopia said: cocolocoda çatalları temizlemiyorlar. liseli mekanı orası. velet misin dartanyan. Değil miyim lan veletliğimi daha net görücekler bugün asfjagbanasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 3 tane ilaca başlıyorum onlar için, ömrümde böyle kimyasala bulanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 SizofrenKelebek said: Pıııııııııııı Lexi beklersen işin var :D Semih kalkıcakta hazırlanıcakta kalıbımı basarım şimdi duşa girme faaliyetleri içersindedir asdasfsd =) Bende bişe yemiyorum o zaman yeriz hep beraber.. ahahah valla haklı çıktın adama hadi çıkalım lan sıkıldım dedim cevap vermiyo hala asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla ben evden çıkıyorum şuan 17.30 da sevincin önündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Dartanian said: SizofrenKelebek said: Pıııııııııııı Lexi beklersen işin var :D Semih kalkıcakta hazırlanıcakta kalıbımı basarım şimdi duşa girme faaliyetleri içersindedir asdasfsd =) Bende bişe yemiyorum o zaman yeriz hep beraber.. ahahah valla haklı çıktın adama hadi çıkalım lan sıkıldım dedim cevap vermiyo hala asdasd asdasdas Semih o iyi tanırım :D asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Lex çıksak mı hazır değil misin asd *lan Lexius " Frozen Tear " Alchemist: *:D:D *değilim hazır *olayım mı Tolga: *ol Lexius " Frozen Tear " Alchemist: *15 dkya hazır olsam ? Tolga: *hadi 5 te durakta olcak şekilde hazır ol:D Lexius " Frozen Tear " Alchemist: *alalh büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Çıktım bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bende Çıktım Bb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben hala evdeyim bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ben de çıktım bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi bu soğukta deli mi düdükledi, neler yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar